Započinjanje sopstvenog biznisa - šta treba da znate | BA.polkadotsinthecountry.com

Započinjanje sopstvenog biznisa - šta treba da znate

Započinjanje sopstvenog biznisa - šta treba da znate

Dreaming odlaska na miru? Evo kako da rizikuje procijeniti svoj plan prije nego što uranja

Rizik. Da budemo iskreni, njegova riječ koja ne mora uvijek sjediti udobno sa ženama na poslu, sa svojim negativnim konotacijama opasnosti, nedostatak sigurnosti i gubitak zarade. 

Istraživanje britanskog Društvo psihologa otkrili da muškarci imaju dva puta veće šanse da preuzme rizik na poslu nego žene. Ali realnost je da uzimanje veće rizike može značiti žanje bolje nagrade. Uostalom, njegova samo osporavanjem sebe i gaženje izvan naše zone udobnosti da ne možete shvatiti svoj pravi potencijal. Razmislite o tome najbolje poteze koje ste napravili u svom životu - bilo da je uzimanje punt u novu vezu ili posao koji su masovno iz svoje dubine u, osjećaj straha, ali to radi u svakom slučaju, ono što je život sve o.  

Pa šta možete učiniti ako imate velike ideje i umiru da se taj skok, ali se muče sumnje? 

Pitali smo Business Coach i liderstvo stručnjak žena Tara Mohr, autor Igranje Big, kako da sprovede odgovarajuću procjenu rizika od vašeg sledeći potez. Ako planirate na uzimanje poniranje, to su pitanja koja treba postaviti sebi.

1. ŠTO ĆE izgledati uspeh?

Mi se teško žičani biti više sluha za rizik od neuspjeha nego nagrada uspjeha. Zamislite svoje snove ostvariti. Šta bi vaš ured izgledati? Šta bi poseban dan uključiti? To je bolje pitanje da se zapitate nego 'Što će se promijeniti? ", Jer to može biti teško realno predvidjeti.

load...

2. Kako mogu ja podržavam sebe?

Biti hrabar ne znači ignoriranje novac ili emocionalne brige - važno je da slušate dio sebe koji želi financijsku sigurnost ili podrške. Fitnes šta praktičnu pomoć možete staviti u mjestu, od mentora možete razgovarati sa redovno finansijski back up plan u slučaju naiđete na probleme.

3. Mogu učiniti praksa RUN?

Pokušavam manje iskustva da uče i revidirati svoje ciljeve nije kukavički - to je pametno. Dakle, ako želite napraviti veliku promjenu u karijeri, razraditi način da se ukus koji rade u toj industriji prvi. Ali daj svaki eksperiment vrijeme frame.One od stvari koje žene su najgori u procjeni kada je u pitanju rizikovati is'Am sam spreman još dvije sedmice? " Mi obično znatno potcijeniti koliko smo spremni.

load...

4. Jesam li prestrog na sebi?

Žene često slušati glas koji kaže oštre stvari o nama i našim nadležnosti. Važno je da se napravi razlika glas unutarnjeg kritičara, koji je vrlo crne i bijele, za, razuman realno razmišljanje. Zapišite najčešće izrazio kritične linije, a onda ih svjesno izdvojiti.

5. Je li ovo moja rizika ili moje majke / Bestfriend / partnera?

Da li je to rizik nešto se osjećate kao da treba učiniti, ili nešto što zaista želite da radimo? Ako vaš su motivirani 'treba' ili glasove drugih ljudi, to nije vrijeme da se taj rizik.

6. Koji je najgori mogući scenario? 

Mi se često fokusiraju na najgori mogući ishod bez zapravo pita, "Pa, ako se to dogodilo, onda šta dalje?" Radi se ono što će učiniti ako se stvari ne idu po planu pomoći će rizik čini manje zastrašujuće. Neuspjeh uvijek postoji mogućnost, ali je to stvarno tako loše? Da li kick sebe više ako ste nikada pokušao na prvom mjestu?

Povezane vijesti


Post Život

Laki bekstva: Kefalonija, grcija

Post Život

Kako brzo razvijati svoj posao - savjete i savjete od ženskih preduzetnika

Post Život

Vratila sam se na posao nakon što sam rodila

Post Život

Gradski vodič u Berlinu: šta da radite, gde da jedete i gde da kupujete

Post Život

Etička porno: Kako to gledati i gdje ga naći

Post Život

Ja imam abortus u Velikoj Britaniji, ovako je to

Post Život

Spanking: Sve što treba da znate o seksu

Post Život

Kako sam završio skačući u moru u 3 ujutru sa istanbulskim glitteratijem

Post Život

Kako preživeti odnos na daljinu

Post Život

Kako biti uspješan timski igrač

Post Život

Kako zaustaviti mamu krivicu od držanja vas

Post Život

10 zdrave hrane koju treba dodati u kolica za kupovinu