Upoznajte ženske šefove koji će potpuno transformisati svoju karijeru | BA.polkadotsinthecountry.com

Upoznajte ženske šefove koji će potpuno transformisati svoju karijeru

Upoznajte ženske šefove koji će potpuno transformisati svoju karijeru

Umrežavanje događaj koji može naučiti kako da šef to kao profesionalac.

Neki od britanskih najuspešnija šefove udružuju snage u Londonu za događaj umrežavanje igra mijenja. Cilj? Oni su došli do vrtoglavih visina uspjeha karijere, a sada žele da vam dati ruku pomoći da im se pridruže. Jer, budimo iskreni, svet bi mi još malo sjajan žena na vrhu. Mi smo u. Jeste li?

Kako da bude lider, od žena koje dovode je, na kraju, razgovor je dan za IoD je 2018 žena kao lidera conferenceon 17. Juna podržan od strane Marie Claire. Devetu godinu zaredom, najveći u Velikoj Britaniji poslovne mreže, IoD, okuplja neke od najutjecajnijih ženske šefove zemlje da dostavi niz motivacijskih govora, radionica i Q & A. I to nije kasno da budete dio toga.

Kick-Ass ženski šefova, uključujući i Virgin Money'sCEO, Jayne-Anne Gadhia i direktor velikog grada računovodstvena firma Grant Thornton, Sacha Romanovitch će podijeliti svoje misli o izazovima kojima se suočavaju žene u financijama, i kako razbiti rodnih stereotipa ne postaju a 'She-man ". Kako nam Jayne-Anne Gadhia kaže: 'To me iznenadilo da ne postoje više žena kao banka izvršnih direktora i to definitivno treba da se sredi. "

load...

Geeta Sidhu-Robb, osnivač Nosh Detox i govornik na žene kao lidera konferenciji 2016

Za pupi poduzetnike, start-up senzacija Gita Sidhu-Robb, osnivač Nosh Detoxwho broji Gwyneth Paltrow i Cara Delevigne kao klijenata, govori o pokretanju vlastitog biznisa. Također, Kim Winser OBE, osnivač i izvršni direktor modna marka Winser London i bivši direktor žensku kod M & S, govori današnje moć dressing. "Ja bih da žene imaju povjerenja. Samopouzdanje dolazi kada ljudi nađu svoj stil ", kaže ona.

Ako karijeru punjenje je ono što si ti nakon toga, na konferenciji će inspirisati da ga provede, biti mentor žene već rade i pomoći da trajne promjene u svoj CV. Ako ste nestrpljivi da svoj start-up sa zemlje onda je to i prilika da se sazna više o IoD 99, plan je da regrutuje 99 poduzetnika u dobi od 18 - 40 iz različitih sektora da se pridruži prestižnom IoD za godinu dana za 99 €. Uključeno je start-up podršku, inkubacije i ubrzanje od nekih u Velikoj Britaniji najuspešnijih preduzeća. Dakle, to je kao osvajanje The Apprentice, ali bez grub Beardy momak.

load...

Rezervirajte svoje ulaznice sada žena kao lideri konferencije 2018. I tvrde da je stopa članstvo IoD, što je 300 € + PDV. E-mail [email protected] pružajući svoje puno ime i kontakt broj, upućuje kod 'Marie Claire Reader' da traže svoj popust. Vidimo se tamo 17. Juna.

Povezane vijesti


Post Život

Laki bekstva: Firenca, Toskana, Italija

Post Život

Da li je vezan za poslednji seksualni potez kako biste povećali svoju vezu?

Post Život

Mc se sastaje: Lauren Stevenson: suosnivač i direktor prolaza 8

Post Život

Kako me je moje iskustvo traumatike u rodu promenilo zauvek

Post Život

Zvanični top deset poželjnih mesta za život u uk

Post Život

Bolni seks i svi razlozi zbog kojih biste ga mogli imati

Post Život

Mc se sastaje: Alison Jones, reditelj, volks

Post Život

Zato svi treba da pređemo na Danmark

Post Život

Seksualno uznemiravaju na poslu? To je ono što trebate znati

Post Život

Ako neko gleda u ovaj deo vašeg tela, oni vas ne vole, očigledno

Post Život

Osećali smo se na savršenom broju seksualnih partnera, očigledno

Post Život

Najbolji događaji u Londonu i Velikoj Britaniji ove Halloween 2018