Terapija oporavka srca i ono što je predavala jedna žena | BA.polkadotsinthecountry.com

Terapija oporavka srca i ono što je predavala jedna žena

Terapija oporavka srca i ono što je predavala jedna žena

Autor Lucy Vine puteva testira najnoviji povlačenje slomljenog srca oporavak

Heartbreak oporavak, rekli su mi, da se transformiše moj život na bolje. Evo jedno pitanje: kako si ti overyour prošle raspada? Ja iskreno pitam ovdje, jer kao što je toliko žena, imam jedan čovjek nikad nisam prebolela. Izlazio sam Matthew * za samo godinu dana u mom dvadesetih godina, ali od tada, on je došao u i iz mog života na redovnoj osnovi, nervirala, što mi je dobro, a onda loše i onda opet odlazi. Mi smo strašno zajedno i svaki put kad se završi stvari - opet - osećam očajan i kunem se da ne mogu ovako nastaviti. Onda sam uvijek pustiti da se vrati. Ne znam kako da ne. On je moj sigurnosne mreže, ali je ujedno i razlog zbog kojeg sam se tako nesigurno; razlog nisam bila na sastanku u godini i osjetiti mali izgledi za to. Postoji neki dio mene koji je uvijek čeka Matthew da se vrati i nemam pojma kako da se konačno izvući da je potrebno linija pod ono što smo imali. To je razlog zašto sam ovdje, u dva dana 'raspada povlačenje oporavak' da konačno (nadam se) naučiti kako da pusti i samo ja ponovo.

'Heartbreak oporavak me ostavlja osjećaj lakši'

Kao grupa, mi zapisati svaku negativnu stvar koju sam osjećaj. Mi smo stare na papir, smatramo da, onda smo ga sjeckati. Ljudi oko mene plaču, ali se čini oslobađajuće, uplifting čak. Davison nam onda govori vizualizirati loš osjećaj i da stavimo ruke gde je centriran. Za mene, to izgleda kao sivi oblak u grudima, čineći ga teško disati. Ona nas uči da je povuče taj oblik iz našeg tijela i držeći je ispred nas. Zatim smo zamisliti oblik, boju, pa čak i miris, pretvara u nešto divno. Moje gadno, sivi oblak grudi postala je sretna, plavo jutro magla. Osećam upaljač.

load...

Savjet čuva dolaze. Davison predlaže sastavljanju 'break-up tim "da se uključi pravni savjetnik, finansijski savetnik, trener ili terapeut, vježbe druže i prijateljima i porodici - ali to ne znači da sve voljene. 'Naravno, prijatelji su dobro značenje, ali priznaju da ponekad mogu biti previše emotivno uključeni ", kaže ona. 'Neki će potaknuti negativne emocije i da vas zarobljeni u ciklusu gubitak, pa odabrati ljude za svoj raspad tima koji možete ići naprijed sa konstruktivnim savjet.' Zanimljivo. Ona je također predlaže da prestane stalno 'govori naša priča ", jer svaki put ponavljamo naše nevolje nekome, mi armiranje da tuga u našem mozgu. To je kao da reinfected sa slomljenom srcu virus.

load...

 

"To je vrijeme za početak rada na mojoj listi zahvalnost '

Ono što slijedi je više savjeta da te vrati na pravi put sa svojim Heartbreak oporavak - vođenje dnevnika ciljeva, koji ima "listu zahvalnosti" na telefonu da pogledate kada počnete da Spiral, koristeći samo početni (mala slova) tvog bivšeg kada govorite o njemu ili njoj - fizički čineći njihov značaj manji - i zapisivali popis stvari koje se ne sviđa o tome da u tom odnosu. I, naravno, onaj koji svi znamo, ali rijetko - unfollowing svemu što rade na društvenim mrežama. Još jedan važan ciklus razbiti je 'hrčak točka pitanja'. Objašnjava Davison, 'Svi mi to radimo. "Zašto ne vole me? Zašto se ovo stalno događa sa mnom? "Ali, naš mozak ne može pomoći odgovara. Negativan pitanja vam dati negativne odgovore, tako da ćete morati promijeniti kvalitetu onoga što pitate. Pokušajte osnaživanje pitanja, a ne: "Ono što je dobro u vezi ove situacije? Ono što će se osecam bolje? ""

Mi smo na kraju vikenda slomljenog srca oporavak pozitivan banda sa listom akcijskih planova. Mi smo motivirajuće životne ciljeve, rokove i WhatsApp grupu pod nazivom 'Novi počeci', tako da možemo nastaviti da podstakne jedni druge na. Prošlo je iscrpljujuće emocionalno i mentalno pražnjenje vikend, ali osećam više spreman da pusti Matthew ide nego ikada ranije. Prepoznajem svoj glupi obrasce sada; koliko sam se zaglavila u tom 'bes' faza - uz možda dozu poricanja bačen u tamo. Proveo sam dva dana suočava sa svojim strahovima i konačno priznao kako zarobljeni u ovom pseudo-odnos sam bio. Moja leđa-i-dalje sa Matthew je postalo gotovo ugodna; jednostavan i poznat mjesto za skrivanje. Ali, to je i meni šteti, a sada znam da sam osjetiti snažan i odlučan. Idem kući i izbrisati svaki posljednji trag m (mala slova!) Na mojoj društvenim mrežama. Mislim da je vjerojatno vrijeme i, uz pomoć radne sveske i onih tkiva, ja sam konačno spreman.

* Ime je promijenjen. 

Za detalje o The Break-Up oporavak Retreat u januaru 2018. Godine, posjetite saradavison.com

load...

Povezane vijesti


Post Život

Spanking: Sve što treba da znate o seksu

Post Život

Seksualne fantazije - šta to znači?

Post Život

Luksuzan boravak na Landmark Londonu, u moru

Post Život

Kako prestati da se osećate sramoti

Post Život

Ovi recepti vodke koktela će vas provesti kroz svečanu sezonu

Post Život

Zastarela venčana tradicija koja treba da ode

Post Život

Najbolji italijanski restorani u Londonu

Post Život

Šta je ustvari kao žensko Uber vozač

Post Život

Val thorens vodič: Unutar najljepših skijaških destinacija

Post Život

Anti-čisto jesti: zašto neću spirala tuljak

Post Život

Plava Matcha je najnoviji trend instagrama, ali šta je zapravo?

Post Život

Ovo su najlepši privatni bazeni širom svijeta