Stvorite obalni sklon sopstvenog kod kuće | BA.polkadotsinthecountry.com

Stvorite obalni sklon sopstvenog kod kuće

Stvorite obalni sklon sopstvenog kod kuće

Ažurirati svoj pribor sa Sainsbury novi Primorski kolekcija za plažu Mirno inpsirisalo postaviti

Ovo je Marie Claire advertorial.

Ima kul minimalistički pristup primorskom stilu u Sainsbury najnoviju kolekciju Kućne potrepštine koji odražava mnoge nijanse mora, od burne čelika u mastiljavim duboko blues.

Mislim oštre bijelim zidovima, isprani drveni namještaj i neobične pruća i uže ukrasi, što sve donosi dašak prekrasne britanske obale u vaš dom. Prirodno svjetlo je ključ za taj trend, tako otvoriti prozore kako bi svježi zrak i povjetarac evociraju osjećaje kao pored obale.

Napunite svoj dom nautičko-inspirisan posuđe, kao što su šalice mornar-prugaste i tražiti ključne komade kao što su vrčevi s mora otiske da iskoriste obalnom trend. Naći ćete zapanjujuće dijeljenje ploče i grickanje zdjele na Sainsbury, koji izgledaju stilski i na stolu ili u nizu na policama kao dekorativni ekran.

load...

Salvete su se vratili u stilu udjela, tako da se odluče za običan dizajn u neutralne nijanse kao što je isključen sive da dodate osećaj opušten, bezbrižan primorskom stilu. Prikaz plavoj boci u obliku staklene vaze, različite veličine, na stolu i stil sa jednim White Flower da dodate dodatne kamate. Onda sve što je ostalo da uradim je da pozove večeru gosti preko!

"Suština našeg Primorski kolekcije okuplja organske forme, reaktivne glazure i taktilne mat površinama, po uzoru na britanski obale", kaže Andrew Tanner, dizajn menadžer za dom na Sainsbury. 'Tekstura je ključ, od atraktivne potklobučene staklenih predmeta na pruća i uže-ukrašene skladištenje, pere pamuk jastuci i Driftwood-hued keramike.'

load...

Bilo da želite ići na tematskim stolom punim na obalnom i prikazati nautičko-inspirisan prugasti jastuci na svakoj stolici, ili igrati suptilne sa pogledom prskanom keramičke lonce i neobičan znakova da ne bi izgledala iz mjesta u surfer plaže koliba, naći ćete sve što vam je potrebno - sve po razumnim cijenama na Sainsbury - ali požuri, dok traju zalihe.

Kao i izgled? Prikupljanje Coastal je dostupna u prodavnicama izabrane Sainsbury sada. Da biste vidjeli više novih kolekcija i pronaći svoj najbliže trgovine, posjeti sainsburyshome.co.uk.

Povezane vijesti


Post Život

Najpopularniji prsten za angažovanje na pinterestu

Post Život

Najbolje seksualne igre: Koliko od ovih ste dovoljno hrabri da biste pokušali?

Post Život

To je ono što zaista voli da živi u održivoj zajednici

Post Život

Kupovina kuće: Žargon imovine morate znati

Post Život

Univerzitetski seksualni napad: Elizabeth renfrey

Post Život

Nesanica: Šta je to i zašto to doživljavamo?

Post Život

Ovako su ljudi orgazam u različitim zemljama širom svijeta

Post Život

Veliki britanski Boltholes: Stari labud i minster, Minster lovell, Oxfordshire

Post Život

Hladni lekovi: To su najbolji načini da pobedite hladnoću

Post Život

Ovo je najslabija cev linija u Londonu i ispunjena je superbugama

Post Život

Prvi tajmerski vodič za zabilježenje karnevala Hill u Londonu

Post Život

70-godišnjaka i dalje se bore za onu ko je pobegao