Stashing: Najnoviji trend događaja koji nam nije potreban | BA.polkadotsinthecountry.com

Stashing: Najnoviji trend događaja koji nam nije potreban

Stashing: Najnoviji trend događaja koji nam nije potreban

Jej.

Riječi Jadie Troy-Pryde

U posljednjih nekoliko godina, došlo je do porasta imena dajemo usranog ponašanja unutar odnosa. Bez obzira da li je ghosting, jastučići, ili zombieing, svi smo bili žrtva najmanje jedan - i da su vjerojatno krivi za to da bi neko drugi, previše.

Zašto su ovi dating 'trendovi' u porastu? Pa, oni nisu. Oni su dešava neko vrijeme, ali s obzirom da smo samo o tome da oko davanja ovih sumnjivih ljubavi poslovima ime čini lakše objasniti na svoj grickalice-laden prijateljima na subotu uveče upravo ono što je pošlo po zlu.

Dakle, ako ste spremni za još jednu, ovdje je zahvaljujući Metro.co.uk- pozdravi stashing.

Ono što je stashing?

load...

Ne, ne govorimo o tome što učiniti sa svoje prljave rublje kada neko neočekivano pojavi preko sredinom nedelje. To je kada se osoba koju dating je tretiranje Youa pomalo kao velika prljava tajna. Znaš, kad si viđamo mjesecima, oni su sreli svojim prijateljima, prespavao kod tebe, a ti si čak Instagrammed datume - i čuva svoje lice na slikama.

A ipak, iz nekog nepoznatog razloga, nikad nisam sreo bilo theirfriends, nikad nisi ostao tamo kod theirhouse, i mali prst u pozadini večere ugriz je najbliži ste stigli do sadrži u jednom od njihove poruke na društvenim mrežama.

Kada osoba koju dating je odlučio kako bi vam dobro i uistinu daleko od svih javnih dijelova njihovog života, oni stashing vas. Bilo da je nespremnost da priznaju da se družim sa vama kad su odgovoriti na telefon nekome, ili činjenica da insistiraju da si nikada da ih označite u ništa na Facebook-u, to je stashing.

load...

Ali zašto ljudi to rade? Odbijanjem da javno priznati da si ti 'stvar' je stasher je u stanju da ubedi sebe da se zapravo ne zabavljamo, ili da nisi u vezi (bez obzira na to koliko ljubimac imena imate jedni za druge ili koliko puta su sam ti rekao da te vole).

A ako ih pozove na to? Oni su vjerojatno da se osjećate nametljiv, siromašne i preko osjetljive. To će vas ostaviti usamljen, zbunjen, frustriran i pomalo kao da ludim. Te drže u tajnosti, jer oni žive dvostruki život sa ženom, dvoje djece i stvarno sladak pas? Da li oni misle da si nije smiješno / lepa / dovoljno pametan da ispuni svoje partnere? DA LI STE potpunosti izrađen ih?

Dakle, ako se to događa sa tobom, ne pate u tišini u nadi da će nestati - dovesti ga sa svojim OH. Ako su spremni da imaju odrasle razgovor o tome i ponuditi valjan razlog da si zadovoljan, pošteno.

Ali ako to ne urade, izlazi odatle što prije. Ako ne sada vrijednost, velike su šanse da bez obzira na to koliko dugo družiš oni nikada neće vam dati ono što žele i zaslužuju u ljubavi, međusobnog poštovanja odnos.

Povezane vijesti


Post Život

Kako dobiti motivaciju: 4 načina da povećate svoju volju ove godine

Post Život

Seks tokom trudnoće: Sve što trebate znati

Post Život

Da li se danas pridružujete ženskom štrajku?

Post Život

Kako preživeti odnos na daljinu

Post Život

Kako dobiti posao u inostranstvu

Post Život

10 zdrave hrane koju treba dodati u kolica za kupovinu

Post Život

Trpezarija na savremenom roštilju od kovanja i ko, šorač

Post Život

Može li aplikacija poboljšati seksualni život? Proizvođači ovog smatraju tako

Post Život

Bio sam uplašen da zamenim mršav za bubu

Post Život

Francuska rivijera: Naš vodič za najtoplije tačke na Cote dazur

Post Život

Moderne letnje verzije kuće

Post Život

Sedam najslađih muških slavnih citira pri predlaganju