Problemi dušice: Kako preživeti Božić sa svojim | BA.polkadotsinthecountry.com

Problemi dušice: Kako preživeti Božić sa svojim

Problemi dušice: Kako preživeti Božić sa svojim

Da li se bore da se na sa majkom-in-zakon, čak i na najbolja vremena? Možete se kladiti da će biti još teže za Božić, kada ima toliko posla da to i još mnogo jahanje na njemu.

Praznika je toliko preplavljena dobro raspoloženje, čini se nemoguće da bi neko ispadne - još strasti to često prekipi na spektakularan način, što uzrokuje dugotrajna oštećenja.

Katy Rink knjiga, Upravni MIL, ima neke velike prijedloge za koje se bave teškim zakonima svekrve. Pitali smo Katy doći do par saveta za održavanje napetosti na odstojanju.

1. Da li se kod kuće i ne pozvati herJust šalim. Ne možeš to uraditi, žao mi je.

2. Roll crveni carpetLet joj do znanja da je dobrodošao. Ne da se oseća kao zamena; postoji samo zato što svoj mama nije mogla uspjeti.

3. Skinite prašinu sa državnom joj roomsGive najbolji krevet; čak i ako imate spavati na udarac-up Lilo u stakleniku, ili zgazi između velikih deda i doga.

load...

4. HousekeepingClean listova - potrebu da kažem više? Bez njih okrenuo i ispalio kratki i kovrdžav.

5. Uzmite patke u rowPrint od Delia je Božić i naučiti ga napamet. Vi ne želite izgledati kao novajlija, sada zar ne? Držite ga preuzeli u pinny džep za iskrada peaking.6. Potražiti savjet ali ne preda reinsShe'll treba da se osjećaju ona ima ulazni ali treba biti onaj glavni. Sve si odrastao.

7. Stick na svoj gunsShe je kuhani sporo Turske na 50 stupnjeva za četrdeset godina i niko nije umro, ali ne da moraš slijediti odijelo. Taktički odgoditi do Delia i objasniti da je sve pod kontrolom.

8. Daj njoj jobShe vozi li lud sa radi komentarima? Kanal koji entuzijazam u granatiranju klice.

load...

9. Ne brini mali stuffSo vaša djeca odabrati za otvaranje čarape s njom; oni rade u njenu sobu u 05:00, a ne tvoje - to mora da je dobra stvar, zar ne?

10. Cure sa kindnessSpoil nju malo; čaj u krevet, promišljeni poklone, daju joj maramu na Carol usluga - sve to pomaže da Božić gremlin na odstojanju.

11. Chill u zraku? Feign ignoranceThe tensionometer je duboko u crveno do sredine jutra? Natezati brze glug pudinga rakije i dalje odlučno zaboravna.

12. Poziv u reinforcementsAunty Mo je Batty kao voćnu tortu, ali briljantno vremena. Parkirajte MIL na sofi sa Sherry i uvod... 13. Dodge bulletsYou su dovoljno pametni da nanjuše lepljiva tema na kilometar; odmah promijeniti temu. Nemojte se u ništa teško; sačuvajte ga za Lent.

14. Upoznajte svoje Strategija upravljanja alkohol (AMS) To bi moglo proći jedan od dva načina; ona je ili pijan i emocionalne (držite bocu) ili trezven i osuđivati ​​(vrh je gore).

15. Take time out MIL nije tako stabilan na nogama ovih dana? Predložite hoda oko bloka. Ili parkirati nju ispred Downton dok gledate Sarah Millican na kuhinjskom televiziji. Uvijek možete otići u krevet rano, sa Newberry Voće.

16. Ne igraj krivicu gameIt nije MIL kriv - svi znaju Božić nije zabavno za odrasle. Ti si samo različito žičano, to je sve. Barem klinci se zabavljaju.

Ili, ako baš morate, onda...

17. Blame SantaFor dajući vam nerealna očekivanja.

18. Krivi svoga husbandFor tome da te u ovo na prvom mjestu.

19. Krivi svoga parentsFor što djetinjstvo Božića previše prokleto dobro (doduše, tada ste bili zadovoljni eksplozije na Hungry Hippos i mala količina viskija od snowball bake).

20. Ako sve drugo propadne... Uzmi ga na Turske; stvari koje su stare ptice kao žena posjedovao, pjevanje Ding Dong na vrhu svoj glas i kao klipan nasmijan.

Upravljanje MIL - ti i tvoja majka-in-zakon - za bolje, ili na gore? objavili su Peridot Press 18. Novembra, dostupno na peridot.co.uk

Povezane vijesti


Post Život

Pogodnosti crne sezamete o kojima sigurno trebate znati

Post Život

Da li je kućna prašina stvarno odgovorna za to da ljudi dobiju težinu?

Post Život

Dobitnice Nobelove nagrade za mir o kojima morate znati

Post Život

Ovo je najpopularnije ime bebe u kojem živite

Post Život

Kako pomoći u prevladavanju nelagodnosti zgaga u trudnoći

Post Život

Osvojite 20k za svoju poslovnu ideju

Post Život

Prestanite da preskočite pauzu za ručak, radite ceo dan besplatno

Post Život

Kako zatrudneti - iznenađujuće greške u plodnosti koje možete napraviti

Post Život

Sneak vrh u našem događaju koji menja karijeru

Post Život

Ovo su najpopularniji trendovi unutrašnjeg enterijera u uk

Post Život

Londonski maraton - kako izgleda maraton?

Post Život

Da li je kremant novi prosecko? Evo zašto tako mislimo