Poznati citati o seksualnom napadu i silovanju | BA.polkadotsinthecountry.com

Poznati citati o seksualnom napadu i silovanju

Poznati citati o seksualnom napadu i silovanju

Za podizanje svijesti o tome kako očajnički trebamo promijeniti odnos prema žrtvi krivi, Opkolili smo najmoćniji citati osoba o silovanju i nasilju nad ženama.

Niko žena treba nikada sramota doživljavanja seksualnog napada. Ljut? Da. Izabere? Fine. U stvari, bez obzira na emocije radi za vas, radi za nas. Osim krivice. I osim srama.

Jer bez obzira na okolnosti. Bez obzira da li nosili kratku suknju ili dugu haljinu. Bez obzira da li je u tuš sa strancem i složili da rade neke stvari. Bez obzira da li ste rekli da ranije. Bez obzira na to što se dogodilo - nisi kriv. Nije tvoja krivica. I ne postoji ništa da se osjećaju krivim - ili stidi.

U proteklih pet dana, mi smo pokušali da se istakne ovaj sa intervjuima sa ženama koje su doživjele seksualno zlostavljanje. Mi smo razgovarali sa jedne žene, koji su prijavili njen napad u Londonu, ali mu je rečeno da "nije dovoljno lepa" da su raped- tako joj niko nije verovao. Razgovarali smo sa Amber, koji je bio toliko očajan da se podigne svijest o seksualnom zlostavljanju, ona uživo blog je siluje na Instagram- i dobili nemilosrdan zlostavljanje kao rezultat. Razgovarali smo sa Lily *, koji su se borili za pronalaženje činjenica da pomognu kada je napao njen cimer. Razgovarali smo sa Jodie, koji je uspio toovercome joj sramote koju skidanje, i naučio da voli ponovo njeno tijelo.

load...

A mi nismo jedini kampanju za promjenu. Slavne nadaleko i naširoko znaju koliko je važno da se zaustavi žrtva krivi, i započne razgovor o kulturi nasilja nad ženama koji prožima cijelom društvu. Jer bez obzira na to koliko bogat, slavan, ili ste uspešniji, i dalje ćete znati nekoga ko je pogođena seksualnog nasilja. To je činjenica.

Od: Angelina Jolie na Reese Witherspoon, ili Viola Davis i Lady Gaga, oni svi imamo nešto za reći.

Ako želite podijeliti svoje komentare, to je u redu od nas. Jednostavno spremanje slike u nastavku i Instagram / Tweet ili Facebook ih, zajedno sa hashtag #BREAKFREE.

Reese Witherspoon: "Ostaje ono što se čini kao neprobojan zid šutnje oko nasilja i moramo svi igraju ulogu u razbijanju ta tišina."

load...

Salma Hayek: Nijedna žena mora da bude žrtva fizičkog zlostavljanja. Žene imaju da se osjećaju kao da nisu sami. "

Angelina Jolie: "Moramo poslati poruku širom svijeta da ne postoji sramota u kao preživio seksualnog nasilja - sramota je na agresora '

Lady Gaga: "Neka sam proklet ako neko će reći da je svaki kreativno inteligentna stvar koju sam ikada učinio je sve svodi na jedan kreten koji je to uradio za mene. '

Viola Davis: "Volio bih da mogu reći mojoj sestri da ona nije prljavo i da ne treba da osjećaju sram zbog nečega što ona doslovno nije odgovoran."

Povezane vijesti


Post Život

Voli čoveka sa depresijom

Post Život

Dodatak za radni odmor: Da li znate vaša prava?

Post Život

Instagram i Twitter aktivisti za prava žena

Post Život

Rad u budućnosti je o dijeljenju i saradnji

Post Život

Da ostanete kod momka koji vas ne tera da dođete?

Post Život

Kako otkriti šta je vaša supersila (svi mi imamo jednu)

Post Život

Ovi recepti vodke koktela će vas provesti kroz svečanu sezonu

Post Život

Konačno znamo da je odgovor na pitanje da li je voda loša?

Post Život

Možete li da pogodite koji je lister potrošio 6.000 EUR na seks igračke?

Post Život

Briljantne izložbe u Londonu koje su apsolutno moraju videti

Post Život

Najbolji kupovinski gradski pauzi: Gde ići da pretražujete prodavnice

Post Život

Kako tražiti dobrovoljne redundance