Ovo je ono što nazivamo radnom etikom | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovo je ono što nazivamo radnom etikom

Ovo je ono što nazivamo radnom etikom

Charlie Hedges ko-predstavlja doručak prikaži na Kiss FM, DJ-a u klubovima širom svijeta i čini svoju glazbu. Njeno radno vrijeme i nemilosrdan energija će se želite imati laž dole.

Zaboravite redovne 9-5 posao, Charlie Hedges ustaje u 4:00 svakog jutra, a često radi ravno kroz sve do sljedećeg jutra. Upoznali smo se sa DJ razgovarati o tome kako što zaista strastveni o tome što učiniti može napraviti veliku razliku.

Opišite tipičan radni day.I probuditi u svako jutro ponedjeljak 03:45 do petka, ostavite moje kuće (I've sada uspio spreman za 20 minuta), a zatim ravno do studija na poljubac pripremimo za day's šou. Žao na vazduhu 6 - 09:00 onda kada se šou završi smo pripremi nekoliko priča i ideja za sutradan. Do 11:00 sam normalno raditi Voiceovers i planiranje moja DJ setovima za narednih nekoliko nedelja unapred. To uključuje sastanaka i rezervacija u svirkama širom svijeta.

load...

Od četvrtka do do nedjelje, i ja DJ u klubovima svake noći. Setovi počinju od 01:00 pa nadalje pa sam onda normalno ići pravo na Kiss za doručak šou, ili ako ne mogu dobiti drzak sati sna kod kuće ja to radim. Također u nedjelju ujutro u 02:00 imam svoju emisiju na Kiss gdje igram electro house.

Kako ste došli na kojoj ste danas? Uzela sam svaku priliku sam dobio. Ja sam radno iskustvo u nacionalnim novinama i časopisima za vrijeme SVAKOG odmor, dok u školi i fakultetu. Takođe sam studirao novinarstvo u Harlow fakultet i istovremeno sam radio kao trkač na poljubac. Ja bih početi u 04:30 svakog jutra, završi doručak nastup na 09:00, a onda vozi na fakultet. Do trenutka kada ja bih završio sam počeo da govori nekoliko riječi o zrak i naučili kako proizvesti iza scene. To je bilo sve što sam potrebno da moja nogom u vrata.

load...

Šta savet dali neko pokušava da se probije u vašoj industriji? Radno iskustvo je ključ. Napraviti što više kontakata moguće, upoznati nove ljude i prisustvuju događajima. Ostati fokusirani i nemoj odustati. To će se dogoditi sve dok držiš krajnji cilj na umu.

Koji dostignuće u karijeri ste najviše ponosni? Vjerojatno igra Space otvaranja partija na Ibizi. Bio je to trenutak ponosa.

Šta ste naučili usput? To je sve moguće i, ako radite dovoljno teško, snovi stvarno ne mogu ostvariti.

Šta si želim biti kad ste bili dijete? A DJ. Postoje video mene ples po dnevnoj sobi, napadajući moj brat sa slušalicama, kad mi je bilo 6. Uvijek sam bio singing (loše) i ples.

Kako se opustite nakon težak dan na poslu? Izaći za obrok ili idem u teretanu. Onda sam normalno preslušavati neke od DJ setovima Snimio sam da vidim šta mogu poboljšati.

Kako bi vaši kolege opisuju? Genuine, zabavan i ambiciozan.

Za vijesti i ažuriranja na Charlie projektima i nastupima provjeriti charliehedges.com ili pratite je na Twitteru @charliehedges.

U potrazi za više karijeru inspo? To nije prekasno rezervirati ulaznice za Marie Claire @ Work Live, u saradnji sa Cointreau i Next. A jednodnevni događaj 23. Aprila 2018. Godine, koje nude savjete, savjete i inspiraciju iz neverovatnih zvučnika.

Povezane vijesti


Post Život

Laki bekstva: Kefalonija, grcija

Post Život

Može li digitalna porno Detox spasiti vašu vezu?

Post Život

Pronađite ravnotežu kada imate porodicu

Post Život

3 stvari koje trebate znati prilikom postavljanja sopstvenog posla

Post Život

Da li živite u 10 od 10? Verovatno ne, ali evo kako možete

Post Život

Anti-čisto jesti: zašto neću spirala tuljak

Post Život

Evo zašto je Lie inače veoma dobro za vaše zdravlje

Post Život

Londonski najtopliji fitnes pop-up

Post Život

Evo istine iza muške impotencije i kako se boriti protiv nje

Post Život

Fortune je nazvala 50 najmoćnijih žena u poslu

Post Život

Najbolja putna putovanja u Velikoj Britaniji: Od mora pobjeđuje do prekrasnih dolina

Post Život

Starbucksova imena za pogrešno pismo: da li to rade namerno?