Ovako uspešne žene ostvaruju sreću na poslu | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovako uspešne žene ostvaruju sreću na poslu

Ovako uspešne žene ostvaruju sreću na poslu

Najnovija uputstva karijeru nude dvostruku dozu pozitivnosti. Evo, autori otkrivaju tweaks na svoj način razmišljanja koji čine razliku

Sastavio Kiera Chapman

Gabrielle Bernsteinis motivacioni govornik, trener život i autor Univerzum ima svoj povratak: 52-card deck (artwork byMicaela Ezra)

'Izmjerite svoj uspjeh na osnovu toga koliko zabavno ti si having.This će vam dati više energije, inspiracije i entuzijazma za svoj rad.

Nude dobre vibracije sa svojim co-workers.It je važno biti saosećajući svojim kolegama, pogotovo onima koji te izludi. Ako je neko izazov, to je odraz njihove unutrašnje previranja; umjesto da se odupre njihove negativnosti, ponuditi im pomognem.

load...

Budite otvoreni za mogućnosti pronaći sreću u work.The sljedeći put dođete protiv blok u svojoj karijeri, kažu na sebe 'ova prepreka je prilika za rast. "

Cassie Mendoza-Jones, poslovni trener i autor Sve je u redu: Kako vjerovati i predaju većeg plana

'Saznajte kada ste sve od sebe work.If svoj fokus i koncentracija je oštriji u jutarnjim satima, a svoju strategiju i kreativni um je aktivniji u popodnevnim satima, planiraju svoj dan oko ovoga. To će vam omogućiti da rade s prirodnim ritmovima i ciklusima vašeg tijela, energije i mentalne koncentracije, i da će pomoći da se osećate u tok sa svojim radom.

Pogledajte svoj to-do listfor tjedna i pokušati ga podijeliti ravnomjerno, ali realno, preko days.If ste i sami dati sedam glavnih zadataka da završi za jedan dan, a onda ne bi kroz njih, da ćete završiti osjećaj neproduktivan.

load...

Obratite pažnju na jasan i prekrasan rad space.Buy raskošnim šolja i ulagati u zatvoreni biljka. Ako volite vaše okruženje, osjećat ćete se sretnije radite svoj posao. "

Ann McCracken, autor kako da se vratite Vaš Mojo Razumevanjem svoj unutarnji Gremlin

'Izazovi mogu biti trenucima sukoba ili trenutke prilika - izbor i rezultat je yours.Nobody nije imun na izazove života, ali način na koji se nosite s njima je ključno. Na kraju krajeva, sreća na poslu nalazi kroz samosvijest, kao jedina osoba koja može promijeniti vaš situacija je vas.

Budite jasni o zahtjevima vašeg posla, uključujući i nivo opterećenja, radnih obrazaca i environment.This će vam pomoći u postizanju osjećaja sreće na poslu, što nas čini produktivnijim i efikasnijim.

Osigurati nudite i dobiti podršku od svojih kolega i linije menadžer kada je potrebno tvoja ugodna odnosa od kolega treba da budu slobodni od neprihvatljivog ponašanja, a možete očekivati ​​organizacijske promjene kojima se upravlja i efikasno komunicirao '

Anna Gibson, suosnivač trotinet UK

'Neka vaš poslovni o nešto što love.Having istinsku strast za vaš proizvod će prirodno dovesti do druge ulaganje u tome.

Nikada kompromis na zdrav rad / život balance.At Micro skuteri, ohrabrujemo flexi-sata, tako da su naši zaposleni mogu raditi oko škole staze, a takođe promovišemo 'Isključite telefon kada napusti posao,' politike. Vremena porodica je svetinja.

Slaviti, promovirati i innovate.Celebrating posebnim prilikama, rođendane i dostignuća napraviti veliku razliku u vašem osoblju. Kada smo započeli naše putovanje prije deset godina bilo je vrlo malo djece jurnjava trotinetom. Brzo naprijed do danas i više od milijun djece redovno Raširite škole staze. Taj osjećaj postignuća je svojstven u svemu što radimo. "

Cara Alwill Leyba, autor Girl Kod: Otključavanje tajne uspjeha, razum i sreće za žensku poduzetnik

'Sreća počinje sa us.We treba da pusti ideje da je naša sreća je određena vanjskih okolnosti, kao što su: što naš šef, naši klijenti, naši projekti ili naš ured. Možemo stvoriti sreću na poslu stvaranjem iskustava koja nas inspirišu i čine nas osjećati dobro.

Dopre do vašeg ko-workers.Set se u petak uveče happy hour, dug ručak jednom mjesečno ili serija zvučnika. Osjećaj kao deo tima povećava osjećaje sreće na poslu.

Uzmite lead.If ste poduzetnik, naći istomišljenike da provedu vrijeme s. Imajući podršku drugih će promijeniti igra za vas. "

Maria Hatzistefanis, direktor i osnivač Rodial i Nip + Fab i autor Kako postati preko noći uspjeh

"Ja se sam motiviran, tako da mogu motivirati moje team.I dati sebe 2 sata da se pod naponom za dan unaprijed. Uhvatim se na društvenim mrežama, a ja sam uvijek stane u 45 minuta vježbanja. Onda sam došao sa planom kojim područjima u poslu moram da se fokusiraju na i ko / šta treba moju pažnju.

Vremena za redovne brainstorming sessions.Once četvrtinu donosim svima u uredu zajedno, a mi razmisle novih proizvoda, kampanje i načina da vozi naše prodaje. Svako dobiva uključeni i ostavlja sastanku dobijati energiju znajući da doprinose uspjehu Rodial.

load...

Povezane vijesti


Post Život

5 načina na koji možete više da izvučete svoj posao kada izlazni iznos nije opcija

Post Život

Večernje veče u crnoj Roi, možda

Post Život

8 od najboljih stvari u Rimu (i odlični hoteli da ostanu u blizini)

Post Život

Barriere les neiges Courcheval review: Ski-in-ski-out luksuz

Post Život

Šta je mama krivica?

Post Život

Prednosti za sexting: 61% ljudi koji se sekase dnevno su više seksualno zadovoljni

Post Život

Linkedin vodič za uspjeh u karijeri

Post Život

Ovi recepti vodke koktela će vas provesti kroz svečanu sezonu

Post Život

Ako ste doživeli ovo dok ste se prijavili, vi ste žrtva zombi

Post Život

Vodič lažne devojke za najbolje vežbe

Post Život

Vratila sam se na posao nakon što sam rodila

Post Život

Evo šta treba da radite sa vašim ostatkom hrane pre nego što je binite