Otkrijte 20-minutni trening HIIT-a koji će revolucionirati vaš fitnes režim | BA.polkadotsinthecountry.com

Otkrijte 20-minutni trening HIIT-a koji će revolucionirati vaš fitnes režim

Otkrijte 20-minutni trening HIIT-a koji će revolucionirati vaš fitnes režim

Promotivni funkcija sa jakim po Zumba®

Spremite se za sinhronizaciju te pokrete u ritmu...

Pozivam sve ljubitelje fitness - ovog novog visokog intenziteta HIIT-stil treninga je oko na revoluciju vašeg režima. Obično 1h klase, STRONG po Zumba® je lansirao verziju od 20 minuta, da vas kukast.

Ako ples fitness nije vaša stvar, a želite nešto teže, sigurno ćete želi dati ovo probati. Dizajniran da gura svoj prag vježbu apsolutni maksimum, STRONG od Zumba® je krajnji badass vježba za one koji vole dobiti znojav svojim omiljenim melodijama.

Sa otkucaja sinhronizovani da odgovaraju svakom razredu potez - mislim burpees, čučnjevi i Iskorak na što su Timbaland, Steve Aoki i Krewella - nema izgovora da se ne osjećati upumpava i potpomognuta muzike. Zašto? Svaki high-utjecaj potez ima svoj jedinstveni zvuk koji je za tebe Style se jednom u ritmu kapi, što znači da je nakon samo nekoliko ide nećete morati slijediti vizualne signale iz instruktora.

load...

'Trening visokog intenziteta može biti potpuno neodoljiv doživljaj kada ti ne računajući ponavljanja ", kaže Ai Lee Syarief, Global Lead Master Trainer i ko-kreator STRONG strane Zumba® treninga. "Mi stvaramo treninga sa nekim kickass poteza, dajemo ga strašan proizvođače, a oni gledaju rutinu i napraviti muziku na njega. Dakle, ljudi rade poteze misleći "Želim da razraditi u ritmu", umjesto da se bore kroz odbrojavanje.

Ono što STRONG po Zumba® toliko efikasan? Ovo visokog intenziteta 20 minuta rutinske funkcije pliometrijski poteze kao što su visoka koljena i jumping jacks - smenjuju sa izometrijske vježbe kao što su Iskorak, čučnjevi i kickboxing za povećanje snage, mišićni tonus i definiciju.

load...

"Ovaj trening preskače ponavljanja dok se znojite - muziku vodi vas kroz, 'Ai Lee nastavlja. "I mi znamo da je muzika jedan od najboljih motivatora kada je u pitanju izvršenje na treninge."

'STRONG od Zumba je za razliku od tipična Bootcamp klase ", kaže Ai Lee. 'Budimo iskreni - ko želi da čuje koliko burpees oni i dalje je ostalo da radim?'

Šta čekaš, dame? Hit do jake strane Zumba® klase i spremite sebe gurati do krajnjih granica. Nakon što ste probali, nećete osvrnuti. Pronađite klase u vašoj blizini u www.strongbyzumba.com.

A, ako ste fitnes entuzijast na tržištu za još veći izazov, zašto ne uzeti u obzir da postane jaka po Zumba® instruktora? E-mail [email protected] da saznate više i dobiti Marie Clairereader je popust na naknadu za obuku.

 

 

 

 

 

 

Povezane vijesti


Post Život

Zašto zimski park i parna kola Kolorado su vaša skijaška destinacija za 2018

Post Život

Sleep trackers: Evo sve što treba da znate o njima

Post Život

Ubrzao sam normalnu rutinu za teretanu samo dve nedelje i nećete verovati šta se dogodilo

Post Život

10 tehnoloških trikova koje će vam pomoći da se popnete na karijeru, iz MADE.com-a Chloe macintosh

Post Život

Šamansko lečenje - može li Detox promeniti vaš život?

Post Život

Ovi stručnjaci odgovoraju na 8 naših najgorih seksualnih pitanja

Post Život

Kako blogeri putuju? Pitali smo i saznali njihove vrhove

Post Život

5 razloga da je vaš period možda poslednji koji ne uključuje trudnoću

Post Život

Izgubio si libido? Probaj ovu neverovatnu seks aplikaciju i vratiš svoj Mojo

Post Život

Mc se sastaje: Lady Candida Balfour, suosnivač, rainbo

Post Život

Mc se sastaje: Alison Jones, reditelj, volks

Post Život

Najbolji novi izleti 2018. godine: Kayla itsines, nosi grylls, sjaj