Ono što svi možemo naučiti o davanju iz nepotrebnih stvari | BA.polkadotsinthecountry.com

Ono što svi možemo naučiti o davanju iz nepotrebnih stvari

Ono što svi možemo naučiti o davanju iz nepotrebnih stvari

Je Undateables je radost, ali i stavlja plaća, proces tačke postigao dosadan igra-igranje modernih romantiku

Ubrzo se Sam i Rosie datum u ponedeljak uveče epizoda The Undateables, pred njihovim pizze su stigli, Sam je pogledao u Rosie i položio svoje karte na stolu. "Koliko ja znam, to ide jako dobro", rekao je on. 'Drago mi je da ide dobro' Rosie joj je uzvratio njega. "Ja sam zaista stidljiv ', dodala je," ali sada sam upoznao tebe postaje lakše. "

Oh, vrijeme (i novac), tako da mnogi od nas može spasiti ako se uputio je udarac s kuka kao Sam i Rosie. Ne znam kako datum ide? Samo krvavi pitati.

Sada u svojoj osmoj sezoni, Channel 4 The Undateables je dragulj emisiju, i jedan koji otvoreno odbacuje pokroviteljski pojam da osobe sa invaliditetom nisu toliko opsjednuti pronalaženje ljubavi kao i ostatak nas. I za razliku od Love Island - gdje je prosječna odnos traje manje vremena od Tesco lazanje - nekoliko mečeva koje je sjajan Blind Dating agencija programa već dugo trajao nakon kamere su otišli. Bilo je čak i bila Undateableswedding, između 24-godišnji Brent Zilwood i 27-godišnji Challis Orme. Kada Brent, koja ima Tourrettes, prvi put je predstavljen na Challis, on ju je nazvao "seronja."

load...

Imao sam rezerve emisiji, kada je prvi put predstavljen. Imam starijeg brata s Down sindromom i zabrinut Channel 4 je tendencija da se igraju controversialist mogao napraviti cirkus od svojih podanika. Ali bez obzira na malo srednje duha naslovu, Undateables se pokazao kao jedan od najvažnijih životnih afirmacije zabavljanje prikazuje na televiziji. To je ujedno i savršen protuotrov za proces bodovanja igrama, hoop-skakanje i stanovišta moderne ljubavi. U uncontrived otvorenost učesnika emisije treba da bude pouka za svakog ko je propao sati dodirnuti svaki WhatsApp poruke i društvene post osobe oni dating za tragovima.

Pored Sam i Rosie, u ponedeljak uveče smo se susreo i Donovan, robotike inženjer koji boluje od krhkih kostiju i koji je udario akciju jaslice nastavnika Tanja. Slično kao Sam, Donovan vidio mnogo smisla u dvosmislenost. 'Ne znam za vas, ali ja sam imao prilično dobar dan ", rekao je on. "Kako bi ti misliš o zamjene brojeva?"

load...

A general 'hajde ne seri, hoćemo li? " duh je ostao kroz svake sezone emisije. Možda se sjećate iz prethodne serije 'briljantnim Christina, koja je i sama postaviti hard rok svog 30. Rođendana da pronađe ljubav. 'Želim da pronađem čovjeka prije mog 30.', Christina, koja ima Down sindromom, rekao je pred kamerama 'Želim ga u tortu i on iskoči i kaže: "hretan rođendan, ja sam tvoj dečko'." Uprkos snažnom sugestije njena majka i sestra Roxanne da treba smirena, ona ne vidi problem sa čime se ovaj cilj na prvom sastanku. Ali, zar nije bolje uzeti Christina pristup i korova kroz pahuljice rano nego trpe sudbinu mog prijatelja L, koji su izašli sa čovjekom za godinu dana prije nego što je objavio da je odlazak u inostranstvo. "Mislio sam da si to nije dugoročno stvar?" on je rekao.

Takođe sam se divio ne daju fucks stav Richard iz sezone 7, koji je u početku odbili da budu upareni sa bilo kim izvan pet milja radijus od njegove kuće. Kada je potrebno da putuje šire je rekao da njegova pratilja, "i ti si zadovoljan sam došao sve wayto Ramsgate? ' Kao neko ko jednom je skoro dva sata (dva cijevi, tri autobusa) preko Londona za 22:00 piće, ne mogu u potpunosti identificirati s ovom pass-agg upit. Ali za razliku od Richard, rekao sam ništa i vratio za još dva jednako bez rezultata praćenja stanja. Mislim da znamo ko pobjednik je ovdje.

Rhys Jenkins, koji su se pojavili na prvoj epizodi emisije, rekao je da je imao početne rezerve koje se pojavljuju na Undateables. "Ja [zabrinuta] izlažući svoj život javnosti" koji je napisao za The Huffington Post, "ali [Undateables] je prije svega priliku da upoznam nekoga lijepo ko bih mogao formirati vezu sa. A čak i ako ljubav nije rezultirala iz iskustva, ja bi bio prijatelj. Ponekad u životu ne uvijek dobiti ono što ste se nadali, ali to ne znači da ne dobiti ništa dobro. "

Zar to nije bolje mantru da žive od 'tretirati ih znači, držati ih Keen? "

Povezane vijesti


Post Život

Laki izbegli: Gran Kanarija

Post Život

Da li je to razlog zašto ljudi više puta varaju u odnosima?

Post Život

Kako da spavate: Sve što trebate znati ako se bore

Post Život

Kako da javnost govori u 6 jednostavnih koraka od strane žene koja zna

Post Život

Francuska rivijera: Naš vodič za najtoplije tačke na Cote dazur

Post Život

Neverovatna vožnja ceste

Post Život

Pitali smo stručnjaka o svim pitanjima koja imaš o masturbaciji

Post Život

Evo kako izgleda da bira između partnera i roditelja

Post Život

Mc se sastaje: Marie France Van damme

Post Život

Kako prestati da se osećate sramoti

Post Život

Istina o vašim tamponima

Post Život

Pojesti trudnoću