Louise Pentland se zabavlja i ne pomišlja kada si samo jedna mama | BA.polkadotsinthecountry.com

Louise Pentland se zabavlja i ne pomišlja kada si samo jedna mama

Louise Pentland se zabavlja i ne pomišlja kada si samo jedna mama

Njegova dovoljno teško zabavljanje kad si sam, ali kako bi kao novo a slobodan mama? Ovdje Pospite od Glitter je uber bloger i autor Louise Pentland otkriva zlatnih pravila da je naučila usput

Ne tako davno, našla sam se u situaciji da nije bio na listi mojih naivnih tinejdžerske 'životnih ciljeva. Razvod. Razvod.

Kada je moja kći je 3-godišnjak, moj brak došao do kraja i odjednom sam se našao pred put nisam bio spreman za. Ponovo pokretanje, novog odnosa - sa bebom.

Upoznavanje u bilo kojoj dobi i u bilo kojem životu okolnostima može biti zastrašujuće, ali kada si jednom mama žongliranje što kutija za ručak tog jutra za jaslice, biti na vrijeme za svoj rad obaveze i brijanje noge za 'vruće datum' te noći je, to je izazov.

Tokom mjesecima i godinama sam pokupio nekoliko pokušao i testirani savjete i trikove. Za one od vas koji ih možda trebati, evo ide...

load...

Sakriti plastične sranje

Sada, kao i prije, ništa da se stidi u biti samohrana majka. Imamo tom trenutku dole. Međutim, ako ste u trenutku zabavljanje gdje se može vratiti s tobom datum, učinite sebi uslugu i zabiti asortimana upadljivih plastičnih igračaka u drugoj sobi. Ništa uništava ovom trenutku više od zavodljivo zavaljen natrag na sofu i kretanju aktivacija glasom Peppa Pig je. Ništa.

Zaštitite svoje dijete

Ovo je malo ozbiljan u odnosu na prošlu, ali možda najvažniji. Mala djeca su pametni cookies. Oni vide, čuju i razumiju puno i to može biti vrlo uznemirujuće da vidi mama teturaju off na više datuma ili između paradu muškaraca. Da li se i njima uslugu, rezervirajte dadilja, dogovorite termin za nakon spavanja ili kada su sa ostalim članovima porodice za taj dan i sve dok datum postaje još čvrsti u svom životu, čuvajte ih u neznanju blaženstvo. Ako imate stariju djecu, mislim da je ovom trenutku treba prepravi. Kada sam imao 15 godina, moj otac je proveo neko vrijeme kao jedan čovjek i otišao na sastanke. Cenio sam njegovu iskrenost i mislim da bih se odnose na ovaj na svoj život ako se situacija ikada pojavila.

load...

Na kraju u svemu ovome, morate napraviti izbor koji ste vi i vaše dijete / djeca najbolje odgovara, i dokle god ide na njega sa svojim i njihovu dobrobit na umu, pozitivan stav i dobar ruž, vi ' ponovno će biti u redu! Happy upoznavanje Mama !!

Louise Pentland je debi autor Wilde Like Me, koji je objavio Bonnier Zaffre 29. Juna.

Povezane vijesti


Post Život

8 od najboljih stvari u Rimu (i odlični hoteli da ostanu u blizini)

Post Život

Volontiranje sa starima

Post Život

Evo dokazanih koristi treznog seksa

Post Život

Kako biti sretniji sa nekoliko malih akcija i promjena

Post Život

Bangkok, ali ne kao što znate - recenzije Marie Claire

Post Život

Kalkulator spavanja: Sve što treba da znate o tome

Post Život

Zašto su ova četvorica odlučila da preuzmu prezime svoje supruge

Post Život

Lažni orgazmi: Izgleda da su žene vjerovatnije u vezi

Post Život

Preko dvije trećine tinejdžerki se identifikuju kao feministkinje i to je divno

Post Život

Ovaj alat izračunava koliko spavaju novi roditelji

Post Život

Šta preskakanje doručka zapravo radi vašem telu

Post Život

Laki izbegli: Gran Kanarija