Kamasutra seksualne pozicije za žensko zadovoljstvo | BA.polkadotsinthecountry.com

Kamasutra seksualne pozicije za žensko zadovoljstvo

Kamasutra seksualne pozicije za žensko zadovoljstvo

Nema na čemu

Žele da se miješaju stvari u spavaćoj sobi s nekim Kamasutra seks pozicije? Od 'kolica' u 'uvijen anđela', evo vam ultimativni vodič za najbolje Kamasutra pozicije za žene, s kako-do vrhova od seksa blogera Girl On The Net. Vi ćete nas definitelythank kasnije.

The Amazon Kamasutra Pozicija

Kako ste Amazon poziciju?

On leži na leđima i vuče kolena do prsa tako da je sklupčana u loptu. Onda on gura njegov penis natrag između nogu tako da je ispod njih. Možete čučne nad njim i rock naprijed i nazad.

Ono što je dobro u vezi sa Amazon poziciju?

To je onaj koji zvuči bizarno, ali mora da se sudi da se veruje. Ja bih uvijek je odbio u seksu vodičima dok nisam pokušao ga sama. Od svih Kamasutra seks položaje, ovaj vas čini izuzetno moćan i to je najbliže što ćete ikada doći do osjećaj kao momak tijekom seksa bez remen na.

load...

Žaba Kamasutra Pozicija

Kako ste žaba položaj?

To je vrlo jednostavan i gotovo doggy, ali umjesto da bude na rukama i koljenima, stavite ruke ravno i odmori cijeli prednji dio svog tijela na krevetu s bum u zrak.

Ono što je dobro o žaba položaj?

Imate slobodne ruke tako da ih možete koristiti za stimulaciju sebe. Njegove ruke su slobodne za dodatnu stimulaciju. Jer ti ne balansiranje svoju težinu na ruke, imate više energije da ostane u položaju za duže i ruke su slobodne da igram s njim i sami u cijeloj.

The Hero Kamasutra Pozicija

 

Kako ste heroj poziciju?

load...

Ležite na leđima u unazad roll poziciji, sa svojim člancima po ušima, a on kleči i vodi vas dok drži noge leđa.

Ono što je dobro u vezi heroj položaj?

U pogledu ugla ovo je savršeno za G Spot stimulacija, jer će njegov penis trljajte direktno protiv svoje G točka. Ovo je idealan za svjetlo ljubitelje BDSM jer zglobove mogu biti povezani ili na nogari kreveta ili održava u mjestu koje je on, koji izbjegava ciljate grč.

Je uvijen Angel Kamasutra Pozicija

Kako radiš na uvijen anđeo položaj?

To je onaj koji vam vjerojatno već radite, inače poznat kao - milovanje ili 'mamurluk seks'. Ali dobro uradi, može vrh mnogo.

Ono što je dobro o uvijen anđeo položaj?

Nakon što je naišao na veliki broj Kamasutra seks pozicije u moje vrijeme, to je još uvijek jedan od mojih omiljenih, jer jednostavno, ako se radi u pravu, to nudi potpunu ravnopravnost polova. U misionar ili doggy čovjek uvijek teži da preuzme malo više kontrole. Uz ovo, rade zajedno to traje naizmjenično na vodi, plus ruke su slobodne pa ga ohrabriti da se igra sa tobom dok to radite tako da orgazam dolazi lakše.

Star Kamasutra Pozicija

Kako ste položaj zvijezda?

Ležite na leđima, kao što su misionarski položaj, ali uz jednu nogu savijena i druge noge ispružene na krevetu. On kleči između nogu, s jednom nogom savijena, a drugi leži ravno na krevetu. On sjedi tako da mu je jedna noga je ispod savijena noga od vas, a druga noga savijanje oko ravno ispruženu nogu, što obliku zvezde.

Ono što je dobro o položaju zvijezda?

Ovo je odlično za duboko G Spot penetracije. On može također dodirnuti svoj klitoris za dodatnu stimulaciju. Možete čak i dodirnuti svoj klitoris, dok je slobodan da se igra sa svojim grudima. Dakle, ako imate svoje erotski zone pokrivene.

Dakle, to je to. Možda želite da obrišete svoj dnevnik.

Povezane vijesti


Post Život

Zdrava ideja za doručak: 5 nutricionista nam govore kako počinju dan

Post Život

Kako dobiti nogu u vratima bez kontakata

Post Život

Rođaci objavljuju video snimke sa mentalnim zdravljem poznatih ličnosti

Post Život

Cinnamon buns recept prema scandikitchen

Post Život

Šta su genitalne bradavice? Sve što trebate znati

Post Život

Tradicija svadbe U redu je preskočiti

Post Život

Prirodni carski rez: Šta su oni?

Post Život

Letovi za letovanje: Zato ih dobijate

Post Život

Bondage: vodič korak po korak za kompletne početnike

Post Život

Stvarno je biti seksualni terapeut

Post Život

Da li je kućna prašina stvarno odgovorna za to da ljudi dobiju težinu?

Post Život

Zamrzavanje jaja: Očigledno više žena diplomira to rade nego ikada