Kako dobiti nogu u vratima bez kontakata | BA.polkadotsinthecountry.com

Kako dobiti nogu u vratima bez kontakata

Kako dobiti nogu u vratima bez kontakata

Idem na taj prvi prečku karijeri je često najteži u karijeri izazov s kojima se suočavamo. Ali jedna dobrotvorna organizacija radi na promeni za hiljade žena

Riječi Rosie Benson

Svako ko je ikada pokušao pronaći posao zna da je u potrazi za otvore je prilično puno radno vrijeme posao sam po sebi - znak večeri potezanjem dosadan gradilištima i beskrajno sprucing svoj LinkedIn profil.

Izazovima mlade koji traže posao - nedostatak kontakata, dovoljno relevantno iskustvo, i konstruktivne povratne informacije da spomenemo samo neke - su uvećane u kombinaciji sa nedostatkom sigurnosna mreža, kao što je podrška porodice, stabilna smještaj i materijalnu sigurnost.

Nedavna istraživanja pokazuju da gotovo 300.000 mladih žena su isključena iz tržišta rada, zbog nedostatka podrške. Iako je razlika u platama se sužava za Milenijumovci i dalje širi znatno nakon žena treba vremena bez posla da imaju djecu. Nedostatak pristupačne briga o djeci u Velikoj Britaniji znači da mlade majke u konkretnoj borbi da ponovo uđe u Velikoj Britaniji na radnom mjestu.

load...

Mladi ženska Trustis dobrotvornu ciljem da se sve to promijeniti. Njegova jedina dobrotvorna organizacija u Velikoj Britaniji koji isključivo fokusira na žene u dobi od 16 - 30 bore za život nizak, ili ne plate, a koji su u opasnosti da budu zarobljeni u siromaštvu. Ona pomaže da žena u rad kroz jedan-na-jedan coaching, pomoć sa CV pisanje i prijava za posao, ali i radi nacionalne kampanje da se istakne područja gdje vladine podrške ženama u niskim ili bez prihoda pada kratko.

Jenny Mullinder, 25, koristi Treniranje usluga u dobrotvorne svrhe je "Work It Out" da se sama vrati na posao. Ona je sada sjedi na savjetodavnog vijeća u dobrotvorne svrhe-a:

load...

 

"Prije nego što sam imao Treniranje sam osjećaj stvarno izgubljen i zaglavila. Trener Trust moje mladih žena mi je pomogao da mislim o onome što sam strastveni i ono što je važno za mene. Ja sam bio u mogućnosti da koriste to ići naprijed i uzeti sljedeći korak u mom životu. Njegova mi je pomogao zemljišta radnih mjesta u sektoru mladih i nemam volontiranje previše. Koristeći trenerske servis je bio jedan od najboljih odluka koju sam ikada napravio. "

 

Isis Mason, (ispod, gore levo) i koristili mladih žena Trust 'Work It Out "uslugu nakon što je čuo o tome putem Twittera:

 

"Imao sam domaćinstva za pokretanje i dijete da se brine za i se borio da sastave kraj s krajem, moj izgledi nisu izgledali dobro na sve", kaže ona. "Osjećao sam se kao promašaj i nije imao kome da se obratim. Ali trener Trust moje mladih žena bila je u potpunosti fleksibilan i nikad me podržava. Bismo organizirati da razgovaramo nakon što sam uvučen moju kćer u krevet, i provesti veče fokusirajući se na mene, moje dostignuća, i gdje sam htio da idem u životu. Dala mi je praktične načine da se bave anksioznosti i prevladati osjećaj da nisam bio dovoljno dobar. Do trenutka kada su moji Treniranje je došao kraj, moje samopouzdanje je u potpunosti obnovljena i osiguran I skraćenim radnim vremenom počeo proces apliciranja za postdiplomski studij. '

 

21. Februara, u mladih žena Trust će održati ceremonije prve nagrade, kako bi proslavili žene koje su prevaziđu prepreke za uspjeh u životu. Oni žele da se ukaže na činjenicu da je dobivanje nogom u vrata je često najveća prepreka za mlade žene. Princeza Alexandra (rođak kraljici) će biti prisutan dodjela nagrada pobjednicima.

Da biste saznali više o mladih žena Trust i kako oni mogu pomoći da posjetite njihove web stranice ovdje.

Povezane vijesti


Post Život

Podignite svoju božićnu igru sa našim novim omiljenim fizzom

Post Život

Najgora slika na instagramu: kampanja #BadPortraits

Post Život

Kako da znate da li ste laktozna netolerantna i kako se boriti protiv nje

Post Život

To je ono što je kao savetnik za vezu sa craigslist-om

Post Život

Prestanak je postao dobar za vas. Da stvarno

Post Život

Živeti sa endometriozom - šta stvarno oseća kao za patente

Post Život

Dugo očekivani nedostatak prosecka se zapravo ne dešava momci

Post Život

Metoda gine ford roditeljstva radi za ovu novu mamu

Post Život

6 aplikacija će uništiti 2018

Post Život

Svaka izložba djevojčica je jedna stvar koju trebate vidjeti ovog mjeseca

Post Život

Može li nedostatak vašeg gvožđa zapravo biti znak bolesti srpskih ćelija?

Post Život

Zašto je Budimpešta najromantičniji grad na kraju?