Hutong | BA.polkadotsinthecountry.com

Hutong

Hutong

Zamjenik urednika Miranda McMinn pokušava sjevernokorejski kineski dim sum ručka izbornik

Slušajte ljudi. Ako idete na ručak u Hutongdon't prvo doručak. Tu će biti dosta da se probije, momci.

Nagrađivani sjevernom kineski restoran nalazi se na nivou 33 The Shard, u srcu grada. Možete WHIZ u liftove i pojavljuju u restoran, prepun Vrste (pametan i elegantan haljina je imperativ, znak upozorava dole) izgledaju kao da uživaš u petak ručka jer znaju najbolje.

Našem stolu je odmah pored prozora na-the-floor tako da imamo najbolji pogled u Londonu - preko rijeke na voki toki, Gerkin i sve ostale iskreno čudnog oblika zgrade koje su porasle u posljednjih nekoliko godina.

Ali nismo ovdje da razgovaramo o arhitekturi. Ovde smo da razgovaramo Dim Sum - konkretno novi ručka dim sum izbornik koji je kreirao Hutong je dim sum Chef, Qui Xin, i šef Chef Bing Luo.

load...

Naša šarmantni konobar predložio da uzmemo po jedan od svakog. Kao i svaki dolazi sa tri poveće komada Dim Sum je ovo izgledalo malo preterano, mada mi to nije učinio tako loše. Uskoro je dim sum je stigao na stolu opterećenje kamiona u klasičnom košare i prilično list tematske tablice.

XO sos kristal prawn knedla - sve blistave i žuta - bio je delikatan i sjajno. The Rose Champagne škampi knedle bili prilično i roze i božansko potonuti u. Bakalara i morske trave knedle sa Tobiko došao sa malo srna na vrhu i bili svježi dodatak miks. Hrskava Pekinška patka role su bile dim sum uzeti na klasičnim; hrskava škampa i mješovitih plodovima mora peciva su klinovi ukusa; kralj rakova i tikvice knedle su plodovi mora prožet ljepote.

load...

Konačno, donut u obliku Wagyu govedine lepinje su da kombinacija malo slatko i vrlo ukusan, s prizvukom divan stodge - oni napravili sa fermentiranih kruh koji je prvi na pari zatim prženi - koji karakterizira vrstu dim sum možda pokupiti se kao drzak bonus na šetnju kroz Chinatown.

Kao i restoran nalazi se prekrasna bar area - zamišljen kao moderan pogled na kineski lak ekranima - gdje možete uzeti dim sum kao menija između sati podne i 05:00 - izgledalo je kao savršeno mjesto za tajne popodne vezu.

Dim sum navodno znači "dodir srca" i svaki komad sigurno izgledao je s ljubavlju. To je bio savršen način da provedete petak ručka i vratili smo se našim kancelarijama pune topla osećanja. I knedle.

Povezane vijesti


Post Život

Kate Hudson o pozitivnosti tela: Izvod iz nove knjige

Post Život

Najčešće korišćene reči na LinkedIn-u: Da li ste krivi za korišćenje ovih?

Post Život

Bedford Lodge hotel i spa recenzije

Post Život

Laki pobjeći: otok čovjeka

Post Život

Laki izbegli: Gran Kanarija

Post Život

Da li smo dovoljno dobri samo na način na koji smo?

Post Život

Barriere les neiges Courcheval review: Ski-in-ski-out luksuz

Post Život

Nove mamine istine - evo stvari koje vam niko ne govori

Post Život

Evo istine iza muške impotencije i kako se boriti protiv nje

Post Život

Kako prihvatiti promene u vašem poslu

Post Život

Hitna c-sekcija - ono što bih voleo da sam znao pre nego što sam ga imao

Post Život

Vegetarijanski restorani u Velikoj Britaniji i Irskoj morate pokušati