G-spot ne postoji, ali CUV kompleks radi | BA.polkadotsinthecountry.com

G-spot ne postoji, ali CUV kompleks radi

G-spot ne postoji, ali CUV kompleks radi

Ali CUV kompleks radi

Ah G-Spot, jedan od života mnogih velikih misterija. Gdje je? Šta je? Da li je to čak i pravi?

Brojne studije su provedene tijekom godina o tome da li ili ne G-Spot se zapravo postoji, a čini se da su naučnici napokon doći do međusobnog odluku da, nažalost, ne.

Umjesto toga, oni smatraju da je G-točka nije 'uočiti na svim, ali zapravo kombinacija dijelova klitorisa, uretre i vagine, koji naizgled dijele isti dotok krvi i živaca.

Dr Helen O'Connell, profesor urologije na Royal Melbourne bolnici, je utvrdio da su ova tri područja zapravo može stimulirati jedni druge tokom seksa. Ona je od tada skovao termin klitorisnog uretre Vagina kompleks (ili CUV kompleks ako želite nešto što se kotrlja jezika malo više prirodno) da se odnosi na ovaj pokret.

load...

O'Connell smatra da je CUV kompleks je zapravo odgovoran za ženski orgazam, i želi da se otarasi pojam G-Spot jer obmanjuje ljude u zabludu da postoji maleni mjesto zadovoljstva koji se mogu naći u okviru ženske anatomije.

Beverly Whipple prvi je skovao termin 'G-Spot' natrag u 80-ih, kada studiranje žena koji su mislili da su mokrenja tijekom orgazma. U intervjuu za The Sun, objasnila je da je studija obuhvatila umetanje dva prsta u vaginu pacijenta, kako bi se osjetiti oko za osjetljiva područja.

"Vi ići oko vaginalnog zida, 'objasnila je,' 00:00-03:00 do 06:00 i tako dalje, govoreći: 'kako to osjetiti?" Između 11 i 1. Sati, na prednjem zidu vagine, imamo mnogo osmeha. '

load...

Sljedeće zaključke Whipple, brojne studije su rađene u postojanje G-Spot, ali niko pronašli nikakve konkretne dokaze o njegovom postojanju. G-Spot čak postao nešto ginekološki NLO između naučnika; 'Puno tražili, mnogo raspravljalo, ali nepotvrđene objektivnim sredstvima ", rekao je jedna studija.

A 2018 studija od 1.800 britanskih žena, obavlja na Kraljevskom koledžu u Londonu, također aludirao na ideju da G-Spot nije stvaran. Umjesto toga, oni predložili da to može biti samo plod ženske mašte. Nekako mi mislimo novije CUV kompleks O'Connell je vjerojatno češće biti slučaj.

Pretpostavljam da svi možemo zaustaviti gledajući sada.

Povezane vijesti


Post Život

Zimi hladno? Otkrijte dodatke koje će vam telo zahvaliti za ovu prazničnu sezonu

Post Život

Ako ste doživeli ovo dok ste se prijavili, vi ste žrtva zombi

Post Život

Usluge doručka da bi vaš vikend ležao još bolje

Post Život

Zašto je djeveruša u Kini istinski opasna?

Post Život

Opasnosti od rođenja lotosa otkrivene od strane medicinskih zdravstvenih radnika

Post Život

Možete se pohvaliti i igrati ludog golfa na golubovom grebenu od opeke

Post Život

Submarining: Poslednji trend koji nam nije potreban

Post Život

Pityriasis rosea: Sve što vam treba znati o stanju kože

Post Život

Alternativno starenje: Borba protiv agresije

Post Život

Žene primjenjuju šminku na javnim mestima - raspravimo

Post Život

All-avocado i drugi pojedinačni restorani

Post Život

Naša omiljena kolekcija enterijera iz h & m kuće aw16