Dugo očekivani nedostatak prosecka se zapravo ne dešava momci | BA.polkadotsinthecountry.com

Dugo očekivani nedostatak prosecka se zapravo ne dešava momci

Dugo očekivani nedostatak prosecka se zapravo ne dešava momci

Svi možemo zaustaviti panici momci - manjak Prosecco je zvanično sa karticama.

Upozoravaju proizvođači Prosecco za godinu dana da je globalni manjak od naših omiljenih Fizz je neminovna, zabrinjava sve nas da je najgore zapravo dogodilo i da smo nekako uspjeli da piju Italija od Prosecco.

Supermarketi su čak počeli zalihe na Cava i druge Prosecco alternativesen masse u unapred ljeta panika. Ali je nedavno objavio da je sve to frka je bilo uzalud. Prosecco je geografski vrlo ograničen i intenzivnim popularnosti (prodaje dolazi u na 365 € milijuna prošle godine, preticanje da Champagne) je mislio da se dokazuje previše za maleni regiju Italije, gdje se proizvodi fiz.

'Posljednja ovogodišnja žetva je bila vrlo loša, i dolje do 50% u nekim dijelovima, tako da je vrlo realna mogućnost globalne nestašice ", rekao je Roberto Kremoneze poslovnom pića na sajmu London Wine prošle godine. 'Mi ćemo saznati koliko je velik problem je kada brokeri objaviti svoj zaliha. U ovom trenutku ne znamo koliko Prosecco oni drže na '.

load...

Pa, činjenice su u i ispostavilo se da smo u čistoj - Luca Giavi, generalni direktor Prosecco DOC industrije tijelo pobija tvrdnje, navodeći 'ne postoji mogućnost za piće sve te količine ", dodajući da" postoje će biti više nego dovoljno boca da se bavi potražnje u Velikoj Britaniji. "

Konzorcijum za zaštitu Prosecco DOC je upravo objavio novi zvanični podaci koji pokazuju ne samo rekord 2018 žetve, ali i godišnji rast razine proizvodnje. Prema izvještaju, 4,5 miliona kvintala grožđa su bere u 2018. Godini - to otprilike iznosi 3,4 milijuna hektolitara vina (450 miliona boca). Mi ne berbu stručnjaka - ali čini se da će biti i više nego dovoljno Prosecco da ide okolo - dobra vijest za nas žedan Britance koji je očigledno kupiti u svakom pet boca proizvedenih, što u Velikoj Britaniji vodeće izvozno tržište za Prosecco.

load...

'Prosecco je proizvod zemlje i tako da će uvijek biti predmet majka priroda', objasnio Stefano Zanette, predsjednik konzorcija, "ali s obzirom na promjenjive klime tokom 2018. Godine, brojevi su vrlo ohrabrujući. Mi procjene biti u stanju da proizvede 450 miliona boca vina iz berbe, što je dodatna 144 miliona u odnosu na prethodnu godinu. '

Kakvo olakšanje, ljeto je službeno vratio na.

Povezane vijesti


Post Život

Morate početi da imate decu u ovom dobu ako želite tri (očigledno)

Post Život

Ubrzao sam normalnu rutinu za teretanu samo dve nedelje i nećete verovati šta se dogodilo

Post Život

Zubi smo zbrkali sve pogrešno

Post Život

6 aplikacija će uništiti 2018

Post Život

Zašto je vreme da se osjećate emoionalno osjećajima

Post Život

To je ono što je kao savetnik za vezu sa craigslist-om

Post Život

Ja imam abortus u Velikoj Britaniji, ovako je to

Post Život

Zašto je Budimpešta najromantičniji grad na kraju?

Post Život

Laki bekstva: Kefalonija, grcija

Post Život

Stvarno je biti seksualni terapeut

Post Život

5 razloga da je vaš period možda poslednji koji ne uključuje trudnoću

Post Život

6 naših omiljenih recepata koktela za Halloween