Da li je ovo najgora dulema bridesmaid ikad? Odlučuje Reddit | BA.polkadotsinthecountry.com

Da li je ovo najgora dulema bridesmaid ikad? Odlučuje Reddit

Da li je ovo najgora dulema bridesmaid ikad? Odlučuje Reddit

Odgovore na razglednicu molim.

Kada je u pitanju planiranje vjenčanja, postoji fer nekoliko odluka da: listi gostiju, tip haljina, plan za sjedenje, tradicionalno vjenčanje cakeor torta od sira...? Znamo da je veliki dan je istorijska prilika za većinu nevjeste-to-biti i nekih 'zahtjeve' će biti zadovoljene, međutim, ovo izgleda kao jedan zahtjev predaleko.

Reddituser electricandlivetook na sharing site socijalne traže savjet nakon njena sestra-in-zakon, i mlada-to-biti, zamolio je da nositi djeveruša haljina (pričekati da...), iako ona zapravo ne će biti djeveruša. Da razjasnimo, electricandlive nije tražio da bude kuma na svom vjenčanju sestra-in-zakoni, ali ona je zatraženo da nosi djeveruša haljina.

Apeluje na korisnike Reddit za pomoć, potencijalni pseudo -bridesmaid je objasnio da će taj zahtjev bi se pojavila nju kao da nije napravio djeveruša rez, a umjesto toga bi izgledati kao "utjeha puštaju me da nosim haljinu. Da, možemo vidjeti gdje je dolazi.

load...

Ovdje je post u potpunosti ispod, i vidjeti što savjet možete dati (Redditusers imao thisto reći)

'Hi! Hvala za čitanje ovaj. Postoji aloooot Wedding istorije drame između mene i moje MIL (bi za veliki nastavak to čudovište u Zakonu filma) da ne mogu ići u ako je neko stvarno zainteresovan za dugu Wedding Rant da se osjećate bolje o svom MIL - ali postaviti na scenu ja i moj suprug udala prije skoro 3 godine sada, imao apsolutno fenomenalan dan i imaju nevjerojatno sretan brak što je ono što je sve o pravu ?! Mislio sam da je to u kojoj naša Vjenčanje priča bi se (i treba) da se završi, na sretan visokom nivou i svi bi da nastave sa svojim životima.

SIL se sada udaje, a ja sam iskreno sretna za nju i njen verenik. Međutim, ja sam morao sjesti kroz porodična okupljanja nedavno na kojem su bili nevjerojatno snishodljivo i uspravno znači o našim vjenčanje pa mi se i dalje brani moje vjenčanje odluke MIL skoro 3 godine kasnije što me čini smiješno! Sam se isceri i uzeti hitove misleći 'sam moj dan - ovo je njihov put - oni su samo malo nesigurno jer su svi prijatelji MIL idemo na o nama što je imao' ikad najbolje vjenčanje 'itd itd ali osećam kao ja sam sve više strpljenja i nisam siguran da li sam bio preosjetljivo i glupo.

load...

Ja sam profesionalni muzičar i SIL me je zamolio da je igra do oltara, pa sam se kao da, nema problema ja to mogu za nju (iako svi znaju da ne uživam obavljaju tu vrstu muzike). Na večeru one noći MIL kaže da me treba da se igra u dolascima previše - DH i PRL i progovore i reći nešto u afekt "ona je porodica ona želi da uživa u vjenčanja i ne radi", ali opet se ceri i slažu i uzeti hit, nemojmo stvari neugodno. MIL onda kaže 'barem ćete dobiti besplatan haljinu ", koji je očito novost za mene! Ispostavilo se da žele da nose istu haljinu kao i djeverušama. Ovo me čini a.) Kao da će izgledati kao da želim biti dio svadbeni stranke, ali nije napraviti rez kako utjeha puštaju me da nosim haljinu i b.) Malo kao što sam ' m se tretira kao dio namještaja / unajmio pomoć. Ja sam uzeo u obzir da je to zaista može biti njihov način razmišljanja oni me uključujući i vjenčanja na neki način, ali opet se čini stvarno snishodljivo; to nije kao oni koji žele da se obuče moju DH i da je njihov sin / brat!

Bio sam besmisleno obziran mlada i požaliti do točke, jer sam se odlučio da zadovolji MIL i prilično boli svoje mama osećanja da se održi mir u naše - i SIL je bio jedan od mojih deverulje i sam dao sve moje devojke slobodu da nose nešto da su udobni u - tako da sam se kao da je sve ovo nevjerojatno bezobziran stvar kao što sam stvarno treba da se tretira i prepustiti svoje uređaje kao gost kao i svi ostali.

Jesam li zbog osjetljive? Da li je normalno očekivati ​​svoj SIL nositi ono što želiš je da bi vaše vjenčanje, ako ona nije djeveruša? (Da ne bude zabune, nemam interes da bude jedan i to ne kao da bih nosila bijele ili ništa) Kao mlada da bude kako bi ti želiš da ti kažem da sam ne odgovara ovo?

TL; DR: MIL & SIL želim da me oblači (u istu haljinu kao djeverušama) za SIL vjenčanje, ja nisam dio svadbeni stranke i ne žele da budu odjeveni od njih, samo želim da prisustvuju vjenčanja obučen prikladno kao i svaki drugi gost. Jesam li smiješno? Kao mlada-to-biti kako bi ti želiš da ti kažem da nisam ugodno / zadovoljan s ovim? "

load...

Povezane vijesti


Post Život

Zbog toga muškarci sa dlakavim sandukom čine najbolje partnere

Post Život

Sve što vam treba za pakovanje za savršeni piknik

Post Život

Putne aplikacije: pet aplikacija koje treba da preuzmete za sledeći praznik

Post Život

Spanking: Sve što treba da znate o seksu

Post Život

Spavanje na vozu: Zbog toga se probudite tačno pre vašeg zaustavljanja

Post Život

Zašto je djeveruša u Kini istinski opasna?

Post Život

Karier savet Holly Tucker-a, osnivač ne u visokoj ulici

Post Život

Kako da spavate: Sve što trebate znati ako se bore

Post Život

Stvari umjesto glastobury festivala

Post Život

8 stvari koje znate samo o datiranju ako imate invaliditet

Post Život

Modelne noćne more: Nasrin Leahy: Zaradio sam 15k EUR nedeljno i mrzio

Post Život

Prva osoba: Ono što digitalno davanje zaista voli