Cape Weligama Šri Lanka pregled hotela: šta treba da znate | BA.polkadotsinthecountry.com

Cape Weligama Šri Lanka pregled hotela: šta treba da znate

Cape Weligama Šri Lanka pregled hotela: šta treba da znate

Sa svime što vam je potrebno u hotelu, možda ne želim da ode

Southern Šri Lanka je dom za neke od najboljih surf plaža na svijetu (posebno za početnike), kao i bujnim zelenilom, tropske divljine i plaže garantuje da probudi neke ozbiljne Instagram zavisti. Ali, pravi šarm Šri Lanka? Toplinu svojih ljudi, prekrasna kuhinja i zemlja koja je napredovala milostivo nakon cunamija 2004. Godine i na kraju njihovog građanskog rata 2009. Godine.

Zašto ići?

Kada je vaš hotel zove jedan od 50 najboljih u cijelom svijetu, mogli biti oprošteno za malo odmara na lovorikama - ali vjeruj mi, Cape Weligama ne. Ovo Luxury Resort je idealna za sve one željne hotel praktičnost sa intimnost privatnoj vili, zahvaljujući 39 prostranih apartmana i vila. Sa svime što vam može zatrebati od besplatan praonica rublja, teretana, popodnevni čaj i in-house aktivnostima kao što su tijelo ukrcavanje i ronjenje, možda (poput nas) pokušati doći do sa get-bogata-quick sheme koje bi omogućilo da žive ovdje zauvijek. Čak su dostaviti ugovoriti novine u svoju sobu svaki dan brine o gdje god 'Home' je - iako, čitanje se na vijesti o odmoru je potpuno opcionalno - i ne krivim te, ako svoj odmor čitanje palice strogo Nicholas Sparks. Oh - i da li smo spomenuli u panoramskom Indijskom oceanu poglede i in-room parna soba tuševi?

load...

Ne propustite 

Mjeseca bazenu i bar. Veliki infinity pool (što je strogo za odrasle) gleda Weligama plaže tako da je savršeno mjesto za surfer gledanje i za 100% opuštanje. I, kada ste završili uzimanja dip, glava dole za igru ​​bilijara ili stoni tenis na zvuk tropskih ptica i pada valova - ili uživati ​​u partiju šaha protiv beachy pozadini prije nego što učestvuju u tradicionalnoj igri engleskog kriketa na travnjaku.

Dok si tamo... 

Oslobodite svoj unutarnji dijete pokušavajući neke surfanje i / ili tijela ukrcavanje. Da, vi ćete pasti više, ali su talasi prašta i podešavanje je jednostavno previše idilično reći ne. Vreme je za surf...

load...

Stope na Cape Weligama (+94 11 774 5700) početi od 358 € po noći na bazi noćenja s doručkom, zasnovan na dva dijeljenje, uključujući i dnevni doručak, popodnevni čaj, praonica rublja, mini bar, sve poreze i naknade za usluge plus jedne aktivnosti dnevno.

Povezane vijesti


Post Život

Ovi recepti vodke koktela će vas provesti kroz svečanu sezonu

Post Život

Intenzivni kardio od 1 minuta može uticati na 45 minuta vežbanja

Post Život

Kako prihvatiti promene u vašem poslu

Post Život

Anksioznost - šta da jedeš da pobediš stres

Post Život

Seksualne fantazije - šta to znači?

Post Život

Odnosi prema djeci: Kako ne mrziti svog muža nakon djece

Post Život

Sedam najslađih muških slavnih citira pri predlaganju

Post Život

Australijski grip: Ono što treba da znate o virusu H3N2

Post Život

Da li je seks na drogama nova pijanica?

Post Život

Izgleda da su muškarci manje vjerovatno nositi kondom iz ovog razloga

Post Život

Astralni seks: Šta je to i treba li da probate sa svojim partnerom?

Post Život

Hari Poter fan? Ovo bi mogao biti tvoj posao iz snova