12 Ab toniranje vežbi možete učiniti u krevetu (koji zapravo radi) | BA.polkadotsinthecountry.com

12 Ab toniranje vežbi možete učiniti u krevetu (koji zapravo radi)

12 Ab toniranje vežbi možete učiniti u krevetu (koji zapravo radi)

Ab toniranje vježbe možete učiniti bez isključivanja Netflix. Ono što ne voli?

Želite da biste dobili svoj stomak u formi, ali ne može biti smeta izlaziti? Srećom za ostvarivanje fobiju od među vama, otkrili smo najbolje ab toniranje vježbe što se može učiniti u udobnosti svog spavaće sobe.

Ab toniranje vježbe kod kuće

Probate dva ili tri seta od ovih ab toniranje vježbe svako jutro prije doručka. Uz sve ab vježbe, budite sigurni da ste se fokusiraju na koristite svoj core mišiće i ne naprežući mišiće u vratu i / ili ramena. Izgradite svoju snagu ab postupnim dodavanjem više ponavljanja u svoju rutinu, ili držati vježbe za duže vrijeme kada počnu da se osjećaju lakše.

load...

Koristimo spektakularne ABS fitness guru Kayla Itsinesas inspiracija...

Ab toniranje vježbe za početnike

Butterfly trbušnjaka

Ležeći na leđima, postavite tabane zajedno. Podignite noge visoko sa kreveta da se stvori 'leptir' oblik. Crunch se prema svojim nogama. Ponovite 10 puta.

Sporo Roll-Ups

Leži ravno na krevet, protegnuti noge ravno i ruke ravno iznad glave. Vrlo polako, podignite sebe u sedeći položaj, dostigavši ​​ruke dole kao da dodirujete prstima. Vrlo polako, kao što brojati do pet, spustite se natrag na krevet, nazad u ravnom položaju. Ponovite 10 puta.

PlankLifts

Dok je u dasku stav (aka drži vaše tijelo u ravnoj liniji dok balansirajući na lopti prstima i laktovima), podignite kukove visoko gore i savijte tijelo da stvori luk. Držite dvije sekunde i zatim spustite kukove nazad. Ponovite 10 puta.

load...

Brzo ab toniranje vježbe

Vs

Ležeći na leđima, protegnuti noge ravno i ruke ravno iznad glave. Polako podignite noge i ruke, savijanje u struku. Doseg ruke prema noge stvaranju 'V' oblik sa svojim telom. Ponovite 10 puta.

Bicikli

Ležeći na leđima, savijte koljena i stavite ruke iza glave, koljena savijena. Podignite noge u zrak i jedan po jedan, povucite jedno koleno naprijed podižući do analiziramo suprotan lakat prema tom koljena. Nastaviti 'pedala', krcka na lakat prema desno koljeno i desni lakat prema lijevom koljenu. Crunch 25 puta na obje strane.

Jastuk Prop

Stog dva jastuka u podnožju svog kreveta. Ravne na krevetu s nogama povišen i prekrstiti ruke preko grudi. Udahnite duboko kao što ste povući stomak prema leđima. Izdahnite dok podignete gornji dio tijela prema nogama. Udahnite kao što ponovo legne. Opustite mišiće zatim ponovite 5 puta.

X-Plank

Slično kao i kod redovnih dasku, ležeći na stomaku, podignite na laktove. Raširi noge širok, a zatim podignite na prstima, držeći tijelo uspravno što je moguće u tom položaju. Držite najmanje 15 sekundi, a zatim otpustite. Ponovite tri puta.

Sjediti i okrenite

Ležeći na leđima sa rukama iza glave, koljena savijena, da sit up. Kada dođete u sjedećem položaju, twist, pokazujući desni lakat dole prema vašem lijevom koljenu, a zatim okrenuti na desno, ukazujući lijevi lakat dole prema vašem lijevom koljenu, vrati se u CENTRU onda niže nazad u krevet. Ponovite sit-up i twist potez 10 puta.

Roundhouse Kicks

Ležeći na leđima, stavite ruke ravno na krevet, skreće dole. Držeći noge ravno, podignite desnu nogu s kreveta i okrenite ga u najširem kruga više moguće; dovođenje nogu dole, skoro tamo gdje je dodiruje krevet, a onda okolo u stranu i natrag u centar. Dok se rotirajući nogu, zadržati mišiće ab čvrsto u cilju kontrole rotacije nogom u spor i kontrolisan način. Zaokružite desnu nogu 10 puta ponovite na drugoj strani.

Peta-On-koljena trbušnjaka

Ležeći na leđima, savijte koljena i postavite petom lijevu nogu na desno koljeno. Podignite noge s kreveta i povucite kolena ka dok ste i podignite ramena s kreveta krcka dole prema kolena. Ponovite 25 puta.

Strani Planks

Dok je u dasku stav, roll kukove u stranu, podupirući sebe na strani desno stopalo. Držite tijelo ravno, poduprt na desnu nogu i desni lakat za 15 sekundi, a zatim otpustite. Prebaciti na lijevu stranu i ponovite.

Tummy Twists

Ravne na krevet i ispružite ruke na svoju stranu, u skladu sa svojim ramenima. Držite ruke i ramena ravno na krevetu dok valjanje glavu u desno. Istovremeno podignite desno koljeno na grudi. Udahnite dok zategnuti stomak mišiće, a zatim izdahnite dok valjanje svoj desnog koljena i kuka do poda na lijevoj strani. Polako vratiti u svoj prvobitni položaj i ponovite na drugoj strani. Da li ove vježbe na obje strane, pet puta.

Ab toniranje vježbe s utezima

Želite dodatni izazov? Zgrabite konzervu pasulja iz kuhinje ormar će se koristiti kao improvizovani težinu za ovaj jedan:

Ruski pletiva

Sjedi na leđima, saberi lagano prema gore tako da se podiže noge i torzo. Onda drži težinu s obje ruke, okrenite torzo na desnu stranu tako da ruke su paralelno sa podom, taj potez natrag u centar i ponovite na lijevoj strani. Učinite to deset puta.

load...

Povezane vijesti


Post Život

Kate Hudson o pozitivnosti tela: Izvod iz nove knjige

Post Život

Ono što svi možemo naučiti o davanju iz nepotrebnih stvari

Post Život

Astralni seks: Šta je to i treba li da probate sa svojim partnerom?

Post Život

Kako uštedjeti novac ove godine i osloboditi se svih dugova

Post Život

Dan ravnopravnosti žena: Premošćavanje razlika u platama među polovima

Post Život

Makroi - šta su i kako ih računati

Post Život

Evo pet novih trendova hrane koje treba znati za 2018. godinu

Post Život

5 razloga da je vaš period možda poslednji koji ne uključuje trudnoću

Post Život

Ljekarna za zamrzavanje jaja London: Stara ulica

Post Život

Baby imena 2018: Ovo će biti najpopularnije ove godine

Post Život

Briljantne izložbe u Londonu koje su apsolutno moraju videti

Post Život

Da li je vezan za poslednji seksualni potez kako biste povećali svoju vezu?