Zlatni globusi su najbolji momci iz nagrada 2018. godine | BA.polkadotsinthecountry.com

Zlatni globusi su najbolji momci iz nagrada 2018. godine

Zlatni globusi su najbolji momci iz nagrada 2018. godine

Ne znam ko smo više ljubomorni na, TBH.

The Golden Globes su službeno počela godišnju sezone ovogodišnju nagradu, a dječak učinio izbacili su ga sa stilom. Ne samo da govorimo o crvenom stilu tepihu Zlatnih globusa 2018. Godine i Zlatni globus najbolje ljepotu izgledom, ali sam noći bio je domaćin niz događaja koji je imao internet pričaju o ovim Zlatni globus 2018 najboljih trenutaka od tada.

Jimmy Fallon je bio domaćin Zlatni globus 2017awards, koji su održani u The Beverly Hills Hilton. Udruživanje ga fazi, Zlatni globus prezenteri uključen Leonardo DiCaprio, Kristen Wiig, Anna Kendrick i holivudske najboljih.

Jedna od najvećih razgovarano noći je bio La La Landfirmly sebe cementiranje kao da gledam ovo nagrada sezone nakon što je dobila ukupno šest Golden Globe nagrada, s obje Emma Stone i Ryan Gosling udaljavao sa najboljom Musical / Komedija glumicu i glumca gongovi. Provjerite naše povratno se za kompletnu listu Zlatni globus 2018 pobjednici.

load...

Evo sve ostalo ste možda propustili od noći:

Tracee Ellis Ross 'Povijesni Zlatni globus 2018 Win

 

Tracee Ellis Ross otišao s njom prvi Zlatni globus za najbolju glumicu u TV ComedyBlack-ish, ali i ušla u istoriju nakon što je postao prvi afroamerički žena koja je osvojila nagradu od Debbie Allen iz 1983. Pobjedu.

"Ovo je za sve žene boje i šarene ljudi čije priče, ideje, misli nisu uvijek smatra dostojnim i valjane i važne", rekla je ona. 'Ali želim da znaš da te vidim; vidimo vas. '

Ryan Gosling je govoru

Kao da Ryan Gosling nije imao nas vrtelo na noge dovoljno, nagrađivani glumac proveo cijelo vrijeme trajanja govora njegovog dobitnika zahvalio njegova supruga, Eva Mendes, u onome što je možda najpotresnijih govor koji smo ikada čuli.

load...

"Ja bih da probam i zahvaliti jedna osoba ispravno, i reći da dok sam pjevajući i plešući i svira klavir i ima jedan od najboljih iskustava koje sam ikad imao na filmu, moja dama je podizanje naše kćeri, trudna sa našeg drugog, pokušavajući da pomogne svom bratu borbi protiv njegove borbe s rakom. Da je ne uzima sve to na, tako da bih mogao imati to iskustvo, to bi sigurno biti neko drugi ovde osim mene danas. Dakle, dušo, hvala ti. Na moje kćeri, Amada i Esmeralda, volim te. I ako mogu, ja bih da posvetim uspomeni na svog brata, Juan Carlos Mendes. '

Meryl Streep je govoru

Hollywood ikona Meryl Streep je nagrađen na ovogodišnjem Zlatni globus sa Cecil B. DeMille nagradu Foreign Press Association Hollywood. Streep koristi svom govoru da kritikuju novoizabrani predsjednik Donald Trumpfor maltretiranje i ohrabriti druge da ustanu protiv takve akcije. Možete gledati svoju punu i snažan govor ispod.

Emma Stone je Hidden haljina Detail

Ne samo da je Emma Stone otići sa Zlatni globus za najbolju glumicu u Komedija / Muzički ali ona i otišla kao jedan od noći najbolje odjevenih, ali da li ste primetili ovu skrivene detalje u Emma Stone Golden Globes oblačiti?

Emma Stone je Red Carpet odgovor

Sa svakim crveni tepih dolazi niz "koji nosiš 'pitanja crvenog tepiha domaćina te godine, a sinoć nije bilo drugačije. Upitan da pričam o haljinu Ryan Seacrest, Emma Stone osvojio preko Twittera korisnicima svuda sa onim što se od tada smatra 'savršen odgovor "nakon što je holivudska glumica je odgovorila" da je roze a tu su i zvezde na to'. Fair play, Emma. Poštena igra.

Andrew Garfield je Standing Ovation Za Emma Stone

U potezu rival govor Ryan Gosling je, Andrew Garfield nam je dao SVE Osjeća se sinoć kada je njegova bivša djevojka Emma Stone ovacije nakon što je osvojila nagradu za najbolju glumicu u muzičkom / komedija. Oh vas.

Povezane vijesti


Post Zabava

Uma Turman zvanično je optužila Harvija Weinsteina za seksualni napad

Post Zabava

Oženjen na prvi pogled UK: Sve što trebate znati

Post Zabava

John legenda: Žene sada više brinu o mojoj supruzi

Post Zabava

Alicia vikander intervju na obuci tombara, skoro umire i Michael fassbender

Post Zabava

Mi dekodriramo tajne simbole i suptilnu nijansu spremnu za to?

Post Zabava

Trud Kylie Jenner: Sve što znamo do sada

Post Zabava

16 citira raspravu o Aziz Ansari - lošem feminističkom ili lošem datumu?

Post Zabava

Dc je unajmila ženskog reditelja boja Ave DuVernay za svoj najnoviji film

Post Zabava

Najbolji feministički momenti Amber rosea

Post Zabava

Keira Najtli je upravo otkrila jednu stvar koja joj je pomogla zaista lošu kožu

Post Zabava

Sve životinje na plavoj planeti 2 su duboki redosled

Post Zabava

Igra tronova cast: glumci koji su mogli biti u emisiji