Ženski direktor patty Jenkins raskida boks sa čudesnom ženom | BA.polkadotsinthecountry.com

Ženski direktor patty Jenkins raskida boks sa čudesnom ženom

Ženski direktor patty Jenkins raskida boks sa čudesnom ženom

Boys jedini klub nema više

Nakon godina loše komentar: filmova, čini se da DC Universe je konačno pogodio zlata sa Wonder Woman- i sve što je bilo potrebno je vlastite filmski superheroine. Pitam Woman'sdirector Patty Jenkins je i zvanično je ušao u istoriju sa stripa, razbijanje rekord za najveći domaći otvor za ženski directorsever.

Film zaradio je 100 dolara € milijuna na više od 4000 kina u SAD-u, što je lud broj kada mislite o tome da brojka ne uključuje svoje međunarodne profit. Faktoring onih u, u Gal Godot-fronted Flick je napravio odličan USD223 miliona € na globalnom nivou. To nije baš tako loša za sliku koja je imala proizvodnja budžet od € miliona USD150, povraćaja svoje troškove i što uredan dobit u samo jedan vikend.

load...

U Velikoj Britaniji i Irskoj sam, Wonder Womanhas jer zaradio je uredan 6 €, 000. Josh Berger, direktor Warner Bros. Entertainment UK predsjednik i izvršni, navodi se u saopštenju "Patty Jenkins i njen talentirani cast i posada šut" Wonder Woman "u Velikoj Britaniji i drago nam je da vidimo film spojiti u takvim na velika vrata sa kina širom zemlje. '

Mnogo su oči bile uprte Patty Jenkins i njen inkarnacija amazonske princeze, pogotovo jer je to prvi izlazak solo ekranu od Lynda Carter obukao zvijezde i lasso natrag u 70-ih godina. (Mi ne govorimo o neuspjeli 2018 pilot koji je mogao biti.) Pritisak je bio uključen i Patty je to znao pogotovo što bi ona bila prva žena koja je ikad režira superheroj film, koji je govorio o na interviewwith The Hollywood reporter.

load...

Ona je rekla: "Ja ne mogu na povijesti 50 posto populacije samo zato što sam žena. Ja samo pokušavam da najveći verzija Wonder Womanthat mogu za ljude koji vole karakter koliko i ja i nadam se da će film živi svim pritisak koji je na njemu. "

Patty Jenkins je eksplodirao poslije prethodne rekord koji je držao Lana i Lilly Wachowski za film The Matrix Reloaded, koji je zaradio USD91 €, 413 u zemlji u svom prvom vikendu prikazivanja. Njena proizvodnja budžet i prelivena Oskarovac Kathryn Bigelow fond zastaje dah od 100 dolara € milijuna vilice - 19 WindowMaker, a mi smo oduševljeni da vide Patty utrti put za više žena iza kamere.

Warner Bros. Je malo kocka na nju, kao što je prethodno Patty Najznačajniji kredita uključuju epizodu Arrested Development, nekoliko pilot epizoda The Killingand indie Flick Monsterwith Charlize Theron (koja se sjebala osvajanje Oskara za njen nastup).

Ona je i ranije u prilogu Thor: The Dark World, ali je otkrio The Hollywood Reporterthat je odustao od problematičnih proizvodnje, jer, 'sam mislio,' Ako uzmem ovo, to će biti velika medvjeđa usluga za žene. Ako uzmem ovo znajući da će biti problema, a onda to izgleda kao da sam to ja, to će biti problem. Ako to rade s muškarcem, to će biti još jedna greška koju je studio napravio. Ali sa mnom, to će izgledati kao da je ispustio loptu, a to će poslati vrlo loša poruka [o ženskoj direktora]. '

To je prilično velik vrijeme za žene na filmu, kao što je Lost in Translationdirector Sofia Coppola je nedavno preuzeo kući najbolju režiju nagradu atCannes 2017for The Beguiled - što ju je druga žena ikad da to učine.

Kritičari su hvale Wonder Womanand to je stekao 93% rejting na Rotten Tomatoes, koja je ugodna promjena od univerzalno isplatilo DC filmovima kao što su Man of Steel (55%) i Batman vs Superman: Dawn of Justice (27%).

To je rekao, nisu svi su zaljubljeni u Gal Godot je Wonder Woman i izraelskih nasljeđa glumica "je dovelo do toga da se zabranjena u Libanu. Godot je prethodno bio obavezni vojni rok u izraelskoj odbrambene snage za dvije godine, a također je otvoreno podržao njen kolega iz servisa na društvenim mrežama, što je pokrenulo bojkot kao izraelsko-Liban vojne napetosti i dalje ushićen.

Uprkos činjenici da je Wonder Woman'slost se na libanske blagajnama, mislimo da je proizvodnja će biti u redu. Više dame na ekranu i van njega, molim te.

Povezane vijesti


Post Zabava

39 prvih ikada slavnih tweetova

Post Zabava

Najbolja biografija ženskih rok zvezda

Post Zabava

Konačno je otkriven znak prijatelja prijatelja Velike Britanije

Post Zabava

Dženifer siva se otvorila oko čuvenog prljavog plesnog lifta

Post Zabava

Ovo je slavna osoba koja je zabranjena od emisije Elen

Post Zabava

Ja sam prilično jaka i samopouzdana osoba, ali čak i imam priču da kažem

Post Zabava

Najgora slavna faza svih vremena

Post Zabava

Emma Thompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce

Post Zabava

Konačno znamo performere i prezentere Oskara koji će ove godine biti na bini

Post Zabava

Marie Claires November issue: Saznajte šta je unutra

Post Zabava

Najromantičniji filmovi svih vremena

Post Zabava

Alicia vikander intervju na obuci tombara, skoro umire i Michael fassbender