Zamena: BBC porodiljsko odsustvo koje će vam dati mržnju | BA.polkadotsinthecountry.com

Zamena: BBC porodiljsko odsustvo koje će vam dati mržnju

Zamena: BBC porodiljsko odsustvo koje će vam dati mržnju

Imao je sumnja svoj poklopac materinstva je zapravo malo psiho?

Ellen je arhitekta Glasgow sa sjedištem na vrhu svoje igre. Upravo je osvojila svoj projekt iz snova, potpuno nova javna biblioteka, a ponuđena promociju.

Onda je ona ostane trudna.

Unesite njen poklopac materinstva Paula. Paula izgleda kao fina na prvi. Onda Paula čini bahat. Onda Paula Izgleda stvarno jezivo.

The Replacement je potpuno novi BBC pokazuju da se vrti u često teškim i stresan prelazak iz rada na porodiljsko odsustvo u napeti triler koji ostavlja Pitate čijoj bi trebao zapravo biti. Je Paula (koju igra uvek sjajan Vicky McClure) stvarno kao zlonamjerne i Ellen (Morven Christie) smatra, ili se Ellen biti ozbiljno paranoičan?

Razbijena u napeta tri-parter, The Replacementis napisao i režirao Joe Ahearne (Tajna Crickley Hall, Da Vinci je Demons) i glume Dougray Scott i Neve McIntosh kao David i Kay (muž i žena tim koji vode Ellen prakse ), kao i Richard Rankin kao Ellen sve više zabrinuti psihijatar partner Ian, koji počinje da sumnja njoj jeca o Paula su znaci da je mentalno bolestan.

load...

Iako većina žena ne završe brige porodiljskog poklopac nameru da ih uništi, predstava ne iskoriste uznemirujuća period u radnom životu žene, uključujući i frustraciju obaranja alata na ono što je često najproduktivniji put u svojoj karijeri. "Nisam brinite poklopac materinstva bio psiho", kaže prijatelj koji je nedavno preuzeo od posla godinu dana nakon što je njen sin, "ali to je sramotno priznati da dok sam bio u kancelariji sve što sam ikad želio da čujem od kolega je kako teško mi je bio poklopac radi... '

U Replacementwe gledati kako Ellen postaju sve sumnjive i frustrirani, a čini njene kolege da se pitaju da li hormona i iscrpljenosti čine je izgubiti na parceli (ako ste ikada bili osam mjeseci trudna i rekao svojim kolegama da 'samo da ostatak' možda da je ovo malo posebno boli gledati.)

load...

Predstava obećava da će istražiti "tamniju stranu zaposlenih žena, majčinstvo i pitanja koja proizlaze iz odluka" pravi izbor ". ' Sjajnim glumcima i ozbiljno zanimljiv prostor, The Replacementfeels dizajniran da baci neke prilično robustan Twitter raspravu.

Ako ste propustili prvu epizodu, koja se prikazivala u utorak 28. Februar (09:00, BBC One), definitivno preporučujemo da sustignu, čak i ako za neke od vas to može osjetiti malo previše blizu kuće.

Povezane vijesti


Post Zabava

Božićna reklama John Lewis 2018: Upoznajte boksera sa bokserom

Post Zabava

Feministkinje za koje nikad niste čuli ali stvarno trebali imati

Post Zabava

Princ Vilijam i Harry otvaraju o svom poslednjem telefonskom pozivu sa Diana

Post Zabava

U Hollywoodu nema morale - to je tako patrijarhalno i mizogično radno mesto

Post Zabava

Najbolji božični TV vodič 2018: Najbolji na kutiji u prazničnom periodu

Post Zabava

I najviša plaćena žena solista godine

Post Zabava

Dragons den odbacuje ko je dalje napravio milione

Post Zabava

Littlefinger igra dugu igru, ali za šta on zaista radi?

Post Zabava

Upoznajte devojke #Instadrug

Post Zabava

Mc se sastaje: Gizzi erskine

Post Zabava

Ms Jess Phillips naglas pročitala imena žena ubijenih od muškog nasilja

Post Zabava

13 razloga zašto: Ekskluzivni prvi pogled na novu Netflix seriju Selene gomez