Zabrinjavajuće stvari koje roditelji rade na facebook-u | BA.polkadotsinthecountry.com

Zabrinjavajuće stvari koje roditelji rade na facebook-u

Zabrinjavajuće stvari koje roditelji rade na facebook-u

Svi su oni krivi za barem nekoliko ovih Facebook faux pas

Bilo da su tech profesionalci ili su tek savladali prijavljivanjem na Facebook-u, svi roditelji znaju točno kako da nas osramoti na društvenim mrežama. Ovo je naš krug-up od glavnih prestupnika...

1. Sharing neprikladno postsPurposely dijeljenja neprikladno meme iz poznatog repera Facebook stranici, ili slučajno klikom na "share" na ležerno rasistički članak koji pojavila u svom news feed - niti su idealne situacije još oba imaju vrlo realna opasnost od događa. Dugme 'share' trebao biti učinjeno daleko sa za neko starije od 20 do spasiti all-round sramotu.

load...

2. Ne stvarno razumjeti kako se dobro worksAs kao slučajno dijeljenje uvredljive članke, vjerojatno će se svidjeti i vlastite statuse i statusa srednje škole dečka, ili, radije nego odgovor na tvoj komentar, oni će pokušati i odgovarati na njihove e-mail obavijest aboutthe komentar umjesto toga.

3. Označavanje strašno fotografije youEveryone voli #tbt ali ne i kada je to djetinjstvo fotografija od vas okolo stražnje dvorište goli. Da, ili slika sa 15. Rođendan kada ste tražili za Marilyn Manson plakat, a neki crni eyeliner - postoji razlog zašto smo još imali internet dial-up tada.

4. Bilo koja vrsta komentirajući whatsoeverYou've označeni u ne tako laskavu fotografiju sebe od petka noći, nejasan očiju, čašu vina u ruci, a kada se niotkuda komentar pojavi: 'GR8T Slika se u imaju Netflix i chill nite !!! Ha ha ha samo šalio ljubavi mama x jesi li dobiti nan je txt '. Čak i ako su prevazišli koristeći tekst govori o društvenim medijima, ništa dobro može doći od njih komentirajući svojim prijateljem poruke / zaljubio / gazda '.

load...

5. Dodavanje friendsThey swearthey to uradio slučajno, ali znate istinu. Oni su ponestaje opravdanja za komentarisanje na ažuriranja statusa prijatelja ', ali sada kada su Facebook službene, pravi sramotu može početi.

6. Stalno tok messagesThanks na Facebook chat oni tačno znaju kada ste na mreži - i kad se odabiru ne odgovoriti na njih. A sada, zahvaljujući Facebooku poziva mogu ostati na telefonu da vas zauvijek.

7. Doing bukvalno anythingOf naravno volimo naše roditelje, ali nema uzimajući daleko od toga da su roditelji na društvenim mrežama su jednostavno neugodno, a neki dan mi ćemo biti previše. Možda kao i prihvatiti i zadržati sve naše stvarne postavljanje na Twitter i Instagram.

Povezane vijesti


Post Zabava

Katherine Ryan: Ako nemam dečka do 75, to će biti u redu

Post Zabava

Christine i kraljice Heloise Letissier o muzici, popu i seksualnosti

Post Zabava

Evo šta sve očekivane majke mogu naučiti od cersei lannister

Post Zabava

Novi seks i Sarah Jessica parker teorija grada je neverovatna

Post Zabava

Originalna prezentacija Disneyland karte je prodata za 550.000 EUR

Post Zabava

Uredjenje Marie Claire: knjige koje se moraju čitati u avgustu

Post Zabava

Jessica Brown govori o njenoj borbi sa poremećajem u ishrani

Post Zabava

Joan Didion citira: 13 njenih najnaprednijih linija

Post Zabava

Tennessee Williams najbolje citate o ljubavi i životu

Post Zabava

Matt Damon i Ben Affleck pokazuju svoju podršku za uzdržeće vozače

Post Zabava

Salma hayek osjećao je Ashamed što nije ranije govorio o Harvey Weinstein-u

Post Zabava

Keira Najtli je upravo otkrila jednu stvar koja joj je pomogla zaista lošu kožu