Victoria Beckham nas sve uči na kontragu na instagramu | BA.polkadotsinthecountry.com

Victoria Beckham nas sve uči na kontragu na instagramu

Victoria Beckham nas sve uči na kontragu na instagramu

A mi smo tu za njega

Osim mode i muzike, Victoria Beckhamhas mnoge druge konce da je luk - pre svega ljepote i naravno humora, s njom urnebesnim Instagrams zabavljajući nju milijune fanova na regularnoj.

Srećom za svakoga, ona je u kombinaciji oboje u njoj sve postove na društvenim mrežama, upload video tutorijal njene konture režima da označi njen saradnji sa Estee Lauder - i to je urnebesno.

Teško je vjerovati da je prošlo godinu dana od dva najveća imena u modi i ljepoti svijeta, odnosno prvi sarađivali, ali drugi pad (dostupno isključivo na Harrods) je ovdje i želimo sve.

Kada je u pitanju Victoria Beckham X Estee Lauder druga kolekcija, očekujem Steely tonove i sjajna metalik - sve inspiriran omiljenih gradova modne mogul, kao i VB potpis izgled.

Za predstavljanje novih uzbudljivih Collab, VB je odveden u svom Instagram da dijele vijest sa njom 16,9 miliona sljedbenika, zadirkivanje ih preko nedelje u vodi do lansiranja.

load...

"Sljedeći u mom Ljepota serija je sutra - Ja ću vam pokazati od početka do kraja mog formula za savršene, sjajne kože, '43-godišnji objasnio, prije objavljivanja urnebesni snimak, s titlovima:" Drugi mog ljepota tutoriali je ovdje! Naučiti moja formula za savršene kože uključujući i moju sretan kontura za sunce poljubi sjaj... Završni dodir? Moje #VBFlatTopVisor sunčane naočale. "

Urnebesna Video prikazuje VB u monogramom kupatilo ogrtač i ručnik govori kroz nju korake za savršenu oblikovanje. Počevši video s urnebesnim snimak Victoria u krevetu u foliju masku i nijansi, modni dizajner objašnjava svoju ljepotu režima od početka do kraja.

"Polazište je moć folija masku, onda je moja koža puder, zatim Saffron Sun bronzer, 'objašnjava Victoria ranije govorio kroz kako se prijaviti praha.

load...

'Ja kopirnih od vrha i dole kroz donji dio jagodične kosti, "objasnila je da joj sljedbenika, dok pokazujući akciju, najavljuju," Osjećam se kao da sam poljubila od sunca'.

"Onda za Jutarnji Aura ovlaživač i prajmer - a ja ću staviti na gornji dio mojih usana, objašnjava ona prije nanošenja Aura usne, nazvan VB" završni dodir za savršenu kissable usne. "

Iz njenog urnebesno polazna predstavljaju za nju pada joj make up kist i psovanje u kameru, da je fer reći Victoria Beckham radi ljepote tutorijale kao ni jedna druga.

I mi smo očajni za više.

Povezane vijesti


Post Zabava

Kada nema konteksta za GBBO, to se dešava

Post Zabava

Beyonces visoki modni limonirani album sadrži Gucci, datchy i saint laurent

Post Zabava

Instagram uvodi novu funkciju koja nas štiti od trolova

Post Zabava

Daniel Craig i Adele se, navodno, vraćaju na obveznicu 25

Post Zabava

Hilari Klinton je upravo govorila o Misogyny-ju i kako drži žene van snage

Post Zabava

Pre jednog veka sukobetnici su postavili temelje za ovaj oštar otpor i moćan protest koji se danas prenosi

Post Zabava

Ova poznata ličnost nikada neće biti pozvana nazad na sreću

Post Zabava

Decenija britanskih kandidata za Evroviziju

Post Zabava

Tom Burke na svojoj novoj ulozi u J.K. Rowlingova detektivska serija

Post Zabava

Najbolji ad exec nam govori zašto reklama Džona Lewisa uvek radi

Post Zabava

Robert de Niro poslao je Meryl u pismo nakon njenog govora protiv trava

Post Zabava

Hrabar nedostajati svetski dokumentarac: Linor Abargil činjenice