Uvođenje Marie Claire-ove januara 2018 izdaje naslovnu zvezdu Elizabeth debicki | BA.polkadotsinthecountry.com

Uvođenje Marie Claire-ove januara 2018 izdaje naslovnu zvezdu Elizabeth debicki

Uvođenje Marie Claire-ove januara 2018 izdaje naslovnu zvezdu Elizabeth debicki

Njena uloga scena za krađu u BBC hit The Night Manager okrete od nepoznatih Aussie glumica na ime. Pozdravite Marie Claire talentovani januar poklopac pitanje zvijezda, Elizabeth Debicki.

Elizabeth Debicki počela ove godine kao relativno nepoznat Aussie glumica. Jedan od glavnih BBC drama kasnije (zdravo, The Night Manager) i ona završava ga na pragu zvezde i poklopac januarskom broju Marie Claire.

Pisac Martha Hayes sastali Debicki u odgovarajući Glumačkog postavka Narodnog pozorišta foaje, gdje ona trenutno gazi odbora u Red Barn, novu predstavu prilagođen The Hoursscreenwriter i dramski pisac David Hare. 'Obično ljudi [koji mi je spot] raspravljati o tome da li ili ne Ja sam iz The Night Manager ", kaže ona," To je kao da oni razmišljaju, "Izgledaš poznato, ali ti si tako umorno, unglamorous ljudsko biće, a ti si bio tako glamurozno u emisiji... " '

load...

Elizabeth Debicki red kao Jed na BBC One drama privukao šest miliona gledatelja po epizodi. U intervjuu, Debicki raspravljali su u režiji žena [Susanne Bier]: 'Da sam igrao na isti lik je čovjek me režije? Ne znam. Susanne je bio u stanju da shvate i prihvate ženstvenost ženskih likova, a ne objektivizuju ih, i to je razlog zašto žene odgovorio na predstavu kao dobro. Da li je čovjek sposoban za to? Da naravno. Ne mogu hodati okolo i kaže: "Ja bih radije biti u režiji žena", jer to nije slučaj. Za mene, to je o osobi - i njihovu osjetljivost i inteligencija - ne radi se o polu. Ali, u iznosu od žena koje su režiju TV i film je neproporcionalna, i mora promijeniti. "

load...

U svom zastoje Debicki voli da se zamijene fiktivni drama za 'kuhinja ormar' sorte Bake Off. '[Koji pokazuju] je postao takav simbol slobode za mene. Volim pečenje. Za sve pod stresom u svom radu životu, neke stvari postaju simboli mira, kao što je gledanje Bake Off, čitajući knjigu ili jede čokoladu biskvit, to je kao, "Ja preživljavanje, živ sam. '"

Ona je također otkrila 'kako ostati normalan' karijeru savjet Cate Blanchett joj je dao, a tip Blanchett i sama je dao Meryl Streep. 'Uvijek operite svoju čarape. Jutros Ja sam to uradio. Osjećao sam se kao da mi je na vrhu stvari. To je vrlo terapeutski da radi svoj veš i ne znam šta je alternativa... Nekoga drugog da to uradi? "

Pročitajte cijeli intervju u siječanjskom broju Marie Claire, u prodaji 

Fotografije Jesse Laitinen stilu Jayne Pickering

Povezane vijesti


Post Zabava

Ova Harry Potterova teorija fanova o neville i snape ima puno smisla

Post Zabava

Oženjen na prvi pogled UK: Sve što trebate znati

Post Zabava

Nikolaj Coster-Waldau o tome zašto njegova supruga nije gledala igru prestola

Post Zabava

Mahershala Ali je upravo otvorila oko najboljeg miksanja Oskara

Post Zabava

Oprah Winfreyov zlatni globus će vas uplašiti

Post Zabava

13 inspirativna ličnost citata o tome da su jednorovi

Post Zabava

La LA zemljište je pogrešno objavljeno kao najbolji filmski dobitnik Oskara

Post Zabava

Khloé Kardashian ima tri savjeta kako da kaže da li je vaš partner taj

Post Zabava

Hloe Kardashian je pitao da li je O.J. Simpson to uradio - evo šta se desilo

Post Zabava

Skandali u stvarnom životu koji su dobili glumce iz TV emisija

Post Zabava

Chris pratt i Anna faris su nam samo dali velike ciljeve vezane za odnose

Post Zabava

Ovo je slavna osoba koja je zabranjena od emisije Elen