Sve što trebate znati o novim GBBO domaćinima | BA.polkadotsinthecountry.com

Sve što trebate znati o novim GBBO domaćinima

Sve što trebate znati o novim GBBO domaćinima

Stvari se zagrijava.

Mi smo već osjeća malo krhke nakon BBC ispustio bombu koja je Great British Bake Off kreće kanalu 4. I domaćinima Sue Perkins i Mel Giedroyc potvrdio da neće biti nakon emisije, ostavljajući nas sa očajničku potrebu za neko A) držati naše ruke, i B) moždanog udara kosu i recite nam sve će biti u redu.

Zatim, vijest da smo se plašili, ali nisam želeo potvrdio, stigao. Mary Berry je također napušta GBBO šator. Mary Berry, koji je bio sudac jer je šou počeo 2010. Godine, najavio je da napušta šou ispred Channel 4 potez od "lojalnosti" na BBC One. Možete pročitati svoju punu izjavu ispod.

U potezu koji onda su nas osjećati kao da su naši roditelji bili razbijanja, Paul Holivud je najavio da će zapravo biti nakon testa preko Channel 4 nakon potpisivanja trogodišnji ugovor sa njima.

load...

Posljednji izvještaji ukazuju da je ovo možda neće biti prijateljski split nadamo se za, kako se priča BBC sada planiraju o pokretanju vlastite rivala pečenje show. I Mary Berry, Sue i Mel su postavljeni će glumiti u njemu, naravno.

Prema The Mirror, izvori na BBC-ju su otkrili da je novi format se radi na narednim mjesecima dati Great British javnosti ono što oni žele. A BBC pečenje show s Mary Sue i Mel.

"Imamo tri od fab četiri kod nas. Oduševljeni smo, 'iznutra za BBC je izvijestio da je rekao. Oni također dodao: "Šanse za nas ponovno ujedinjenje Marije, Mel i Sue su vrlo visoke."

Ova vijest će nesumnjivo zadovoljiti ljubitelje Mary Berry, koji su ostali razbjesnio nakon što je glavni Channel 4 Jay Hunt započela važnost sudije u emisiju.

load...

'Paul zaista je zvijezda pekar, izuzetan talent sa sjajem u očima, "rekla je ona. 'Njegov Naime, toplina i mudrost su vitalni u uspjeh Bake Off-a. Tako sam oduševljen da dolazi na kanal 4. '

Paul je također tweetovao o prelazak u Channel 4 bez Mary.

Evo šta Mary rekli o izlasku iz GBBO, pokušajte ne plače dok čitate. '' Zbogom gnjecavo dna. "

'Ono što je privilegija i čast bilo je biti dio sedam godina magije u šatoru - The Great British Bake Off. Porodica Bake Off - Paul, Mel i Sue su mi dali toliko radosti i smeha.

"Moja odluka da ostane s BBC je iz lojalnosti za njih, jer su me njeguje i emisije, to je bio jedinstven i sjajan format od prvog dana. Ja sam samo tužan za publiku koja ne može biti spremni za promjenu, nadam se da razumiju moju odluku.

"Ja bih program, posade i budući pekari svaki mogući uspjeh i ja sam toliko tužan da ne budem dio toga.

'Zbogom gnjecavo dna. "

Govoreći o odluci Marije, Charlotte Moore, kontrolora BBC One, je rekao: "Mary je izvanredna žena, voleo i obožavao britanske javnosti, a BBC je njen prirodni dom.

'Bio sam jako sretan što sam imao zadovoljstvo raditi sa Mary u proteklih sedam godina, a ja sam tako drago da će se odnos nastaviti.

"Ona je inspiracija generacijama, pravi ikonu i ja ne mogu čekati da se kuva se više propustiti pokazuje s njom u budućnosti."

Hoće GBBO ikada biti isti? Ne, neće.

Ako možete međuvremenu, ovo je sve što trebate znati o potencijalnim kandidatima da bude domaćin naredne serije...

Scarlett Moffatt

Svježe iz džungle kao pobjednik ovogodišnjeg Ja sam osoba Get Me Out of Herecrown, Gogglebox zvijezda Scarlett Moffatt je najnoviji osoba biti manje uspješan kao potencijalni domaćin. Rekao je izvor The Mirror: "Scarlett je sada ozbiljan kandidat - Ona je dosta otvorila oči da je potencijal na Ja sam osoba. Ona je mlada, jako smiješno i samo tipa voditelj Channel 4 u potrazi za do prednje svoju verziju predstave. Scarlett može biti neiskusni, ali razmišljanje je ona mogla biti upareni sa još višim ko-domaćina. '

Jamie Oliver

Ok, tako da je više Očekujući Mary Berry i Paul holivudske uloge kao sudije, a ne Mel i Sue kao domaćini, ali Jamie Oliver je bio prilično jasan o tome da je ovaj ili onaj način da bi voleo da se uključe.

"Gledamo Bake Off - cijelu obitelj ga voli," rekao je on u intervjuu za Nowmagazine. 'Tajno, tu je uvijek dio mene u žalosti, jer volio bih da bude jedan od sudija. Volim Mary Berry i to je stvarno super gleda. "

Jimmy Carr

Pored Anna Richardson, komičar Jimmy Carr je također manje uspješan kao favorit da zameni Mel i Sue na novi izgled C4 GBBO.

Jimmy je već ugostio 8 od 10 mačaka za Channel 4, tako da je jak kandidat da preuzme kormilo na novom šou i nastaviti komedija Lols u Bake Off šator.

Nadiya Hussain

Smatramo prošlogodišnji pobjednik, a sada bi se nacionalno blago Nadiya biti odličan izbor za domaćina kao ona bi potpuno razumiju ono što svi takmičari će biti osjećaj.

Plus ona sada ima neke ozbiljne pečenje vjerodajnice sada uključujući i pečenje tortu za kraljicu, postaje sudija Junior Bake siđem slijetanje svoju BBC Food Show, The Chronicles of Nadiya. Prilično impresivno stvari.

Jo Brand

Možda najviše očigledan izbor za zamjenu Mel i Sue, Jo već domaćin Extra Slice, BBC Dva spin-off program. Plus naravno ona je apsolutno urnebesna, što će pomoći izgladi bilo neprijatnost koji mogu nastati iz tranzicije između kanala.

Jennifer Saunders

Omiljen kod kladionice, Jennifer osvojio The Great Comic Relief Bake Offin 2018. Godine i ove godine ugostio The Great Sport Relief Bake Offearlier, čineći je vrlo jak (i ​​iskusni) kandidat.

Možda će preuzeti ulogu sa Joanna Lumley (koji je takođe vrhom vlasnika) i donijeti malo Ab Fabinto je Bake Off šator? U svakom slučaju, mi nekako mi se ideja Dženifer na čelu.

Kirstie Allsopp i Phil Spencer

Gledajući popis do sada, to je prilično očigledno da C4 žele da probaju i prenijeti neke od svojih postojećih domaćina više da preuzme Bake Off palicom. Tako da ne čudi da su Lokacija, Lokacija, Lokacija Domaćini su u mix - Kirstie već ima svoj sladak, domaći šou događa i nju i Phil imaju vreće od hemije. Nije ni čudo što su na 6 - 1.

Jedna stvar koju znam, iako je da je to definitivno nije Holly Willoughby i Philip Schofield...

Na trenutak, nismo mislite da je položaj može se popuniti još jedan popularan dvojac nakon This Morning rekao da očekuje "službena objava 'na Twitteru.

Kada smo radili podesite na koncert, iako, rekao nam je Holly Willoughby i Philip Schofield da su... Nisu nove domaćine.

Govoreći o twitter reakcija na GBBO vijesti, Holly i Phil potvrdio da uprkos kladionice nude 100-1 kvotu od njih su izabrali kao domaćini ne bi ostavljajući ITV i to je sve samo velika šala.

Prerano, jutros prerano.

load...

Povezane vijesti


Post Zabava

J.k. Rowling je pozvao Trumpa za odgovor na protest u Charlottesvilleu

Post Zabava

Osećam se gnusoba kod režisera koji me je napao kada imam 16 godina

Post Zabava

Gloria Steinem - život i karijera najvećeg navijačica feminizma

Post Zabava

Dakota fanning je Marie Claires january cover star

Post Zabava

Akademske nagrade Akademije iz 2018. godine su najavljene

Post Zabava

Olivia intervju za grantove

Post Zabava

Amazon prvi dan: najbolji Amazon tech ponude

Post Zabava

Ivanka Trump pokušala je da se pridruži pokretu #TIMESUP, ali je spektakularno propala

Post Zabava

Tennessee Williams najbolje citate o ljubavi i životu

Post Zabava

Marie Claires November issue: Saznajte šta je unutra

Post Zabava

Nagrade glumaca ekskluzivnih glumaca 2018: Od pobjednika do najboljih trenutaka

Post Zabava

Zašto ova dva prestonička imena nikada ne mogu biti zajedno u sceni