Stvari koje razumete ako ste fan za začepljene začeće | BA.polkadotsinthecountry.com

Stvari koje razumete ako ste fan za začepljene začeće

Stvari koje razumete ako ste fan za začepljene začeće

Začiniti svoj život. Uvijek.

Prije nego što Beliebers, prije Directioners a prije Taylor Swift definirane tim ciljevima s njom vesela banda savršenog prijatelja, imali smo Spice Girls. I Spice Girls su opsesija-inspirativna.

To je 20. Godišnjica devojka grupe ove godine (dozvole odobrene osjetiti drevni), i sa novostima samo u tome što se Spice Girls se ponovno ujedinjenje - iako pod drugim ime- vodimo priliku da proslave Spicey Fandom, jer se o bilo tako mnogo višenego kultni pop pjesme i snažnim ples rutinu.

Evo deset lekcija iz Spice Girls...

1. Dve reči: Girl Power. Girl power = feminizma.

load...

2. Spice Girls nas je naučilo da je sestrinstvo je neobićno važno. Da citiram Wannabe (remek napisan u samo 20 minuta, po svemu sudeći): "Ako želiš biti moj ljubavnik, moraš da sa svojim prijateljima." Životni moto.

3. Za Spice Girls obožavateljima Union Jack zastavom će zauvijek biti povezana s određenim 1997 BRIT Awards performanse i priča o kuhinjskom krpom spojenim na ispred Gucci mini haljinu. To je od vitalnog značaja istorijske činjenice.

4. High udaraca su legitiman i efikasan način komunikacije. Slobodnom prevodu: Ja sam žestok, nemoj me potcenjivati. Uvijek je potrebno.

Sporty Spice GIF - Pronađite & Share na GIPHY

Otkrijte & Share this Sporty Spice GIF sa svima koje poznajete. GIPHY je kako ti pretragu, udio, otkriti, i stvoriti GIF.

load...

5. Platforme su oličenje kul. Naslagane cipele može uključivati ​​česte četke sa slomljenim gležnjevima ali moćan osjećaj da dobijete kada gazi okolo u njima je potpuno vrijedno rizika.

6. Blur ili Oasis? Pitaš pogrešno pitanje. Spice Girls osvojiti Britpop bitku svaki put, ruke dole.

7. Spiceworld je Moviecounts. To samo broji, u redu? Mnoge moćne, kulturan i uspješne žene vole ovaj film, a ne ironično.

90S GIF - Pronađite & Share na GIPHY

Otkrijte & Dijeli ovu 90S GIF sa svima koje poznajete. GIPHY je kako ti pretragu, udio, otkriti, i stvoriti GIF.

8. Ako ste u nedoumici, nositi metalik mini haljinu. Također ćemo pauzirati na umu da još u dan, a ne posjeduje svoj Spicey kontrapunkt u lutka obliku nije opcija, zbog čega je jedan od njih i dalje živi u potkrovlju svojih roditelja.

9. Nadimci su zabavne, ali i nepokolebljiv. Slučaj u točki: Victoria Beckham. Ona je sada mega-watt poslovna žena, ukus za izradu modnih titan, ali ona će zauvijek biti Posh Spice u Između unutar svih nas.

10. I neka se zna, ako ste bili super-ventilator natrag u 90-ih godina, svojim formativnim godinama su vjerojatno oblikovala svoj žestoki afiniteta sa jednom od pet djevojaka. Možda imate trajnu sklonost za kikice, poput bebe. Ili imaju naviku osmeh-guši, kao što je Posh. Ili još uvijek nose leopard-print sve, jer je Scary. Ili prihvatiti trenerke sa žarom, hvala Sporty. Ili možda danas još uvijek uživate u dekolte poboljšanje ular vrhovima i post-box crvena boja kose, kao što je Ginger Spice. Naš savet? Rade to, sve to - nema smisla opirati svoj unutarnji Spice.

Povezane vijesti


Post Zabava

Ryan Gosling: Da li je Bog među ljudima?

Post Zabava

Priča o rukotičnoj sezoni 2 dolazi i FYI izgleda nevjerovatno

Post Zabava

Grammys 2018 najbolji momci: Sve što treba da znate

Post Zabava

Da li je ovo najsretniji aplikacija za upoznavanje?

Post Zabava

Feministkinje za koje nikad niste čuli ali stvarno trebali imati

Post Zabava

Kraljevska porodica je govorila o napadu mančestera

Post Zabava

Šta je na zemlji netflix obavezujući prsten?

Post Zabava

Taylor swift comeback: Zašto je vreme da ona postane politička?

Post Zabava

Otkrivene su tajne kostima Hari Potera od najizazovnijih do ikoničnih

Post Zabava

Alicia vikander intervju na obuci tombara, skoro umire i Michael fassbender

Post Zabava

Emocionalni valjak za posmatranje planete Zemlje ii

Post Zabava

Instagram savet od ljudi koji stvarno zarađuju s njega