Prikazana je prioritetna lista za upotrebu kraljevskog aviona | BA.polkadotsinthecountry.com

Prikazana je prioritetna lista za upotrebu kraljevskog aviona

Prikazana je prioritetna lista za upotrebu kraljevskog aviona

I ljudi nisu baš sretni zbog toga.

Avion Royal Air Force je očigledno veoma ekskluzivan, a obzirom na činjenicu da je vojvoda i vojvotkinja od Cambridgeare još putovati na to, šanse za bilo koga od nas ikada dobiti vožnju su male.

Ispostavilo se da postoji stroga liste prioriteta u mjestu, nešto što obrađeni tek nedavno kada je tvrdio da je premijer bio otresao vožnju u avionu.

PM Theresa Mayflew na Bliskom istoku ranije ovog mjeseca za tri dana državnu posetu u Boeing 757 zbog činjenice da je avion Royal Air Force je odveden.

Avion je umjesto toga koristi princ Charles i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, tokom devet dana boravka u Rumuniji, Italiji i Austriji, u organizaciji Ministarstva spoljnih poslova.

load...

U kurtalisanje izazvalo malo metežu posjetom premijera smatra izuzetno važnim, uključujući kriza razgovora sa jordanski kralj Abdullah i kralja Salman Saudijske Arabije kako bi razgovarali o trgovini i sigurnosti.

Uprkos metež, kraljevski izvori su brzo objasni da je glasine da je princ Charles je "udario" na PM sa službene aviona bile lažne i da je kraljevski put je dobio žuti karton mjeseci unaprijed kada je avion bio slobodan.

Glasnogovornik Downing Street podržao ovo, tvrdeći 'Kraljevski Posjeta je organizovana neko vrijeme unaprijed Bliskom istoku posjete premijera, u razgovoru sa vladom. Dvije posjete istovremeno znači da jedan avion će uvijek moraju biti u charteru.

load...

Prema listi prioriteta Royal Air Force aviona, međutim, princ Charles ima pare da avion preko Theresa May, bez obzira na izlete u pitanju.

Ne iznenađuje je Queenis na vrhu liste prioriteta, s obzirom da je ona navodno nije dozvoljeno da leti komercijalnim iz sigurnosnih razloga i dobro, ona je kraljica. Sljedeći na listi je princ Charles, prijestolonasljednika, zatim premijer na trećem mjestu.

Jedan zvaničnik je objasnio: 'Otkad smo prvi smislio ideju Voyager, uvijek je dizajniran za korištenje od strane kraljice i premijer ili bilo koji pohađaju međunarodne događaje koji predstavljaju kraljice ili PM. Princ od Wales se to sada koristi kao on predstavlja kraljicu na ovoj turneji je na ".

Povezane vijesti


Post Zabava

Jay-z je konačno izgovorio o argumentu o liftu sa Solangeom

Post Zabava

Zato je Monikin stan u prijateljima bio obojen ljubičastim

Post Zabava

Salma hayek osjećao je Ashamed što nije ranije govorio o Harvey Weinstein-u

Post Zabava

Gwyneth paltrow upravo je otkrila njenu svakodnevnu tajnu da ostane zen

Post Zabava

Najupečatljiviji citati Stephena Hawkinga danas su još moćniji

Post Zabava

Meryl streep je upravo odgovorio na porast McGowan-ovog napada Twitter-a u emotivnom postu

Post Zabava

Ove poznate ličnosti protestiraju novu transrodnu politiku Donalda Trumpa

Post Zabava

Leighton meester je skoro izgubila na Blair Waldorf zbog svoje kose

Post Zabava

Udala sam se kada imam 23 godine i imam dvoje dece za 27 godina

Post Zabava

Amazon prvi dan: najbolji Amazon tech ponude

Post Zabava

Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko radi, gde ga gledati i više

Post Zabava

Očigledno je kraljevska korgica imala neočekivanu reakciju na megan marku