Predsednik Donald Trump je upravo odlučio da preuzme i mene kretanje | BA.polkadotsinthecountry.com

Predsednik Donald Trump je upravo odlučio da preuzme i mene kretanje

Predsednik Donald Trump je upravo odlučio da preuzme i mene kretanje

Happy ponedjeljka do njegovog tima za odnose s javnošću.

Proteklih nekoliko mjeseci su se vidjeli talas šokantnih seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja optužbe protiv visokog imena profila, od holivudski producent Harvey Weinsteinto Olimpijskim gimnastici tim doktor Larry Nassar.

Zahvaljujući meni Tooand Vreme je Upmovements, žene osjećaju dovoljno jaki da progovore protiv svojih napadača i što je najvažnije, vjerovati da kada to učine, oni će vjerovati, bez obzira na to koliko je važno je navodni zlostavljač, sa Nassar sada pred 175 godina kazne zatvora, kao rezultat.

Političari i visoke imena profila su hvaleći 'tišina prekidača' s Hillary Clintonurging ženama da se njihov glas čuje samo prošle sedmice, objavljuje: "Znam da je u to vrijeme može biti velika, ali svako od nas ima moć da drži ljude na odgovornost. '

load...

Jedna osoba koja izgleda ne slažu, međutim, je američki predsjednik Donald Trump, koji je njegov stav poznat tokom vikenda, uzimajući na Twitter da pozove Me Too pokret - znate, kampanja postaje žena pravde.

Ovaj tjedan vidio Bijele kuće izgubiti dva zaposlena, govora David Sorensen i sekretar osoblje Rob Porter, oba optužena za zloupotrebu. I dok su mnogi političari su izražavaju šok na viši pomagača '' užasnog ponašanja ", Trump je napravio još jedan taktika - brani ih.

'Naroda životi su razbijena i uništena samo tvrdnja, "najavio je na Twitter. 'Neki od njih su istinite, a neke su lažne. Neki su stari, a neki su novi. "

load...

On je nastavio: "Nema oporavka za neko lažno optužen - život i karijera su nestali. Ne postoji takva stvar bilo više i zbog procesa? '

"Saznao sam o tome nedavno i sam bio iznenađen to", Trump objasnio optužbi zloupotrebe Rob Porter. 'Mi smo ga svakako želimo dobro. To je očito vrlo teško vrijeme za njega. On je odradio dobar posao dok je bio u Bijeloj kući. "

Ne iznenađuje njegov odgovor je naširoko kritikovan, sa bivšim američkim potpredsjednikom Joeom Bidenom insistiranje, "To je kao da kažete:" To ubica tamo, on je veliki slikar ". '

Danas Jennie Willoughby, Rob Porter bivša supruga objavila račun da Time.com, objašnjavajući kako ona neće dozvoliti Trump umanjiti joj istinu.

'S obzirom na predsjednika i Bijele kuće nastavak otpuštanja mene i Colbie, želim vas uvjeriti moja istina nije umanjena, "objasnila je ona. 'Ja sam vlasnik moja priča, a sada da sam bio primoran da ga dijeliti, nisam spreman da pokrije ga se za bilo koga. I za bilo muškaraca, žena ili djece koja su trenutno u situacijama zlostavljanja, znajte: To je stvarno. Vi niste ludi. Nisi sam. Vjerujem ti.'

Ne želimo da bude Bijele kuće PR tim sada.

Povezane vijesti


Post Zabava

Ovaj Harry Potter film originalno je imao podlogu ljubavi trougao i imamo pitanja

Post Zabava

Najbolji božićni filmovi koji dolaze na netflix 2018

Post Zabava

Girlboss radio i 4 od najboljih podcasta za slušanje odmah

Post Zabava

Loši filmovi: 11 najsmešnijih grešaka na računaru

Post Zabava

Ko će pratiti snapčat

Post Zabava

13 nasih omiljenih Julia robertsa

Post Zabava

Zato je princ Džordž uvijek obučen u šorts

Post Zabava

Ova mreža je samo odbranila svoju odluku da plati muškarcima više od žena

Post Zabava

Evo sve što vam treba da znate o velikom bratu slave 2018

Post Zabava

Zašto Bran kaže da je kaos je merdevina Littlefingeru i šta to znači

Post Zabava

Najbolji besplatni Kindle čita za preuzimanje za vaš e-čitač

Post Zabava

Kraljica je upravo objasnila kako nositi krunu bez lomljenja vrata