Piper Amerikanka smotrala je muziku, njenu mormonsku obradu i brat srećno plavu | BA.polkadotsinthecountry.com

Piper Amerikanka smotrala je muziku, njenu mormonsku obradu i brat srećno plavu

Piper Amerikanka smotrala je muziku, njenu mormonsku obradu i brat srećno plavu

Ona je odrastao u mormon zajednice u Utah; sada je jedan od najpopularnijih novih lica u modi. Evo zašto Marie Claire iz septembra poklopac pitanje zvjezdice Pyper Americi Smith - i njen brat, Lucky Blue - dajete Hadids trčanje za svoj novac

Ako takva stvar kao što je LA "It Girl 'spisak ikada postojala, Pyper Americi Smithwould označiti gotovo sve kutije. Supermodel (provjerite), teže glumica (ček), bas gitarista (ček), Venice Beach plava kosa, 700k-jak Instagram praćenje i druge generacije Hollywood dečka - sin Brandon Thomas Lee- ček Pamela Anderson, provjeriti, provjeriti.

Kao i njen savremenici su Hadidsand je Jenners, Smith ima braće i sestara u modnoj industriji, uključujući i njenog 19-godišnjeg mlađi brat i Balmain muza Lucky Blue Smith, koji dijeli njeno nadzemaljsku strukturu kostiju i ledeno plave oči. 'Moja porodica se odnose na mene kao mali vanzemaljac', šali se ona.

Odrastanje u Utah

Ali skidati vanjski sloj i priča Pyper Americi Smith je bliže Waltonsthan Kardašijanovih. Ona i njen tri braće i sestara (Lucky plava, i sestre Daisy Clementine i Starlie) odrastao nije u LA ali isprepletanom mormonska zajednica u Spanish Fork, Utah, i možda još tamo ju je ujak model-Scout sestra nije predložio je Smith klinci udario lokalni skauting događaj kada Pyper Amerika je bila 11. Nakon što joj je starija sestra Daisy Clementine dobila je ugovor s Next Model Management, porodica šest spakovali i preselio se u mali dvosobni stan u LA-u. "Ja osvrnuti i reći, zašto moji roditelji učiniti? Bilo je tako rizično ", kaže ona. 'Cela moja porodica bili kao nagurali u ovaj dvosoban stan u Hollywoodu. Bilo je ludo. "

load...

Ali kockanje od strane roditelja, Sheridan i Dallon, isplatilo. Sva četiri djeca su od isklesan karijere u modi, ali u posljednjih godinu dana, manekenske karijere 20-godišnji Pyper Americi Smith je grudvala, uz rezervacije catwalk za Moschino, Giorgio Armani i Philipp Plein, kao i kampanje za Calvin Klein i moncler - što je video i Lucky Blue predstavljaju zajedno na Islandu Moonscape za fotografa Annie Leibovitz. Oh, a ona je upravo dizajnirao opseg Americana inspirisan trenera za Superga, od ovog mjeseca.

Gigging na Coachella

To ne spominjemo Osmond stilu muzičku karijeru. Kada su djeca Smith bili mlađi, njihov otac ih je ohrabrivao da formiraju bend pod nazivom The Atomics - Pyper Americi je dobila bas gitara - uz debi nastup Wild Thingon crkve korake na Dan zahvalnosti stranke. Ove godine su kročili stvari u višu brzinu sa mjesto na Coachella. Više muzike je na putu i, sudeći po svoju proizvodnju do sada, potpuno benda na "surf-rock 'ima obećavajuće hooky, White Stripes zvuk na njega.

load...

Smith ima svoj mjesto u LA-u sada, ali je tako blizu svojim sestrama da čiste svoje kuće FaceTime zajedno. 'Znate kako blizanci imaju taj osećaj kada znaju da njihova blizanac je u nevolji? " ona kaze. "Osećam da sa svim mojim braće i sestara. Znam kako oni za disanje; kako oni razmišljaju. ' Ipak, mora se reći, Lucky Blue status kao jedan od najtoplijih u svijetu manekena bio pomalo Curveball. "U početku, kada je ušao u modeliranje, mi smo kao," Ono što se događa? Ti si ovo štreber, smešan dijete! " '

Kao samozvani 'komičar porodice' Smith vodi svoju Instagram Splinter kanal @ pyper.tv, otpremanje video komedije znakova ona je stvorena tokom dugih snimanja dana, uključujući i 'Beverly Hills mama' i australski istraživač na osnovu Crocodile Dundee. Ona uzima časove glume i krenula u audicije. 'Volim improvizacija i komedija ", kaže ona. "Ja samo pokušavam da se baci u njega. '

Držeći vjeru

Ali da li je snimanje za Calvina Kleina ili planiraju svoj sledeći komedija skeč, Pyper Americi Smith smatra da joj je tajno oružje je nešto što je imao jer je bila mala - svoju veru. 'Odrastanje u [Mormonske] crkve i zajednice u Utah me je izgradio u ovom osoba koja može [se bave ovakvom mestu] LA, koja je toliko zauzet i lud ", kaže ona. "Ako mi treba vremena da razmisle, imam ogroman dio mene koji sam samo držati. To je nešto kao moj rok. "

Fotografije David Roemer, styling Jayne Pickering.

load...

Povezane vijesti


Post Zabava

Pre jednog veka sukobetnici su postavili temelje za ovaj oštar otpor i moćan protest koji se danas prenosi

Post Zabava

Andy murray podsjeća John inverdale da žene postoje

Post Zabava

Smrznuto 2 je u proizvodnji i ne možemo zadržati naše uzbuđenje

Post Zabava

Uma Turman zvanično je optužila Harvija Weinsteina za seksualni napad

Post Zabava

Ovo su 15 najupečatljivijih biznismena

Post Zabava

Hari stilovi otkrivaju kako je stvarno osećao da mu se seci kosu za dunkirk

Post Zabava

Ovo je slavna osoba koja je zabranjena od emisije Elen

Post Zabava

To je bez sumnje bilo najudobnija scena iz finala igre prestola

Post Zabava

Najbolji ad exec nam govori zašto reklama Džona Lewisa uvek radi

Post Zabava

Još jedna žena je izašla naprijed da je optužila Edvida za seksualni napad

Post Zabava

Jessica Brown govori o njenoj borbi sa poremećajem u ishrani

Post Zabava

Emocionalni valjak za posmatranje planete Zemlje ii