Oženjen na prvi pogled UK: Sve što trebate znati | BA.polkadotsinthecountry.com

Oženjen na prvi pogled UK: Sve što trebate znati

Oženjen na prvi pogled UK: Sve što trebate znati

Kontroverzni stvarnost pokazuju morate gledati ove sedmice

Oženjen At First Sight UKhas vratio na našim ekranima za svoju drugu sezonu i to je sigurno reći da smo potpuno navučen - već.

Smatra se da je zabavljanje igra je otišao u krajnost sa Naked Attraction? Pa - bafflingly - skidanje i imaju potencijal termin ocijeniti vaše golo telo izgleda malo manje rizične u odnosu na potpisivanje pravno obvezujući ugovor ostati sa strancem za život.

Tako je to u stvari legalno? Ima li ozbiljno ljudi koji su spremni da vezati čvor s nekim koga ne znaš? Imamo mali dole na sve što bi mogao zanima o braku At First Sight Velikoj Britaniji...

 

Oženjen At First Sight parova sezone dva

Clark & ​​Melissa

Bračni par da ga za najperspektivnije svadbu do sada su 26-godišnji menadžer razvoja poslovanja Clark i studentskih medicinska sestra Melissa, 27. Par kao da je očaran na prvi pogled - mi navijamo za ove dvije.

load...

Adam & Caroline

Vlak menadžer Adam, 33, i operacije koordinator Caroline, 28, vezan preko kao self-priznao štreberi. Dobra stvar je zaista, kao Caroline je još između Adamove impresivnu kolekciju superheroj suvenire.

Adam & Sara

32-godišnji pripravnik savjetnik Adam i 30-godišnji PA Sara nije baš pogodio ga odmah. Sara porodica nisu bili sretni zbog svega na prvom mjestu, a nije ni Sara kada je hodala do oltara nekome da 'neće ići u pub. Prijatelji Adam su bili iznenađeni da je odustaje neženja način života da se skrasi, a da budem iskren mi smo samo ne siguran ovo će se srediti.

Steve & Lucie

Ex-vojske čovjek Steve, 30, izvukao sve prepreke kako bi bili sigurni da je materijal za brak prije njegovog vjenčanja do 27-godišnji marketinški izvršni Lucie, uključujući i novi set zuba i članstvo u teretani. Iako smo propustili većinu vjenčanja radi pokrića naše lice u druge ruke sramota, ova dva zaista činilo da voli jedni druge.

load...

 

Oženjen At First Sight UK sezona jedan - gdje su sada?

Jason i Kate

Uprkos tome što su inicijalna kapisla, Jason i Kate se rastali nakon samo dvije sedmice. Sve je izgledalo da ide brzo nizbrdo, a to je potvrdio kada je Jason uhvaćen na Tinder jedan od prijatelja mladine. Izgleda da je to bilo sve u redu, iako kao da je već odlučio na brak gotov. Kasnije se ispostavilo da je Jason nikada nije želeo da konzumirati brak i on je tvrdio da nikada nije ni bio privukao Kate. Njihov brak je službeno poništen osam mjeseci kasnije.

Sam & Jack

Nakon otkazivanja vjenčanja, Sam posegnuo da se izvini Jack preko društvenih medija samo za njih oboje shvatili da dijele jedan "neverovatno" vezu. Na žalost njihov off-screen romantiku je kratkog daha i došao do kraja ranije ove godine. Nema potrebe da se za razvesti ipak.

James & Emma

Jedini par koji čine dobro u razdoblju medeni mjesec kažu da nikad zamišljao jedni od drugih, ali je odlučio da probam to u svakom slučaju. Udata za stranca, odvojene kuće, loš seks (oni to rekao), ko zna zašto ovaj nije trajati? To samo 'da nije prirodno' (šokantno), ali par su ostali prijatelji i rekli su završili to samo prije nego što je počeo da se stvarno ne vole jedni druge. Volimo sretan kraj.

Da biste saznali sudbinu parova iz serije 2, podesite na Channel 4 u utorak u 09:00.

Povezane vijesti


Post Zabava

Očigledno megan marka i princ Harry planiraju klasično venčanje

Post Zabava

Pedeset nijansi oslobođenih najnovije prikolice je zvanično sletelo

Post Zabava

Olivia intervju za grantove

Post Zabava

Mafalda Weasley je druga Weasley o kojoj nikad niste znali

Post Zabava

Festival divljine 2018: Sve što treba da znate

Post Zabava

Meryl streep se udružuje sa glumicama u spisku da se u hollywoodu skine seksizam

Post Zabava

Upoznajte poznate ljubimce instagrama i vlasnika njihovih superautika

Post Zabava

Najbolji feministički momenti Amber rosea

Post Zabava

Kylie Jenner je odabrala ime za svoju buduću ćerku

Post Zabava

Evo kako se igraju proizvođači tronova, ne propuštaju finale

Post Zabava

Najbolja biografija ženskih rok zvezda

Post Zabava

Obamaov fotograf je postao poznata osoba instagrama