Ovo su čudni pokloni kraljevskoj porodici 2018. godine | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovo su čudni pokloni kraljevskoj porodici 2018. godine

Ovo su čudni pokloni kraljevskoj porodici 2018. godine

Od orlovim perjem i solarnih panela na jelena i ljubičaste soli, ovdje su najneobičnijih kraljevski poklone 2018.

Čini se kao dio kraljevske dužnost je da prima poklone, sa svim članova kraljevske porodice redovno zasuta poklone, da li od svjetskih lidera na službene turneje u inostranstvu ili samo opštim članova javnosti.

Uz vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea događa službeni kanadski turneje, a princ Harry sljedećim stopama svoga oca i istraživanje na Karibima - da ne spominjemo kraljice okreće 90, 2018 je bio posebno dobra godina za kraljevske darove.

Srećom za nas, službeni lista je ove godine pušten na slobodu, detaljno sve poklone da svaki kraljevski dobio u 2018. Godini, neki od njih možete očekivati, ali neki od njih stvarno ne bi.

load...

Evo nekih čudnih i divno darove dati kraljevska porodica u 2016. Godini...

Kraljica Elizabethunderstandably učinio najbolje od svih kraljevske porodice, prošle godine slavi 90. Rođendan i zbog toga prima daleko najviše poklona - ali šta ti žena koja ima sve?

Neki su otišli dole tradicionalni put šta da daju 90-godišnja žena, sa Her Majesty primanje tartan putovanje tepih, post-it držač nota srebro, limitirano izdanje Monopol postaviti i grudi vina. Drugi su, pak, otišao drugim putem, odlučuju za više neobične ideje, sa kraljicom prima par mladih jelena jelena, model BAC Mono sportski automobil, a obojen jaje, par palice i veliku kesu ljubičaste soli - poslednja kao poklon od British Virgin Islands.

load...

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i učinio vrlo dobro, prima mnoge-poklon na njihove kanadske turneje. Dok Princ William dobio nekoliko poklona koje možete očekivati ​​od vunene rukavice i leptir-mašne za odbojku dres, neki od njegovih najčudnijih poklona uključen čašu blok, čipke pahuljica, bubanj, a kruh mix, laminiranim sonet i gitaru.

Kate Middletonalso dobila svoju fer udio neobične poklone ove godine, koji su dali sve od ogrtač i par vesla u devet paketa žitarica i držač kanadski svijećnjak.

To je bila njihova djeca, Prince George i princeza Charlotte, međutim, koji zaista očistio, po svemu sudeći, grabljama u 165 poklone između njih.

Među jedan-godišnja princeza Charlotte darove iz boce bubble mix da se igra tijare i lutke, bio je minijaturni hokej štap i gitaru. Prince George, sada tri, takođe je dao sve vrste poklona, ​​iz avijacije odijelo i prsluk za spašavanje djeteta na planinu Lego od gradonačelnika Vankuveru.

Princ Harrywent na svom službenom obilazak Kariba prošle godine, tako da je i obasuti poklonima, a posebno u Antigva i Barbuda, primanje rum, ljuta paprika sos i tkani koš.

Neobična kraljevski poklone nije ograničen samo na one članove porodice ipak. Princ Andrew, vojvoda od Yorka, dobili sve, od maske za lice i tri kutije manga na šest konzervi usoljenu mesa, dok je princ Edward i njegova supruga Sophie Wessex zaradili neki Urugvajski jahanje čizme, niz plavih sireva, personalizovani kuhar jakne i solarni panel-ploča.

Ne znamo koliko je (i gdje) se Royals će pohraniti svoje mnogo poklona, ​​ali izgleda da oni ne mogu biti razmijenjeni ili prodati. Sve poklone na kraju će biti dodan u Royal Collection, koji je održan za nasljednika (pretpostavlja niz plavih sireva će se konzumirati, a ne sačuvati za buduće generacije, međutim).

Povezane vijesti


Post Zabava

Daenerys lista Admirersa je van kontrole u igri sezone 7

Post Zabava

Najbolji feministički momenti Amber rosea

Post Zabava

Evo kako se igraju proizvođači tronova, ne propuštaju finale

Post Zabava

Izgleda da je ovo uloga koju Lindsay Lohan zapravo želi u srednjim devojčicama

Post Zabava

Gwyneth paltrow upravo je otkrila njenu svakodnevnu tajnu da ostane zen

Post Zabava

Ovo se ne tiče zločina jednog čoveka protiv žena

Post Zabava

Mi dekodriramo tajne simbole i suptilnu nijansu spremnu za to?

Post Zabava

Nikki Reed i Ian somerhalder dobrodošli kći Bodhi soleil

Post Zabava

Strogo dolazite na ples 2018: Sve što trebate znati

Post Zabava

Mila kunis i Ashton Kutcher iznenadili su svoje roditelje na najslabiji način

Post Zabava

Učesnici Miss Universe samo su šokirali gledaoce tako što su se udružili da daju vrlo političku izjavu

Post Zabava

Ove 6 urbanih legende u Halloween-u su zapravo istinite