Ovo je zvanično gde će princ George odlaziti u školu | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovo je zvanično gde će princ George odlaziti u školu

Ovo je zvanično gde će princ George odlaziti u školu

A čini se da Princes Charlotte možda ide i...

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, trenutno boravi u Norfolku sa dvoje djece i njihovih koker španijela, Lupo, najavio je svoj povratak u London ranije ove godine.

Zvanična izjava glasi: 'Njihova Kraljevska Visočanstva vole svoje vrijeme u Norfolku i to će i dalje biti njihov dom. Od ove jeseni, međutim, vojvoda i vojvotkinja će sve više zasnivaju svoje porodice u Kensington Palace. U saopštenju je objasnio kako je jedan od faktora koji vozi iza potez je činjenica da će Prince George početi školu u septembru.

Sa svojim pick škola prep, spekulacije gradi kao što London institucija budući kralj će prisustvovati, uz vijest o svojoj odluci samo razbijanje ove sedmice.

Samo nekoliko dana prije, princ William i Kate Middletonconfirmed da Prince George je bio prihvaćen u London Dan škole Thomas u Battersea, vijest da su, rekao je da se "oduševljen" s.

Privatnog osnovnoj školi (košta nevjerojatnih 5 € termin) ima snažan fokus na umjetnosti, sporta i na otvorenom, zagovara ljubaznost i pohvaliti poznati alumnija iz Cara Delevingneto Florence Welch.

load...

Škola je došao pod lupom najviše, međutim, za svoj pristup prijateljstvo, obeshrabruje studenata iz branje najbolji prijatelj. 'Ne možete dobiti vrlo posesivan prijateljstva. Mnogo je lakše ako imaju širok spektar dobrih prijatelja, a ne opsesija o tome ko je njihov najbolji prijatelj ', objasnio je učitelj glavu škole.

Neki ljudi očekuje da će par da biraju Wetherby škole, prisustvovali i princ Williamand princ Harry, ali škola je navodno pogodio samo sa liste zbog želje svojih roditelja za njihov sin da se obrazuju u mješovitoj školi.

Glasnogovornik vojvoda i vojvotkinja su najavili da 'su oduševljeni što smo pronašli školu u kojoj su uvjereni George će imati sretan i uspješan početak školovanja.

load...

Bračni par se čini tako uzeti sa školom, u stvari, da izgleda kao princeza Charlotte neće biti previše daleko iza, očekuje se da će prisustvovati vrtića na istom mjestu, prije nego što dovoljno star da prisustvuje Thomas sebe.

Povezane vijesti


Post Zabava

Gwyneth paltrow je objasnio svoju odluku da se ponovo venčamo

Post Zabava

Postoji nova Harry Potterova teorija o snapu i to je previše

Post Zabava

Upoznajte devojke #Instadrug

Post Zabava

Danijel Radcliffe je govorio o castu Džonija depa u fantastičnim zverima

Post Zabava

Zašto ova dva prestonička imena nikada ne mogu biti zajedno u sceni

Post Zabava

Reddit je možda samo shvatio pravo ime Jon Snowa, a mi smo to čuli negde ranije

Post Zabava

Najbolja biografija ženskih rok zvezda

Post Zabava

Baftas 2018: Najbolji instagram

Post Zabava

Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko radi, gde ga gledati i više

Post Zabava

U Hollywoodu nema morale - to je tako patrijarhalno i mizogično radno mesto

Post Zabava

Liar na ITV-u: To je ono što stručnjak za silovanje razmišlja o emisiji

Post Zabava

Šta je na zemlji netflix obavezujući prsten?