Ovo je veza Oskara između Emme kamena i Audrey Hepburn | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovo je veza Oskara između Emme kamena i Audrey Hepburn

Ovo je veza Oskara između Emme kamena i Audrey Hepburn

I to je nekako lijep

Emma Stone je osvojio Oskara za najbolju glumicu na 89. Godišnjem Oskara u nedjelju, s obzirom La La Landdominate svečanosti, osvojivši šest kipova.

Nakon čišćenja ove sezone, osvojivši najbolju glumicu gongovi na Zlatni globus, GSO i BAFTA, Ema je bila favorit za Oscara 2018. Godine, sa mnoštvom poznatih ličnosti iz svog bivšeg dečka, Andrew Garfield, da je bliski prijatelj i 2017. Godine za najbolju glumicu pobjednik, Brie Larson, pokazujući svoju podršku i ponos.

Međutim, to nije bio samo način na koji Andrew Garfield je gledao herduring svom govoru ili zagrljaj koji Brie dala iza pozornice koja je dobila svi pričaju. To je bio umjesto iznenađujuće vezu između Emma i kolege pobjednik najbolju glumicu, Audrey Hepburn, koji je pokupio kip 1954. Godine za ulogu u Roman Holiday.

Dvije glumice su povezani ne samo od strane njihovih zajedničku priznanje, Najbolja glumica oskarovac, ali i kroz njihov izbor ruhu.

load...

U nedjelju, kada je Emma navuče zapanjujući zlato-resama krase Givenchy haljinu, ona je postala prva žena koja je osvojila Oscara nosio Givenchy od Audrey Hepburn 1954. Godine.

Da bi se još više posebnih, Haute Couture haljinu (uzimajući 17:00 sati kako bi usput), bio je Riccardo Tisci je prošle dizajn, pred odlazak njegova 12 godina ulogu kao kreativni direktor modne kuće u januaru.

Srećom, Emma stilista, Petra Flannery, bio je pri ruci na Instagram na Oscarsprep i obavijestiti nas o vezi.

Audrey Givenchy haljinu na 26. Oscara je jedan od najlegendarnijih u istoriji Oskara, koju je dizajnirao njen dugogodišnji prijatelj, Hubert de Givenchy, sebe.

Slijediti takav istorijski izgled je prilično zastrašujuće, ali Emma je uspio, tražim besprijekoran dok je zahvalio na Akademiji i pohvalio druge žene u svojoj kategoriji, osiguravajući im, "svi ste tako izuzetna i upiru prstom u tebe i divim ti se više nego što mogu staviti u riječi. To je bila najveća čast samo stajati uz vas. To je najveća čast od svih. "

load...

Ona je nastavila: "Još uvijek imam puno raste i učenja i posla, a ovaj tip je zaista prekrasan simbol da se nastavi na tom putu i tako sam zahvalan na tome."

Povezane vijesti


Post Zabava

Evo kako zlatni globus iz 2018. godine naziva seksualno uznemiravanje

Post Zabava

Baftas 2018 evo sve što treba da znate

Post Zabava

Pobednici Oskara 2018: Ko je osvojio veliki dan?

Post Zabava

Zamena: Veliki upiti koje imamo nakon gledanja epizode 2

Post Zabava

Evo kako su Oskari 2018 postali politički

Post Zabava

Ovaj Harry Potter i zatvorenik teorije Azkaban igra se menjaju

Post Zabava

Najbolji ad exec nam govori zašto reklama Džona Lewisa uvek radi

Post Zabava

Seth Meyers je savršeno pogodio Weinstein u svom zlatnom globusu

Post Zabava

5 stvari koje sam naučio kao šetačku ženu u Hollywoodu

Post Zabava

Winona ryder na stranim stvarima i zašto je sretna što je u četrdesetoj godini

Post Zabava

Očigledno megan marka i princ Harry planiraju klasično venčanje

Post Zabava

Patti smith životna priča