Ove glumice su napravile veliku političku izjavu sa svojim datumima BAFTA | BA.polkadotsinthecountry.com

Ove glumice su napravile veliku političku izjavu sa svojim datumima BAFTA

Ove glumice su napravile veliku političku izjavu sa svojim datumima BAFTA

I to je bilo vrlo osnaživanje...

2018. BAFTAstook sinoć, a nakon na iz Zlatni globus i Grammy-a, svečanosti je služio kao platforma za politički protest - ove godine prozivao zlostavljanju žena.

Zadnjih nekoliko mjeseci su konzumira šokantne val seksualnog uznemiravanja i napada optužbe protiv Hollywood teške kategorije, potaknut Harvey Weinstein seksualne harassmentallegations, vidim preko 50 žena istupe sa tvrdnjama uznemiravanja i, u nekim slučajevima silovanja protiv 65-godine- stara.

U svjetlu otkrića, A-lista žene su ujedinjeni u cijeloj nagradu sezone, stvarajući vreme je isteklo movementto 'obratiti sistemske nejednakosti i nepravde na radnom mjestu koje su držali nedovoljno zastupljenih grupa od postizanja svoj puni potencijal. "

Ogroman broj žena su učestvovali u 'Blackout', nošenje glave do pete crno na crvenom tepihu u znak protesta zbog zlostavljanja žena, s nekim navlačenje vreme je isteklo igle. Neki A-liste glumice čak je korak dalje u BAFTA sinoć, što je politička izjava sa svojim izborom BAFTA datuma.

load...

U push da se istakne rodne neravnopravnosti, glumice doveo inspirativnih aktivistkinja sa njima kao njihov plus oni, nego njihovi partneri - i to je bilo vrlo osnaživanje.

Priznati glumice iz Naomie Harris Gemma Chan su učestvovali u političku izjavu, sa Andrea Riseborough hodanje na crvenom tepihu sa suosnivač Britanija Crna Pride, Phyll Opoku-Gyimah i Gemma Arterton pohađaju sa Eileen Pullen i Gwen Davis, dva bivši operateri šivaću mašinu koja organiziralo je tri sedmice hoda-out iz biljnog Ford Dagenham je.

Sličnu izjavu je dao na ovogodišnjem Golden Globeswhen glumice Emma Watson, Meryl Streep, Susan Sarandon i Michelle Williams, između ostalog, doveo inspirativna aktivista kao svoj termin.

load...

Izdavanje zajedničku izjavu, aktivisti najavili da planiraju da koriste svoj izgled kako bi pažnju na uzrok i promijeniti fokus sa zlostavljačima za preživjele.

"Mi vjerujemo da se bliži vrhunac u transformaciji kulture nasilja u zemljama u kojima živimo i radimo", najavili su. "To je trenutak za transformaciju i pismene i nepisana pravila koja devalvira živote i iskustva žena. '

Povezane vijesti


Post Zabava

Sve što vam treba znati o novom kraljevskom netflixu pokazuju krunu

Post Zabava

Nominacije za Oskar 2018: Evo ko je napravio izborni list

Post Zabava

Ovo je veza Oskara između Emme kamena i Audrey Hepburn

Post Zabava

Instagram savet od ljudi koji stvarno zarađuju s njega

Post Zabava

2018: Vraćamo se u godinu koja je bila prilično mentalna

Post Zabava

Ove 6 urbanih legende u Halloween-u su zapravo istinite

Post Zabava

Evo knjiga o knjigama koje treba čitati u oktobru

Post Zabava

Najbolji ad exec nam govori zašto reklama Džona Lewisa uvek radi

Post Zabava

Podcastovi Oskara

Post Zabava

Marie Claire intervju sa ljubavlju i Misfits star Antonia thomas

Post Zabava

Još jedna žena je izašla naprijed da je optužila Edvida za seksualni napad

Post Zabava

Zamena: Veliki upiti koje imamo nakon gledanja epizode 2