Ovaj tv voditelj je optužen za seksualno uznemiravanje od strane više žena | BA.polkadotsinthecountry.com

Ovaj tv voditelj je optužen za seksualno uznemiravanje od strane više žena

Ovaj tv voditelj je optužen za seksualno uznemiravanje od strane više žena

Ovo je grozno.

Od urednika Zabava WeeklyWords David Canfield

Nakon posljednjih nekoliko mjeseci fokusirao na Harvey Weinstein je seksualno uznemiravanje allegationsand pojavom #metoo kampanje, pozivajući žene da se jave, A-liste TV voditelj Matt Lauer je otpušten.

Dolazi na petama Matt Lauer je pucanje iz NBC, novi Varietyreport detalje optužbi za seksualno uznemiravanje protiv bivšeg Todayanchor od tri bivših kolega.

Navodne žrtve, koji je govorio toVarietyon uslovom da ostane anoniman, ali čiji su računi i potkrijepljeni prijatelji i kolege, detaljno obrazac ponašanja koji je neprimjereno i uvredljivo. "Kao jedan od domaćina NBC Danas, Matt Lauer jednom dao kolega seks igračka kao poklon. Uključivao eksplicitan komentar o tome kako je želio da ga koristi na nju, koja je napustila ponižena, 'pročitajte olovo paragraf članka. 'Na drugi dan, on je pozvao drugačiji radnice u svoju kancelariju, a zatim pao u gaće, pokazujući joj njegov penis. Nakon što je radnik odbio da ništa, vidno potresen, on ju je ukorio za ne obavljanje seksualni čin. "

load...

Lauer je otpušten iz NBC, po saopštenju predsjednik NBC News Andy Nedostatak, nakon žena je uložio žalbu "neprikladno seksualnog ponašanja na radnom mjestu 'protiv njega u ponedjeljak uvečer. Lauer je radio na Todayfor više od dvije decenije mreže, a u srijedu, je ušao u svoj uobičajeni stolici last-minute toga Hoda Kotb, koji je sjedio pored Lauer bivšeg ko-sidro Savannah Guthrie. 'Ja sam slomljenog srca Matt ", rekao je Guthrie u nadrealnom otvaranje segmentu epizoda. 'Ja sam slomljenog srca za hrabre kolege koji su došli naprijed da ispričaju svoju priču.' Nedostatak je u svojoj izjavi da je to, prema njegovim saznanjima, prvi formalni prigovoru protiv Lauer.

load...

'Iako je u braku, Lauer je fiksiran na žene, a posebno njihova tijela i izgled, u skladu sa više od 10 računa od sadašnjih i bivših radnika,' Varietywrote. 'Bio je poznat za izradu nepristojne komentare usmeno ili preko tekstualnih poruka. On je jednom rekao da su napravili sugestivan referencu na performanse kolege u krevetu i uporedili kako je mogla da završi svoj posao, prema iskazima svjedoka na razmjenu. Za Lauer, rad i seks su isprepleteni. '

U izvještaju se također ukazuje na dramatične korake Lauer navodno je da se zaštiti od toga da bude ukoren zbog svog ponašanja, kao što su tiho i neprimjereno pozivajući žene da svojoj hotelskoj sobi dok je putovao i instaliranjem "dugme ispod njegovog stola koji mu je omogućio da zaključa njegovih vrata iz unutra. " Potonji "omogućila mu je da pozdravi zaposlenih žena i pokrenuti neprikladno kontakt znajući niko nije mogao hodati na njega, u skladu sa dvije žene koje su seksualno uznemiravao Lauer, 'Varietysays.

Lauer je otpušten u srijedu. 'Naš najveći prioritet je da se stvori radno okruženje gdje svatko osjeća sigurno i zaštićeno i kako bi se osiguralo da se sve radnje koje su u suprotnosti sa našim temeljne vrijednosti su se sastali sa posljedicama, bez obzira na to ko je počinilac,' rekao je Andy Nedostatak u svojoj izjavi. "Duboko smo ožalošćeni ovaj preokret. Ali mi ćemo ga suočiti zajedno kao vijest organizacija - i učiniti ga kao transparentan način kako možemo '.

Povezane vijesti


Post Zabava

Prednosti dobijanja fitbita i druge tehnologije za nošenje

Post Zabava

Winona ryder na najviše inspirisan način uhvatila se natrag na silu detinjstva

Post Zabava

Originalna prezentacija Disneyland karte je prodata za 550.000 EUR

Post Zabava

U čast njegovog rođendana, ovdje je 10 razloga zbog kojih nas je teško otežati na kolenima

Post Zabava

Tenis pro Johanna Konta objašnjava kako dobija Wimbledon

Post Zabava

Pepsi je povukao svoj kontroverzni oglas Kendall Jenner protest

Post Zabava

Sonam Kapoor na jazzu u Bollywoodu

Post Zabava

Žene u oglašavanju su prošle dug put od pedesetih godina prošlog vijeka

Post Zabava

Rashida Jones je upravo nazvala kritike zloupotrebe crvenog tepiha

Post Zabava

Nagrade Grammy 2018. Nominirani, pobednici i nastupi

Post Zabava

Aplikacije koje će odmah izlečiti božićnu groznicu

Post Zabava

Zadivljujuće citate iz 6 parova na ekranu koji se vole u realnom životu