Olivia intervju za grantove | BA.polkadotsinthecountry.com

Olivia intervju za grantove

Olivia intervju za grantove

Indijski Summers i Oxfordu diplomirao razgovora težina obuku, Netflix i 2 Chainz.

Snimili smo Indian Summers u Penang, Malezija. To je divlji tamo! Po mom mišljenju, to je zvučalo kao da će to biti bijeli pijesak, Pina Coladas i punjenje za postavljanje bez cipela, ali to je sasvim izgradio sada. Tu smo snimali, jer je to UNESCO, tako da ima dosta starih kolonijalnih zgrada.

Svi smo pili 100 Plus kada smo snimali; to je malo spasilac stvarno! postoji nešto o tome dehidrirana što čini da se osjećate užasno, tako da je definitivno malo bogova poslati tamo u vrućini.

Moja koža je vrlo delikatan i vrlo, vrlo bijele pa sam koristio kombinaciju proizvoda, kada sam snimao na suncu. Hamptona Ozbiljni Sunčanje suncream u faktor 55 potpuno transformiše moje iskustvo u topline i ja smo Malvina Fraser serum noću. Ta dva u osnovi spasio moju kožu.

load...

Koristim dosta Charles Worthington proizvoda na moju kosu kao i Kerastase sprej se zove Aqua Oleum što ga čini zaista svilenkasta i meka. Otišao sam na malo duhovnog avantura kad sam bio u Aziji.

Čitao sam The Power of Now Eckhot Tol koji mi je svako rekao da treba čitati i počeo praktikovanje meditacije. Otišao sam na mestu koje se zove Yoga Barn blizini Ubud Bali gdje jesam ekstatičan ples. Nije bilo alkohola ili droga uključeni, ali na kraju ćete se osećati majorily visok.

Za crveni tepih volim nosi prilično ženstvene haljine; Volim da puno ukrasa couture izgled. Volim Marchesa, Julien Macdonald i Jenny Packham u ovom trenutku. Ja sam sasvim mala, ali curvy tako volim dizajnera koji dizajn za to. Volio bih da nosim Chanel, ali i dalje izgleda malo odrastao za mene! Vidim sebe u mom kasnije 30s biti u stanju da izvede Chanel ali ćemo morati da sačekamo i vidimo!

load...

Nedavno sam kupio stan u East London, što je nova avantura za mene kao što sam uvijek živio jugozapadnoj u gradu. Neko mi je rekao da moram ići u Whitechapel Gallery restoran, a ja sam već član Shoreditch House koja ima stvarno dobar krovu.

I imaju tendenciju da se opsjednut jednu pesmu i igrati da beskrajno dok sam se rodila s njim; zadnji koji sam slušao do smrti bio Disclosure Magneti sa Lorde.

Ja ustručavati to reći, jer nisam siguran da li sam dovoljno kul da se izvuku s tim, ali i ja imam tajnu sklonost prilično teška hip hop. Slušam 2 Chainz puno i nedavno se zaljubio u ovom devojkom po imenu Honey Kokain i njena pjesma Gwola.

Kada sam bio u Maleziji imao sam osobnog trenera koji mi cast zadirkivao! mnogo treninga težine koju bih preporučio nikome mi. To je najbolja stvar koju sam učinio; to ne znači da ste glomazan. Kardio sada izgleda kao potpuni gubitak vremena za mene.

Ušao sam u pomoću spavanja ciklus aplikacije na telefonu nedavno. Stavite telefon licem prema dolje pored kreveta i aplikacija koristi mikrofon da shvati svoj obrazac spavanja. To vam daje grafikon ujutro, tako da je skoro kao da si uradio neki posao u snu!

Gledao sam Amy Šumer u Judd Apatow je Trainwreck jer sam uzbuđen zbog novog vala ženskog stripa. Ja sam opsjednut s njom, ja sam doslovno gledao sve na Youtube koji se odnosi na nju. Također sam gledao Master Aziz Ansari je None i nezaustavljivi Kimmy Schmidt na Netflix.

Nova serija indijske Summers vraća uskoro Channel 4.

Povezane vijesti


Post Zabava

Anais Gallagher: Sve što trebate znati

Post Zabava

John legenda: Žene sada više brinu o mojoj supruzi

Post Zabava

Princ Džordž i princeza šarlotte imali su najbolje vreme u Kanadi

Post Zabava

U Hollywoodu nema morale - to je tako patrijarhalno i mizogično radno mesto

Post Zabava

Izgleda da je ovo uloga koju Lindsay Lohan zapravo želi u srednjim devojčicama

Post Zabava

Postoji igra u umu uzoraka smrti koji su svi propustili

Post Zabava

Evo kako zlatni globus iz 2018. godine naziva seksualno uznemiravanje

Post Zabava

Briljantne knjige Marie Claire sada čitaju

Post Zabava

2018: Vraćamo se u godinu koja je bila prilično mentalna

Post Zabava

Sarah Jessica Parker razvod TV emisije

Post Zabava

Da li to znači seks i grad će se vratiti na tv?

Post Zabava

Obamaov fotograf je postao poznata osoba instagrama