Obamaov fotograf je postao poznata osoba instagrama | BA.polkadotsinthecountry.com

Obamaov fotograf je postao poznata osoba instagrama

Obamaov fotograf je postao poznata osoba instagrama

I oni su neverovatno.

Bivši šef Bijele kuće fotograf, Pete Souza, pridružila Instagram, oslobađajući prethodno neviđene fotografije predsjednika Obame. Naravno, njegov nalog je otišao virusne - i za sve iz pravih razloga.

Stvaranje javni nalog na dan Donalda Trumpa inauguracije, on je od upload stotine fotografija iz vremena kada je bio službeni fotograf za bivšeg predsjednika Obame, grabljama se 1,2 miliona sljedbenika.

'Predsjednik Obama odlazi Ovalnom uredu jutros poslednji put, "Pit titlovima svoj prvi post u januaru. 'Ono što je sjajno iskustvo sam imao u proteklih osam godina. "

Od januara, fotograf učitao preko 200 fotografija bivšeg predsjednika, dajući nam rijedak uvid u život iza Bijele kuće zidova od Obame najzabavniji momentsto slatka interakcije između Baracka i Michelle.

load...

Od iskrene snimke Obame igra sa svojom djecom, racing njegov pas Bo, smeje sa Hilari Klinton i gleda Super Bowl u Bijeloj kući porodice teatra, do njegove slike pesnice sudaraju vojnika u Iraku, prolaze kroz sigurnosne provjere i imaju sastanke sa svjetski lideri, Pete nam daje potpunu sliku Obame života.

Fotograf je također koristio Instagram račun da brani bivšeg predsjednika od nelojalne kritike. 'Jedna kritika POTUS je da on nikada nije sreo sa ili družili se sa članovima Kongresa, "Pit titlovima jedan post. 'Evo, tokom svoje prve sedmice na poslu, on govori sa House Manjinski Leader John Boehner tokom večernjeg prijema.'

Nakon uspjeha svog Instagram računa, Pete Souza je zapravo stvorio knjigu o svojim iskustvima kao Bijela kuća fotograf, OBAMA: intimni portret.

load...

OBAMA: An Intimate Portraitis sada dostupan za pre-order na Amazonu, ali je u međuvremenu ljudi prave veze sa kretanjem kroz Pete Instagram feed - ako samo za ovaj slatki trenutak između Baracka i Michelle Obamain lift na njegove inauguracije noći još 2009. Godine.

Povezane vijesti


Post Zabava

Madonna 66 prikazuje nevidjene fotografije polaroidne Madone

Post Zabava

13 prosvijetlih citata slavnih o tome da nemaju djecu

Post Zabava

Zašto ova dva prestonička imena nikada ne mogu biti zajedno u sceni

Post Zabava

Najromantičniji filmovi svih vremena

Post Zabava

Dragons den odbacuje ko je dalje napravio milione

Post Zabava

Smrznuto 2 je u proizvodnji i ne možemo zadržati naše uzbuđenje

Post Zabava

Ovo je prosečna starost najlepših žena na svetu

Post Zabava

Najbolji ad exec nam govori zašto reklama Džona Lewisa uvek radi

Post Zabava

11 vrlo čovjek slavnih citata o varanju

Post Zabava

Još jedna žena je izašla naprijed da je optužila Edvida za seksualni napad

Post Zabava

Postoji igra u umu uzoraka smrti koji su svi propustili

Post Zabava

Navodi o seksualnom uznemiravanju neminovno su pogodili svet sporta