Nećete verovati ko je skoro igrao joey u prijateljima | BA.polkadotsinthecountry.com

Nećete verovati ko je skoro igrao joey u prijateljima

Nećete verovati ko je skoro igrao joey u prijateljima

Mi zaista ne mogu zamisliti to.

Nedavno naši umovi bili razbijeni vest da Jennifer Aniston vrlo skoro nisu igrali 'l drug Rachel Green'in svima omiljenu TV emisiju, Prijatelji.

Kao da to je dovoljno ne traumatiziraju, upravo smo saznali da gotovo cijeli banda svi znamo i ljubavi su skoro glumi potpuno različitih aktera. I nismo u potpunosti sigurni kako se osjećamo o originalnim casting izbora.

Ne možemo baš zamisliti nikoga, ali David Schwimmer igra Ross Geller, ali uloga Velike Britanije omiljeni Friendscharacter (ozbiljno) vrlo skoro otišao u Will & Gracestar Eric McCormack. I da je to glasina proizvođači su prvobitno s obzirom Courtney Cox za ulogu Rachel prije nego što ih je uvjerena da će ona biti savršena osoba da igraju Ross 'mlađa sestra, Monica Geller.

Je Geller nisu bili jedini likovi skoro igrali različiti akteri ni sa ulogom Ross 'najbolji prijatelj i Monica budućnost supruga gotovo da John Favreau. Međutim, John je odbio ulogu Chandler Bing da se fokusiraju na filmu Swingers, koji je upravo tako se dogodilo da pokrene karijeru. Navijači Friendswill zapamtite da John nije na kraju ići na gost u popularnoj seriji, igra ulogu Monike millionnaire dečko Pete Becker.

load...

I šta bi moglo biti samo najšokantniji izbor lijevanje možemo zamisliti, to samo tako dogodi da John bliski prijatelj Vince Vaughn je prvobitno razmatrani za ulogu Joey Tribbiani. Iako direktori kasting napomenuti da Vince je bio "visok, zgodan i dobar glumac" je odbio za ulogu Chandler je BFF, i da budem iskren ne možemo zamisliti nikoga igra Joey bolje od Matt LeBlanc koji je na kraju dobio ulogu.

Kao da sve to nije bilo dovoljno bomba, originalna tema melodiju za show (koji je prvobitno zvao Prijatelji Like Us, FYI) wasShiny Happy Peopleby REM. Kasnije je zamijenjen ću biti tu za tebe The Rembrandt, uprkos činjenici da nijedna od lijevanog dopalo. A opet, kad prijatelji prvi izašao je Absolutely mrzio ono što je bez sumnje jednom od najpopularnijih TV emisija ovih dana.

load...

Isuse, potreban nam je laž ostavku nakon svih tih otkrića.

 

Povezane vijesti


Post Zabava

Pogled nazad na visoke i niske karijere Mariah Carey

Post Zabava

Izgleda da je princ Harry samo reagovao na vesti o angažmanu

Post Zabava

Ovo su najrizičnije destinacije za cyber-sigurnost

Post Zabava

Meghan Markleov tužilac odlazi u borbu protiv rasističkog trolta

Post Zabava

Kako napraviti nagradu sezonu govora

Post Zabava

Imamo loše vesti za svakoga ko podržava roman Brienne i Tormund u igri sezone 8

Post Zabava

Da li je ovo datum izdanja knjige sledeće igre tronova?

Post Zabava

Ne pokušavamo da kombinujemo bol darren Criss na igru Andrew cunanan

Post Zabava

Taylor je ušao u otvoreno pismo samo ukorijenjenim instagramom i kurirao slavo

Post Zabava

Gwyneth paltrow je objasnio svoju odluku da se ponovo venčamo

Post Zabava

Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko radi, gde ga gledati i više

Post Zabava

Knjige koje čitate 2018: Pročitajte to prije emisije