Najbolja biografija ženskih rok zvezda | BA.polkadotsinthecountry.com

Najbolja biografija ženskih rok zvezda

Najbolja biografija ženskih rok zvezda

Mi volimo ništa bolje od sočno, reci-sve biografiju, a kada je napisao kick-ass ženski rock zvijezda, a onda sve bolje.

Mi volimo ništa bolje od sočno, reci-sve autobiografija, i kada je napisao kick-ass ženski rock zvijezda, sve bolje. Ovaj tjedan Chrissie Hynde objavila da je objavljivanje njene, chronicling njen rock n roll život kao front žena The Pretenders.

"Nadam se da to čini želite da plešu, zabavite, iskopaju neke stare zapise, a možda čak i korijen kroz svoj ormar i prašinu gitare", rekla je knjige koja je zbog u jesen. Do tada, evo još četiri biografije od: Amazing ženski rock zvijezde...

Kim Gordon - Djevojka u bendu

Sonic Youth zvezde knjiga počinje sa praskom - račun napetih konačnog svirke benda nakon što je objavljeno Kim i gitarista Thurston Moore su razvodi - nakon otkrića njegove afere sa mlađom ženom. Drugdje ona jela prljavštine žena u rock ( "ženama nije dozvoljeno da se kick-ass"), Courtney Love i Kurt Cobain ( "Courtney mi je rekao da je mislila da Kurt Cobain je vruće, što me je bojati se unutar i nadaju se da će dva nikada neće ispuniti ") i Billy Corgan (" koga niko ne sviđa jer je bio takav placljivko "), između ostalog. Ako ste živjeli kroz grunge, koje ćete obožavati ovo.

load...

Viv Albertine - Odjeća, Odjeća, Odjeća. Glazba, glazba, glazba. Boys, boys, boys

Sam naslov je proreze 'gitariste memoari jednog od najboljih knjiga izaći prošle godine. Ali to je samo kao dobar iznutra, detaljima svog vremena u ženskom punk bend, koji je uticao na bezbroj ženski muzičara (Bjork naveo je njihov značaj na nju), njen flert s Johnny Rotten i odnos sa Mick Jones iz The Clash, a njen kasnije bitku s rakom. Da li znate bend ili ne, ovo je i dalje čitanje rip-urlajući.

Patti Smith - Just Kids

Patti Smith prvi memoare fokusira na njen odnos s fotografom Robertom Mapplethorpe, i svoje živote u New Yorku šezdesetih i sedamdesetih godina. Muzičar - koji ove godine slavi 40. Godišnjicu svog sjemene album Horses- slika živu sliku života u gradu, koji žive u legendarnom Chlesea hotel, ali to je i dirljiva priča o prijateljstvu. Knjiga se trenutno pretvorena u film, a ona oslobađa nastavak kasnije ove godine... Mi za jednu ne mogu čekati.

load...

Marianne Faithfull - Faithfull

Marianne Faithful živi život i pol, au ovom reći-sve memoarima ona jela na život u ljuljanje šezdesetih godina kada je seks Mick Jagger, njen vezama sa drugim Rolling Stone, Keith Richards, a koji se udvaraju Bob Dylan. Njena priča uzima tamne zaokret u 70-ih godina, kada joj je narkomanija je dovelo do nje žive na ulici - pred povratak sa klasičnim album Broken engleskom jeziku. Iritantno, to je iz štampe, ali često pojavljuje u dobrotvorne svrhe trgovinama... Ili dole lokalnu biblioteku!

Povezane vijesti


Post Zabava

Ovo se ne tiče zločina jednog čoveka protiv žena

Post Zabava

Gwyneth paltrow upravo je otkrila njenu svakodnevnu tajnu da ostane zen

Post Zabava

Poznate audio trake i trake ekrana

Post Zabava

Ben Affleck se sada suočava sa svojim navodima o seksualnom uznemiravanju

Post Zabava

Ms Jess Phillips naglas pročitala imena žena ubijenih od muškog nasilja

Post Zabava

Pre jednog veka sukobetnici su postavili temelje za ovaj oštar otpor i moćan protest koji se danas prenosi

Post Zabava

Gossip girl Ed Westwick je upravo uklonio poricanje silovanja iz društvenih medija

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi

Post Zabava

13 inspirativna ličnost citata o tome da su jednorovi

Post Zabava

Mila kunis i Ashton Kutcher iznenadili su svoje roditelje na najslabiji način

Post Zabava

16 citira raspravu o Aziz Ansari - lošem feminističkom ili lošem datumu?

Post Zabava

Pearl Mackie: Sve što treba da znate o novom lekaru koji je pratilac