Možda smo imali veoma različitu čudesnu ženu ako se desio ovaj preokrenut film za pravdu | BA.polkadotsinthecountry.com

Možda smo imali veoma različitu čudesnu ženu ako se desio ovaj preokrenut film za pravdu

Možda smo imali veoma različitu čudesnu ženu ako se desio ovaj preokrenut film za pravdu

Seth Cohen kao Flash iako?!?

Filmske DC Universe Mogao sam izgledao stvarno drugačije, ako prethodno Justice League film nije odbačena na samom last minute. U drugom životu, ne bismo imali Gadot, ženski direktor Patty Jenkinsand Wonder Womanwould bio pakao od puno više krvoločni prema novom intervjuu.

Davne kada, DC je imao velike planove za proizvodnju Justice League: mortalitet DC tim se film u režiji byMad Max: Fury Roaddirector George Miller. Prema Jay Baruchel, koji je cast kao veliki baddy Maxwell Gospodin, film je bio centimetara od proizvodnje sa punim glumcima i bilo je čak bilo kostim pribor za super herojski posade. Međutim, to nije trebalo da bude i otkrio šta je moglo biti u nedavnom intervjuu.

load...

Prije svega, Wonder Woman bi se igraju Megan Gale, a ona bi imala mnogo gorier uvod. Jay otkriva Happy Sad Confused podcast da je u originalnom scenariju, 'Prvi put kada vidite Wonder Woman, otvaranje scenu Themyscira, to je bila samo ona. To je njen na vrhu konja i ona je stajala oko pola kilometra daleko od Minotaura. Minotaura je bitka-ax u ruci, a ona ga je upravo žuri. Svi Amazonke su tamo navijaju njom, a ona ga je upravo beheads. Dobiva off joj konja i prekida Minotaur stvar - i ne govori prokleti stvar. Ja sam bio kao, "To je Wonder Woman Hoću da vidim! ' To bi bilo posebno. "

Umjesto kontejneru požara koji je Batman V Superman, film bi nam dali Wonder Woman V Superman. Jay lik imao sposobnost da kontroliše misli i da bi preuzeli Clark Kent, piting njega protiv ostatka Justice League posade. Diana, kao jedini superheroja dovoljno jaka da ga preuzme, bi pojačale na ploču i uzeti Kryptonian za spin.

load...

Jay je opisao scenu, govoreći, '[Maxwell Lord pretvara Clark Kent] u punom crvenih očiju Superman, a onda je ovo veliko dupe borba između njega i Wonder Woman, gdje slomi joj jebeno zglobove i sranja. "

Film je imao potpuno drugačiji cast sastavljen od relativne nepoznanica, pogledajte ih u nastavku.

Adam Brody kao The Flash

Da, da, hiljadu puta da na ovaj kasting. On bi bio savršen brzo pričanje, sarkastičan, više entuzijazma Wally West ikad (iako sam prilično siguran Ezra Miller će učiniti odličan posao kao dobro). Da budem iskren, dio mene želi samo to desilo tako da bi Seth Cohen su dobili njegov krajnji san.

Dakle, ono što se stvarno dogodilo u Justice League George Miller: Mortalfilm? Sve je to bilo pitanje loš tajming i sreće, kao Savez štrajka pisaca počela u SAD-u, otprilike u isto vrijeme da se novi poreski zakoni su uvedeni u Australiji (gdje su planirali da snime). Da budem iskren, a dijelovi filma Justice League koji su mogli biti zvuk fantastičan - Ne mogu zamisliti univerzum bez Patty Jenkins 'zvjezdani Wonder Woman.

U međuvremenu, mi ćemo morati čekati do pravde Leaguecomes od 17. Novembra ove godine da vidim Wonder Woman na velikom ekranu. Iskreno, ne znam da li ću ga napraviti tako dugo.

Povezane vijesti


Post Zabava

Dragons den odbacuje ko je dalje napravio milione

Post Zabava

Daenerys lista Admirersa je van kontrole u igri sezone 7

Post Zabava

John legenda otvara se o posttratnoj depresiji Chrissy teigen-a

Post Zabava

Evo velike greške koju je Donald Trump napravio tokom uskršnjeg vikenda

Post Zabava

Mafalda Weasley je druga Weasley o kojoj nikad niste znali

Post Zabava

Božićna reklama John Lewis 2018: Upoznajte boksera sa bokserom

Post Zabava

13 puta poznate ličnosti bile su potpuno relativne

Post Zabava

Andy murray podsjeća John inverdale da žene postoje

Post Zabava

Možemo li svi ostaviti Jodie Whittaker-a na miru?

Post Zabava

Upoznajte žene iza moćne nove tricouni kampanje

Post Zabava

Inspiracione žene u istoriji: 15 najstrašnijih dama koja će ikada dobiti Grace naše planete

Post Zabava

Piper Amerikanka smotrala je muziku, njenu mormonsku obradu i brat srećno plavu