Mafalda Weasley je druga Weasley o kojoj nikad niste znali | BA.polkadotsinthecountry.com

Mafalda Weasley je druga Weasley o kojoj nikad niste znali

Mafalda Weasley je druga Weasley o kojoj nikad niste znali

Upoznaj Mafalda.

To je pošteno reći da je JK Rowling ne pola da nas drži na našim prstima, kada je u pitanju novosti vezane Harry Potter. Autor nas je nedavno šokirao nakon pada ova istina bomba u pogledu određene Dean Thomas (ili bolje rečeno Gary?), A sada smo samo otišli i saznao da je zapravo trebalo da bude još jedan dodatak na Weasley klan (jer znate, devet Weasley je jednostavno nije dovoljno).

Davne 2000. Godine, JK Rowling je dala intervju za Entertainment Weeklyin koja je otkrila parceli rupu u Harry Potter i pehar Firethat izazvao četvrta knjiga u popularnoj seriji biti dva mjeseca iza roka.

Parcela rupu? A Miss Mafalda Weasley.

JK Rowling je ranije spomenuo ovo bi mogao-biti Weasley je na svom sajtu prije nego što je redizajniran u 2018. Godini, koja briše mnoge njene rasprava.

load...

Navodno Mafalda je trebalo da bude rođak Ron i ko i da je zbog boravka u Burrow u pripremi za pokretanje u Hogwarts School of Witchcraft i čarobnjaštva i ulazak u svijet čarobnjačke.

Opisao kao kći squib i Muggle, Mafalda je postavljen da bude prilično neugodan i kompliciran lik koji će (očito) su poredani u Slytherin kuću. I da, mi već slikanje je Romeo i Julija stilu romantiku između nje i Draco. Osobno mi mislimo da Mafalda Malfoy ima prilično lepo zvuči.

Mafalda je također trebao biti visoko akademsko, do te mjere da bi ona rival Hermiona za prvo mjesto u većini klasa. Iako je očigledno da bi se isporučuje Hermiona, Ron i Harry insajderske informacije smrtonoša u pokušaju da impresionira trio.

load...

Naravno, ovo nije prvi Harry Potter subplot smo udarali, nedavno smo otkrili da je ovaj Harry Potter i Darovi smrti Hallowslove trougao skoro je krenuo i mogli promijeniti sve o filmu kao što znamo to.

Pa zašto onda ne Mafalda napraviti u u filmovima, ili knjige po tom pitanju? JK Rowling navodno nalazi njen lik biti previše daleko od glavnih zemljište u knjizi je toliko smanjiti iz priče.

Razumljivo, iako Mafalda zvuči kao da bi bio silovit karakter.

 

Povezane vijesti


Post Zabava

13 puta poznate ličnosti bile su potpuno relativne

Post Zabava

Reese anderson and her a-list friends are teaming up to fight against sexual harassment

Post Zabava

Upoznajte žene iza moćne nove tricouni kampanje

Post Zabava

Ms Jess Phillips naglas pročitala imena žena ubijenih od muškog nasilja

Post Zabava

Podcastovi Oskara

Post Zabava

Ekipa Taylor swift-a je samo otkrila te glasovne glasine

Post Zabava

Matt Damon i Ben Affleck pokazuju svoju podršku za uzdržeće vozače

Post Zabava

Najbolji dokumentarni filmovi: od muzike, istorije, umetnosti i mode

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi

Post Zabava

I najviša plaćena žena solista godine

Post Zabava

13 inspirativna ličnost citata o tome da su jednorovi

Post Zabava

Najbolji parovi u literaturi