Louise Thompson je otkrila tajne instagrama | BA.polkadotsinthecountry.com

Louise Thompson je otkrila tajne instagrama

Louise Thompson je otkrila tajne instagrama

I to čini da se osjećamo puno bolje o našem Instagram hrani.

Reality zvijezda i blogeri su postali neke od najmoćnijih društvenih medija prisustvo tamo, da smišlja milijune sljedbenika sa svojim estetski savršene snimke i Instagram ljepote. Govorimo avokada marendi, nestvarno snimke odmor u zavidnoj destinacija s pet zvjezdica i 'iskren' fotografije luksuznih proizvoda - sve lijepo uređeno sa besprijekoran osvjetljenje naravno.

Made In Chelsea Louise Thompson (hvalisanje 936K sljedbenika BTW) je poznata po svojim prekrasna Instagram feed, često postavljanje slike nje i njene ličnog trenera dečko Ryan Libbey, pokazujući svoje savršeno zategnuta tijela teretanu i putujući svijetom zajedno.

Bilo je pitanja o tome kako su se uzeti njene fotografije kada sljedbenici počeli primjetiti da je dosta svojih udaraca uzeti su iz daleka, a neki nagađali da je ona dobiti stručnu pomoć.

load...

Njen brat, Sam Thompson, jučer je otkrio svoje tajne, otpremanje fotografije njegovom Instagram priča koja pokazuje joj poruke nisu tako iskreni kao što izgleda.

Na slici je prikazan Louise i Ryan u bazenu pozira za Instagram fotografija... Koje profesionalni fotograf i rasvjeta tehničar. Da, ispostavilo se da oni imaju stručni tim da ih fotografišu, a mi moramo biti iskreni - to nas čini puno bolje o našim slike nije odgovarala po usporedbu.

Instagram zvezde su progovorili pred oko osoba društvenim mediaand truda, vremena i novca da je potrebno da se savršeno lako.

Australian Instagram zvijezda, Essena O'Neill, napustio stranice više od godinu dana nakon što je objasnio kako je ona bila u stanju da napravi prihoda za sebe od marketinga proizvoda u njoj pola milijuna sljedbenika. Govoreći o svom prethodnom online prisutnost, objasnio Essena 'Pogledajte kako relatable su mi naslovi - stomak usisava, strateške pozi, gurnuo do grudi. Ja samo želim mlađe djevojke da znam da ovo nije iskren život, ili cool ili inspirativna. To je izmišljeno savršenstvo. " Ona je nastavila: "To je bio razlog zašto sam otkaz na društvenim mrežama: za mene, osobno, to me troši. Nisam živi u 3D svijetu. '

load...

Uprkos tome što je 'razotkrili' njen brat, Louise nije usporio njen aktivnosti na mreži, otpremanje niz zapanjujuće kupaćih kostima snimaka iz njenog odmor u Šri Lanki jutros.

Povezane vijesti


Post Zabava

Korišćenje javnog Wi-Fi-a može biti opasnije nego što mislite

Post Zabava

Ovo je kraljica Elizabeth i princ Philipova tajna 70 godina braka

Post Zabava

Ovaj član kraljevske porodice je započeo lični račun instagrama

Post Zabava

Znak zvijezda je zapravo pogrešan

Post Zabava

Žrtva seksualnog nasilja napisala je pismo zahvalnosti glastonberiju

Post Zabava

11 vrlo čovjek slavnih citata o varanju

Post Zabava

# glas 100: Kampanja za promenu 100 godina nakon što su nekim ženama prvo dobile pravo glasa

Post Zabava

Harvey Weinstein je angažovao obaveštajne agencije da špijunira optužbe

Post Zabava

Najzanimljiviji momenti Twittera

Post Zabava

Skins cast: Gdje su sada?

Post Zabava

Ja sam profesionalna plesačica - samo imam sindrom snimanja

Post Zabava

Uvođenje Marie Claire-ove januara 2018 izdaje naslovnu zvezdu Elizabeth debicki