Ljubavna pisma Ernesta Hemingveja puštena su posle 99 godina | BA.polkadotsinthecountry.com

Ljubavna pisma Ernesta Hemingveja puštena su posle 99 godina

Ljubavna pisma Ernesta Hemingveja puštena su posle 99 godina

Ove ljubavna pisma će staviti svoj glupa teen poeziju na sramotu

Prije nego što je postao jedan od najplodnijih svjetskih pisaca, Ernest Hemingway je bio samo još jedan dječak u ljubavi. Izvodi iz dva emocionalne pisma Hemingway, skriven u prtljažniku za više od 90 godina, su objavljeni na internetu prvi put u Parizu Reviewand otkrivaju da je bio ludo zaljubljen u srednjoj školi iz razreda zove Frances Elizabeth Coates.

Prema Coates 'unuku Betsy Fermano, radili su zajedno na književni časopis školi dok je studirao u Oak Park i River Forest gimnaziju i njihove kratke veze ostavio trajan utisak na mladog pisca. Nova pisma datiraju prije nego što je napisao neke od nedvojbeno najboljih knjiga svih vremena, kao što su Starac i Seaand ispričati priču o svom neuzvraćene ljubavi za Coates.

load...

U strastveni pismu svojoj sestri, Hemingway se izjasnio s njom da razgovara sa Frances u njegovo ime: "Pozovite Frances Coates i reći joj da je tvoj brat na samrti. Kao i da će ona molim vas, nema opravdanja, pišite na njega. Da joj ponovi adrese nakon tako da ona neće imati alibi. Recite joj da je ili bilo prokletu stvar volim. '

Dok Frances i Hemingway učinio razmjena pisama tokom svog života, odnosa nije trebalo da bude što se udala za još jedan školski drug po imenu John Grace. Hemingway je nastavio da se uda za broj žena, od kojih su mnogi završio razvodom, kao rezultat njegovog varanja načina. Nažalost, Frances 'pisma tek treba otkriti, ali dva pisma upućena njoj od Hemingway dok je bio stacioniran kao vozač hitne pomoći u Italiji tokom Drugog svetskog rata 1 su se pojavili.

load...

Jedan od koketni pisma, napisana nakon Hemingway je hospitaliziran nakon što je granata napad minobacača u 1918. Je zapisao na American Red Cross uredskog: 'sada mogu čitati, govoriti i pisati ljubavna pisma na talijanskom... Nikad nisam mario da bi sebe da se obrati bilo kome kao 'Moje blago' ali 'tesor a mea' [sic] samo ponestane pera... Tis zaista plemeniti jezik i ja ću morati proganjati voće stoji u SAD naći nekoga da to odradim na! '

Ovo nije prvi put da je odnos Hemingway sa Frances je došla u centar pažnje, kao tragovi njene mogu se naći širom svoje radove. Pre svega u mraku, seksualno naplaćuje kratku priču pod nazivom Up in Michiganpublished 1923., glavni lik Liz Coates je opisan kao "najuredniji djevojka 'sa' zdrave noge 'pre nego što je neugodno erotski doživljaj s njom susjeda.

Slova su pušteni online Rober K. Elder, koautor knjige pod nazivom Skrivene Hemingway: Inside the Ernest Hemingway Arhiva Oak Parkwhich gleda ranom životu pisca u Ilinoisu. Takođe detalje potpunijeg opisa Frances i Hemingway je odnos sa intervjuima sa unukom Betsy Fermano, kao i arhivski materijal Frances i Hemingway na fotografijama.

Povezane vijesti


Post Zabava

Pedeset nijansi oslobođenih najnovije prikolice je zvanično sletelo

Post Zabava

Kako obaviti savršenu striptiz

Post Zabava

Poznate audio trake i trake ekrana

Post Zabava

Nicky lazou

Post Zabava

Grejs neutralno govori tetovaže, modifikaciju tela i nove tv igrice i igle

Post Zabava

Pokušajte da se ne smijete iza scene Džona koji se susreće sa drogonom

Post Zabava

Kourtney Kardashian je odabrala da provede božić s novim dečkom!

Post Zabava

Zaboravljene ženske duše koje su promenile svet muzike

Post Zabava

Taylor swift comeback: Zašto je vreme da ona postane politička?

Post Zabava

Greška u našim zvezdama trebalo je da završi potpuno drugačije

Post Zabava

Ovaj tv voditelj je optužen za seksualno uznemiravanje od strane više žena

Post Zabava

Evo kako je predsednik naredio Ivanka Trump da plače