Linija dužnosti: DCI Roz Huntley ima stvarno lošu sedmicu na poslu | BA.polkadotsinthecountry.com

Linija dužnosti: DCI Roz Huntley ima stvarno lošu sedmicu na poslu

Linija dužnosti: DCI Roz Huntley ima stvarno lošu sedmicu na poslu

Imate li stresan tjedan na poslu dolazi? Gledaj to sa vedrije strane - barem nisi Roz

Poslednjih nekoliko sekundi Line of Duty otvaranja epizoda pokazala Tim (Jason Watkins) lebdi nad DCI Roz Huntley (Thandie Newton) 's beživotno tijelo s motornom pilom.

Onda je otvorila oči.

'WHAAAAAT ?!' svi smo vikali u glas iz naše sofe.

Morali smo čekati do sljedeće nedjelju navečer da otkrije kako se to posebno Cliffhanger isplatilo. Pa čak i tada smo samo dali djelimičnu sliku. Nego krvavi prepirke u Tim stanu, Line of druge epizode Duty otvoren sledećeg jutra sa otkrićem tijela u šumi i Roz kancelariji sjedi zloslutno prazna. Ali onda je stigla kasno za rad pod izgovorom lošeg želuca. Tim, ne Roz, bio mrtav.

load...

Kako Roz uspela da nadvlada Tim, posebno imajući u vidu njihovo pozicioniranje (nju na podu, kako stoji nad njom) na kraju epizode jedne, mi još uvijek ne znamo. Mi znamo (ili pretpostaviti) ona ga je ubio i pokušao da ukloni njen DNK ispod noktiju po usitnjavanje troje ih sa motornom pilom (jao).

Nakon uspostavljanja Roz je bio živ, većina epizoda dva vidjela nas pratiti nju u sve stresno, radne nedjelje od helltrack-pokriva crtica između forenzike odjel frižidera i Tim stan, gdje smo vidjeli njen insistiramo - uprkos protestima iz AC - 12 Steve - o preuzimanju preko istragu ubistva je upravo počinio.

Jedan od najvećih bolesni-panika trenutke u epizodi za Roz je kada je vidio kako se uzorak svoje krvi Tim stan. Prije nego što ona može pomesti ga uzorak se obrisati strane forenzičare i podnijeli kao KRG - 13. Prije nego što oni mogu otkriti ovo je njena krv Roz izmenjuje uzorak sa nekim Tim krvi uzete iz odjeću od njegovih da ona drži u prtljažniku njenog auta. Ali u njoj panici Roz mishears broj i stavlja KRG - 30 na plastičnoj paket. Hoće li ova mala greška se vratiti na nju kasnije u seriji? Najvjerovatnije.

load...

Na kraju epizode dva otkrijemo da Tim DNK je pronađen na ostacima Leonie - '. Balaclava čovjek "jedan od žena koji je ubijen od strane Da li je to zasadio Roz? Najvjerojatnije, s obzirom da je sumnjivo pitao Rupal preispitati dokaze, iako je bio skinut 'Operacija Trapdoor.' To čini posao AC - 12 još teže jer su se oslanjali na dokazima Tim protiv Roz prije nego što je skenjao.

Postoje i druge velike pitanja koja je potrebno odgovaranje nakon epizoda 2: Da li je Roz muž sumnjivo? Je Farmer kriv? Zašto je Supt. Hastings takva šovinista?

Linija Dutydoesn't napraviti za opuštanje gledanje, ali barem gleda Roz bore da pokrije tragove stavlja staru nedjelju navečer trema u perspektivu. Međutim stresno vaše radne sedmice gleda, barem ti nisi DCI zadužen za istragu o ubistvu ste upravo počinio. Jer to wouldbe stresno.

Line of Duty je u nedjelju navečer, 09:00, na BBC One

Povezane vijesti


Post Zabava

Gossip girl Ed Westwick je upravo uklonio poricanje silovanja iz društvenih medija

Post Zabava

Pepsi je povukao svoj kontroverzni oglas Kendall Jenner protest

Post Zabava

13 prosvijetlih citata slavnih o tome da nemaju djecu

Post Zabava

Baftas 2018: Najbolji instagram

Post Zabava

Zašto morate pogledati novi film Lily Collins u kost

Post Zabava

To je ono što Joanna od ljubavi zapravo izgleda danas

Post Zabava

Briljantne knjige Marie Claire sada čitaju

Post Zabava

13 puta poznate ličnosti bile su potpuno relativne

Post Zabava

Evo kako su Oskari 2018 postali politički

Post Zabava

Da li to znači seks i grad će se vratiti na tv?

Post Zabava

Igra tronova cast: glumci koji su mogli biti u emisiji

Post Zabava

Inspiracione žene u istoriji: 15 najstrašnijih dama koja će ikada dobiti Grace naše planete