Leighton meester je skoro izgubila na Blair Waldorf zbog svoje kose | BA.polkadotsinthecountry.com

Leighton meester je skoro izgubila na Blair Waldorf zbog svoje kose

Leighton meester je skoro izgubila na Blair Waldorf zbog svoje kose

Plavuše nemaju više zabave očigledno

Ovo je nešto da se osjećate stari - to je zvanično decenije od Gossip Girlaired. Je preko vrha (još uvijek potpuno šik) teen sitcom preplavile svijet, a mi zavolio i mrzim Serena van der Woodsen i njen flowy plavuša brave, sklon razmišljanju Chuck Bass i naravno, Ice Queen Blair Waldorf. Međutim, ispostavilo se da je emisija mogao sasvim drugačije otišla, kao Leighton Meester skoro izgubio se na Queen B zbog nje plavuša brave.

U profil godišnjicu Vanity Fair, glumcima i ekipi su se okupili da razmisle o svom izmišljenom živote u Upper East Side. Tema prve audicije došao kao i iznenađujuće, Leighton zapravo audiciju prvi put Serena - ne Blair.

Nakon čitanja Blair tokom audicije, osetila instant veze sa karakterom i showrunners se zaljubio u nju. Bilo je pitanje ipak: kosa joj je bila vrlo Serena van der Woodsen plavuša.

load...

Josh je rekao, '[Leighton] ušao i bila je stvarno smiješno, i stvarno pametan i igrao ranjiv. Ali postojao je jedan problem: ona je bila plavuša. I Blake je plavuša, očigledno; Serena je morao biti plavuša. Dakle, [Leighton] otišao do hladnjaka i obojila kosu. Ona je željela. "

U stvarnom životu, Leighton je vjerojatno od toga da Blair Waldorf. Ona je još zadržana je bio mnogo manje glamurozan djetinjstvo (njena majka bila zatvorena za krijumčarenje droge, na primjer) i sada je udata za Adam Brodyof Seth Cohen slavu - neko Blair ne bi ni s obzirom na doba dana. Drugi član Gossip Girlcast imala rezerve da bi mogla zaista korak u Waldorf petama.

load...

Chace Crawford odrazilo na ispunjavanju Leighton i rekao da je njegov početni misao bila je: 'Ja samo ne vidim kao Blair Waldorf. Ne mogu ga vidjeti. '

To nije bila dugo prije nego što je pukla na traku za glavu i okrenuo 'lukavo u stolici "da je potpuno zbrisan. On je rekao, "Sjećam se samo razmišljanja, 'Ta djevojka može djelovati. Ona je savršena djevojka za to. ''

Ostale iznenađujuće sitnice iz intervjua uključena činjenica da Blake Lively skoro pretvorio ulogu Serena se, pošto je u početku želio da nastavi svoje studije na Univerzitetu Kolumbija. Na kraju je uzeo ulogu kada Gossip Girlteam dozvoljeno da ide jedan dan nedeljno, ali kako show postao kulturni fenomen i zatražio više od nje, ona je završio ispadanja.

A što se tiče goruće pitanje je svima na usnama: da li će biti ponovno pokretanje bilo koje vrijeme uskoro? Pa, svi igrali prilično skroman o tome. Josh i njegove kolege show runner Stephanie Savage je otkrio da su smatrali snima film, ali da je nigdje nije otišao.

Međutim, autor Gossip Girl Cecily von Ziegesar imao druge ideje. Ona je priznao da je u nadi da bih u potpunosti sa zida sa slasher flick verziju serije, gdje je Serena se vraća iz internata kao serijski ubica. Znaš šta, mi bismo u potpunosti biti dole za to.

Povezane vijesti


Post Zabava

Ovaj član kraljevske porodice je započeo lični račun instagrama

Post Zabava

Gwyneth paltrow upravo je otkrila njenu svakodnevnu tajnu da ostane zen

Post Zabava

Andy murray podsjeća John inverdale da žene postoje

Post Zabava

Facebook zna više o vama više nego što mislite - ali evo kako to promeniti

Post Zabava

Linija dužnosti: DCI Roz Huntley ima stvarno lošu sedmicu na poslu

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi

Post Zabava

13 citira koja dokazuju 2018 godinu bila je godina žene

Post Zabava

Anya Taylor intervju za veselje: Sve što trebate znati

Post Zabava

Sevanje mobilnog telefona: kako to utiče na vaše zdravlje

Post Zabava

Evo velike greške koju je Donald Trump napravio tokom uskršnjeg vikenda

Post Zabava

Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko radi, gde ga gledati i više

Post Zabava

Decenija britanskih kandidata za Evroviziju