Lady gaga otvorila je zbog gubitka svog najboljeg prijatelja za rak | BA.polkadotsinthecountry.com

Lady gaga otvorila je zbog gubitka svog najboljeg prijatelja za rak

Lady gaga otvorila je zbog gubitka svog najboljeg prijatelja za rak

"Zaklinjem se da je malo jači svakodnevnog za nju, jer to je ono što bi ona želela '

Lady Gaga je bliski prijatelj, Sonja Durham, izgubila je bitku s rakom fazi IV prošlog petka, ostavljajući iza sebe njen suprug Andre i njenog pastorka Sante.

Uzimajući da je Instagram, Lady Gagaposted emotivno priznanje svom najboljem prijatelju, otvarajući oko osjećaj gubitka, slavi njeno prijateljstvo sa Sonjom i utješno drugima u sličnoj situaciji.

"Ne znam kako da cijena na prijateljstvo. Nisam čak ni siguran kako možete procijeniti veličinu njegovog značenja, samo stvarno srce zaista zna i da je previše posebno za riječi ', 31-godišnja pjevačica s titlovima njen post.

"Osećam dva konkurentna osjećaje. Prvo, da ću živjeti svakodnevni sa više strasti, više odlučnosti, više samilosti i više davanja nego ikada ranije. Jer to je ko je ona, i to je ono što nas je privuklo jedno drugom, a ja znam da je to ono što je oduvijek želio za mene. Imala je neverovatan način mene oslobađanje od sidro svoje tuge koja me koči, da me voli bez straha dok sam naučila kako da se nosi sa slavom i ostati inspiriran bez obzira na to koliko sam bila uplašena. Znala je sve mi je stalo bila muzika. Ona je to u redu. "

load...

'Drugi osjećaj koji imam je da je pljačka u posljednjih 10 godina svog života, prijateljstva i karijere s njom. Kao da je neko odveo od nas, a time i uzimanje uzeo sve dobra vremena. Znam da to nije istina, i znam da sam zauvijek imati te uspomene, samo sam u šoku da nikada neću imati nove sa njom. U šoku sam da neću je opet vidjeti dok ne prođe previše. "

Ona je nastavila: "Zaklinjem se da je malo jači svakodnevnog za nju, jer to je ono što bi ona želela, kunem da bude jača za svakoga koji je izgubio nekoga od raka. Ja sam dio te porodice. Zaklinjem se da je ratnik za nju i da je glas za pacijente od raka tako da svijet može nastaviti da se poboljša dijalog i borbu. "

load...

Zaključujući post, napisala je, 'je volim. Ja je i dalje volim. I volim toliko njen muž Andre, posinak Sante i prijatelje. Zadnji Napravila sam ih malo hrane. Ja ću zadržati za kuhanje. Kuhanje moju dušu dok se ne razumije ovo. "

Kasnije je da je Instagram račun da objavite fotografiju paketa hrane koju je pripremila za muža svog pokojnog prijatelja da mu pomogne kroz teška vremena. Ona je s titlovima pošte: 'Za Sonjin suprug Andre. Brinuti o onima koji te vole koji pate. Mislim da nam pomaže sve da prežive. "

Pjevač je prošle sedmice objavili o hrabrosti njene prijateljice, otpremanje fotografije nje i njenog muža Andre.

"Gledajući jedan od mojih najboljih prijatelja u svijetu pokazuju nedokučiva hrabrost, snagu i pozitivnost dok se bore rak zaista promenio moj život ', ona s titlovima fotografiju. "Hvala Sonja za mene i za sve nas inspiriše svakodnevnog sa svojim radost. Volim te puno donosi suze na oči samo da pomisli na sve godine koje smo proveli zajedno u backstageu vodi šou, vodeći računa jedni o drugima. "

Ona je nastavila: "Vi ste jedan od takvih. Tako sam ponosna na tebe. A ti i Andre, vaš neraskidiva prekrasna ljubav je ono što život je sve o. Možete ga vidjeti na ovoj fotografiji. Želeo da podeli sa svijetom i pokazati im šta tačno ljepote izgleda. Volim te djevojko. Volim te mnogo.'

Povezane vijesti


Post Zabava

Izaberi ljubav - kako ove žene pomažu izbjeglicama kroz poeziju

Post Zabava

#womenwhowin: Stvaranje maltretiranja ne pomaže nikome, a ne onima oko vas ili onima koji su za vas

Post Zabava

Osvojite pobedu u Velikoj Britaniji u vrijednosti od 600 EUR i kopiju pedeset nijansi tamnijeg zvučnog zapisa

Post Zabava

Instagram sada obaveštava ljude kada ste nešto snimili

Post Zabava

Mc se upoznaje: Millie Marotta, najprodavaniji ilustrator za kolornu knjigu odraslih

Post Zabava

Joan Didion citira: 13 njenih najnaprednijih linija

Post Zabava

Postojao je ogroman pojam o tome kako će se prestolska igra završiti i svi smo to propustili

Post Zabava

Poznate Twitter reakcije na izborni rezultat

Post Zabava

Dženifer Garner je postala vrlo emotivna u svom najnovijem video snimku instagrama

Post Zabava

Evo zašto Megganova marka možda nije na pipi Middletonovom venčanju

Post Zabava

Šta je u zvezdama dobrih 260.000 evra dobit će nakon oskara

Post Zabava

Najupečatljiviji citati Stephena Hawkinga danas su još moćniji