Kate Winslet osuđuje Harvey Weinstein u vrlo snažnoj izjavi | BA.polkadotsinthecountry.com

Kate Winslet osuđuje Harvey Weinstein u vrlo snažnoj izjavi

Kate Winslet osuđuje Harvey Weinstein u vrlo snažnoj izjavi

'Mora postojati tolerancije ovog ponižavajućeg, vile tretman žena u bilo koje radno bilo gdje u svijetu "

Najavljeno je preko vikenda da Oskarom nagrađeni producent Hollywood Harvey Weinstein je otpušten iz kompanije koju je osnovao zajedno, nakon što je seksualno uznemiravanje optužbe protiv 65-godišnji oldemerged.

Višestruke prijave seksualnog uznemiravanja je otkriven u New Yorku Timesinvestigation i kaže se da datira 30 godina, sa Weinstein navodno isplati ga optuživali za desetljeća.

Brojne žene su prijavili seksualno uznemiravanje, sa producentom navodno obećao da će unaprijediti svoju karijeru u zamjenu za seksualne usluge.

Dok su neki holivudski imena su ćutali o toj temi, nešto što Lena Dunham je brzo pozove, pozivajući ljude da osude Harvey Weinstein, mnoštvo holivudskih teške težine su pokazivanja ljubavi, podrške i pohvale za one koji dolaze naprijed.

load...

"Kao i uvijek stojim sa hrabrim preživjele seksualno zlostavljanje i uznemiravanje. Nije tvoja krivica. Vjerujem ti ", objavljeno oskarovac Brie Larson, dok je Lena Dunham tweetovao, 'žene koji su odlučili da govore o svom iskustvu zlostavljanja od strane Harvey Weinstein zaslužuju naše strahopoštovanje. To nije zabavno ili lako. To je hrabar. '

"Činjenica da su ove žene počinju da govore o bruto nedolično ponašanje jednog od naših najvažnijih i dobro smatrati filmskih producenata, je nevjerojatno hrabar i bio je duboko šokantno čuti", objasnio Kate Winsletin izjavu Variety.

"Način na koji Harvey Weinstein tretira te ranjivim, talentovanih mladih žena nije način na koji žena ikada treba EVER smatram da je prihvatljivo ili uobičajena u bilo koje radno. '

load...

Ona je nastavila: "Ne sumnjam da je za ove žene ovaj put je bila i nastavlja biti vrlo traumatično. Ja u potpunosti prihvate i pozdravljamo njihove duboke hrabrost, i nedvosmisleno podržati ovaj nivo vrlo potrebno izloženosti neko ko je ponašao u svaku osudu i odvratan način. Njegovo ponašanje je, bez sumnje, sramotno i užasno i jako, jako loše. "

Kate je zaključio: "Nadao sam se da takve priče su upravo čine glasine, možda smo svi bili naivni. I to me tako ljuti. Tu mora biti "tolerancije" ovog ponižavajućeg, vile tretman žena u bilo koje radno bilo gdje u svijetu. "

Najnovije A-Lister da govore o kontroverzi je Meryl Streep, koji je objavio izjavu HuffPost.

'Sramotnog vijest o Harvey Weinstein je zgrožen one od nas čiji rad je zagovarao, a oni čija dobra i dostojan uzroka je podržao ", objasnila je ona. 'Neustrašivog žena koje su podigli svoje glasove u izlažite zlostavljanje su naši heroji. "

Meryl je nastavio: "Jedna stvar se može razjasniti. Nisu svi znali. Harvey podržao rad žestoko, bilo ogorčenosti ali poštovanje sa mnom u našem radnog odnosa, kao i sa mnogim drugima s kojima je radio profesionalno. Nisam znao o tim drugim djela: Nisam znao o svom finansijskom naselja sa glumicama i kolegama; Nisam znao za ovo što sastancima u svojoj hotelskoj sobi, kupatilu, ili drugim neprikladnim, prisilnim radnjama. A ako su svi znali, ja ne vjerujem da su svi istraživački novinari u zabavnoj i čvrsti mediji bi zanemarena decenijama da pišu o tome. "

Ona je zaključila: "Ponašanje je neoprostivo, ali zloupotrebe moći upoznati. Svaki hrabri glas koji se podiže, čuje, a zaslužan naš pas čuvar mediji će u konačnici promijeniti u igri. "

Povezane vijesti


Post Zabava

Kristen Stewart je objasnio pozitivan efekat trampovog predsedništva

Post Zabava

Ratni dopisnik Arva Damon govori o radu u ratnoj zoni

Post Zabava

Aplikacije koje će odmah izlečiti božićnu groznicu

Post Zabava

Sabrina, tinejdžerka koja se vratila je našla svoj harvey

Post Zabava

Loving review: besprekorne predstave iz Negge i Edgerton

Post Zabava

Sve vreme Anne Kendrick nas je učinila lol

Post Zabava

Potreban vam je ovaj tezak pozitivni instagram račun u vašem životu

Post Zabava

Keira Najtli je upravo otkrila jednu stvar koja joj je pomogla zaista lošu kožu

Post Zabava

Sarah Jessica Parker razvod TV emisije

Post Zabava

Nećete verovati ko predstavlja oskare 2018. godine

Post Zabava

Upoznajte poznate ljubimce instagrama i vlasnika njihovih superautika

Post Zabava

Pokušajte da se ne smijete iza scene Džona koji se susreće sa drogonom