Jedna koja vlada svima na setu gilmore djevojčica morala je da prati | BA.polkadotsinthecountry.com

Jedna koja vlada svima na setu gilmore djevojčica morala je da prati

Jedna koja vlada svima na setu gilmore djevojčica morala je da prati

Ili drugo.

Riječi Rachel Paige

Ako mislite da Gilmore Girls, i pravila koja se moraju poštovati dok je snimao Gilmore Girls, vjerojatno pretpostavljaju da si pravila po linijama, 'bez psovke,' ili 'ne uzimaju kafu iz Lorelai ruku. Ever. " Ali oni nisu ni blizu jedno pravilo svi morali pratiti u Stars Hollow. A ako ovo pravilo nije pratio... Pa, recimo samo da je showrunner Amy Sherman-Palladino je siguran da je.

Uoči Gilmore Girls preporod, na Gilmore Girls Fan festivalu u IRL Stars Hollow, Washington Depot, Connecticut, dugogodišnji Gilmore Girlscostume nadzornik Valerie Campbell dijele neke iza-the-scene sitnice o dressing Lorelai i Rory. Kada je došlo vrijeme da shvatim šta su nosili, mogli bi stvarno nose sve što su htjeli (i često jesu). Međutim, bez obzira na to koliko je šminkerske, ili neobične, ili svjetlucave, bilo je jedno pravilo, a jedno pravilo sam:

load...

Niko nije mogao pokazati svoje gole dijafragma.

"To je ono što je stil, i tada smo počeli Gilmore, to je bio u pravu kada je obim struka je išao od pupka do donje dio svog [pantalone]. Amy se ne sviđa činjenica da vrhovi idu i sve što je video je kožu. Jer, ako ste bili u Connecticutu, zimi, ti bi se zamrzavanje! Ti bi imati kaput, ne bi pokazati da. "

'Tako je ona napravila tako bismo morali gledati monitore [u] svaki uzeti kako bi bili sigurni da nismo [pokazuje nikakve midriffs]. Pa ćete vidjeti Alexis [Bledel] i Lauren [Graham] ušuškava spuste košulje. Razlog oni ušuškava spuste košulje jer ako ste videli dijafragma, mi bismo smanjiti. A ako smo ove velike dugo [snimke, bilo je teško, jer urednici] neće moći da smanji iz nje... I urednici ne bi bio u stanju da uredite [kroz midriffs]. '

load...

Campbell je nastavio da je nakon nekog vremena, Alexis i Lauren upravo toliko navikli na rušenje svoje majice ona, "ne bi imao ništa reći, oni bi samo to uradi."

Dakle, sljedeći put kada se prejedanja Gilmore Girls (za, kao što je 17. Put) i vidite Lorelai i Rory vrpoljio sa svojim košulju, sad znaš šta se stvarno događa.

Od urednika Hello Giggles 

Povezane vijesti


Post Zabava

Hari stilovi otkrivaju kako je stvarno osećao da mu se seci kosu za dunkirk

Post Zabava

Šta je sa filmom Bone: Eating disorder

Post Zabava

Katherine waterston: Upoznajte novu zvezdu fantastičnih zveri

Post Zabava

Obamaov fotograf je postao poznata osoba instagrama

Post Zabava

Pearl Mackie: Sve što treba da znate o novom lekaru koji je pratilac

Post Zabava

Emocionalni valjak za posmatranje planete Zemlje ii

Post Zabava

Ovo su najrizičnije destinacije za cyber-sigurnost

Post Zabava

Taylor swift comeback: Zašto je vreme da ona postane politička?

Post Zabava

13 citira koja dokazuju 2018 godinu bila je godina žene

Post Zabava

Princ Harry i vojvoda i vojvotkinja iz Kembridža govore o mentalnom zdravlju

Post Zabava

Šta je u zvezdama dobrih 260.000 evra dobit će nakon oskara

Post Zabava

13 inspirativna ličnost citata o tome da su jednorovi